Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn

Soerenseweg 73 7313 EH Apeldoorn

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0In één van de mooiste wijken van Apeldoorn ligt Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn. Het gebouw waarin het hotel is gehuisvest, stamt uit de 19e eeuw en is gerenoveerd zonder haar charme te verliezen. De kamers zijn sfeervol ingericht en beschikken allemaal over een eigen bad of douche en toilet en televisie. Het hotel beschikt over 6 moderne vergaderzalen met volop daglicht en uitzicht op het bos. Er is een à la carte restaurant en een Engelse Pub waar u na afloop van een zakelijke bijeenkomst een borreltje kunt drinken.

In het wellness center kunt u tussen de rotspartijen en watervallen tot rust komen. Er is een jacuzzi, sauna, koude douche, stoombad en een solarium. Daarnaast zijn er diverse extra services voor de zakelijke gast: gratis parkeergelegenheid en Wi-Fi in het hele hotel. Kortom Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn heeft alle faciliteiten in huis voor een onbezorgd zakelijk verblijf.

Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € 225,00
Wifi -
Toegang invaliden -
Daglicht Ja
Tuin -
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 190
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig -
Overnachten Ja
Terras -
Presentatiemiddelen Ja

Type

Restaurant

Geschikt voor

Vergadering

Openingstijden

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn beschikt over 75 parkeerplaatsen.

Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Nadat u de hele dag heeft gewandeld of gefietst, heeft u vast zin in een heerlijk diner! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn kunt u uitgebreid à la carte dineren. De hotelbar kunt u altijd gebruiken voor een hapje of een drankje. Bent u met een groep en heeft u iets te vieren? Dan is het mogelijk om onze Engelse Pub af te huren en in combinatie met de naastgelegen zalen, kunt u maximaal 120 gasten uitnodigen om met u een hapje en een drankje te nuttigen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie