Rode Hoed

Keizersgracht 102 1015 CV Amsterdam

Schrijf review
Reviewscore
9,0
Reviews: 15De Rode Hoed is dé full-service evenementenlocatie in Amsterdam. Van een directievergadering, congres of concert tot een romantisch huwelijksfeest. Zeven verschillende zalen, een ruime foyer, een prachtig café en uitstekend bereikbaar te voet, per fiets, auto of boot. Wij kunnen als UNESCO erfgoed locatie plaats bieden aan 450 personen. Met onze eigen professionele duurzame catering en zeer ervaren technici zijn wij flexibel en behouden wij controle over de kwaliteit.

De Rode Hoed is kritisch volger en aanjager van de maatschappelijke discussie en produceert zelf debatten, symposia, literaire en muzikale bijeenkomsten. Van politiek tot religie en van duurzaamheid tot ondernemen. Als platform voor discussie, reflectie en verkenning maken we zonder vooringenomenheid uiteenlopende thema’s en dilemma’s bespreekbaar. Sinds 2006 draait de Rode Hoed zonder overheidssubsidies. Opbrengsten uit zaalexploitatie, catering, techniek en redactie vloeien direct terug naar onze culturele programmering. Wanneer u de Rode Hoed huurt, draagt u dus bij aan onze maatschappelijke missie.

Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 450
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

De weergegeven openingstijden zijn slechts indicatief. Wanneer u bijvoorbeeld een evenement bij ons organiseert kan dat - dankzij onze exploitatie vergunning - tot 00:30 in de nacht. In verband met de geluidsoverlast is dat de uiterste tijd voor een evenement in de Rode Hoed. Dit is later dan vele andere locaties in de historische binnenstad. Ook zijn evenementen in het weekend uiteraard mogelijk. Eigenlijk kunt u zeven dagen per week, van vroeg tot laat, bij ons terecht voor een vergadering, congres, borrel, productpresentatie, diner, receptie enzovoorts!


Parkeermogelijkheden

Er zijn verschillende parkeergarages op loopafstand van de Rode Hoed. Indien gewenst kunnen wij ook valetparking of transfer per boot voor u verzorgen.

Sociale media
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,8 beoordeeld

De Rode Hoed heeft een eigen professionele catering afdeling waarmee wij voornamelijk biologische producten serveren van een hoog culinair niveau. Wij bedenken en verzorgen bijvoorbeeld lunches, high-teas, aangeklede borrels, buffetten en meergangendiners voor verschillende gelegenheden.

Een uitgebreid en smaakvol diner in de prachtige 17 eeuwse Oosterhuiszaal - of één van onze andere zalen - is een unieke ervaring. Van een zogenaamd walking dinner met kleine gerechten, tot een mooi opgemaakt en compleet buffet. Ook een sit-down dinner is een mogelijkheid. Ons bedienend personeel serveert u de prachtige opgemaakte gerechten aan tafel uit. En een goed glas wijn kan natuurlijk niet ontbreken. De Rode Hoed heeft goede contacten met verschillende wijnhuizen in Nederland, dus een geschikte wijn vinden wij altijd.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 7 3 0 15
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 7 3 0 15
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,9 9,3 - 9,0
Gemiddelde score zaal 8,9 9,7 - 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 9,1 8,7 - 8,8
Gemiddelde score boeking 9,1 9,7 - 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 9,3 - 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,0
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie