nhow Amsterdam RAI

Europaboulevard 2b 1078 RV Amsterdam

Schrijf review
Reviewscore
8,6
Reviews: 8Welkom bij nhow Amsterdam RAI, Een plek waar hedendaagse kunst, design, gastronomie en culturele expressies samen komen.

Een sociale en multiculturele ontmoetingsplek voor globetrotters, zakenreizigers en Amsterdammers. Het iconische gebouw, waarvan de hoeken in verschillende windrichtingen wijzen, staan symbool voor de culturele mix die de stad Amsterdam nog steeds is. Het indrukwekkende gebouw bevindt zich dichtbij de Zuidas, vlak naast het congrescentrum RAI Amsterdam.

Bij nhow Amsterdam RAI zijn de mogelijkheden eindeloos: grote conferenties, kleine bijeenkomsten, borrels, shows, fotoshoots, seminars, workshops, evenementen of feesten – wij hebben de perfecte ruimte voor elke gelegenheid. Heerlijk eten, de nieuwste technologie en een gepersonaliseerde service zijn natuurlijk vanzelfsprekend. En vergeet het spectaculaire uitzicht over de stad niet!

Vanwege de uitzonderlijke situatie waarin we ons bevinden en om te voldoen aan nieuwe internationale veiligheidsnormen en vereiste maatregelen om afstand van elkaar te houden, heeft nhow Amsterdam RAI nieuwe protocollen geïmplementeerd onder het keurmerk “Feel Safe at Nhow”.
Om veilige bijeenkomsten te garanderen, is de beschikbaarheid van bepaalde services aangepast. De capaciteit en indeling van de vergaderruimtes is aangepast en daarnaast is er ook een nieuw gastronomisch aanbod samengesteld om aan de nieuwe vereisten te voldoen. Deze kunnen afwijken van het aanbod op de foto’s en de weergegeven capaciteit.
Als u meer informatie nodig heeft, dan kunnen onze meeting & event organizers u over deze nieuwe voorstellen informeren.

Aantal zalen 9
Basisprijs (4 u/10 p) € 530,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 8
Maximale capaciteit 185
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Industriële locatie, Museum & galerie, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Parkeermogelijkheden

Parkeergelegenheid is beschikbaar tegen betaling.


Sociale mediaKwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,95
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,4 beoordeeld

Zoals elke andere metropool, vertegenwoordigt Amsterdam vele verschillende culturen en keukens, en dit wordt ook getoond in de bar en het restaurant.
Geniet van verschillende smaken van over de hele wereld, binnen of op een van de drie terrassen, waarvan elk uitkijkt op een ander deel van de stad.
Het ontbijtrestaurant bevindt zich op de 17e etage en is de perfecte plek om de dag te starten.
Op de eerste etage kunnen de gasten ontspannen in de bar of in een van de vele loungezones, genieten van internationale snacks en cocktails of collega's treffen bij een heerlijk kopje koffie.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 8 8
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 8 8
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - 9,1 9,1
Gemiddelde score zaal - - 8,6 8,6
Gemiddelde score eten en drinken - - 8,4 8,4
Gemiddelde score boeking - - 8,3 8,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 8,6 8,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 8,6
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie