Meervaart Theater Meetings & Events

Meer en Vaart 300 1068 LE Amsterdam

Schrijf review
Reviewscore
7,9
Reviews: 3Theater de Meervaart is gelegen aan de veelzijdige Sloterplas in Amsterdam. Naast circa 280 theatervoorstellingen en een uitgebreid educatieprogramma voor jongeren vinden er jaarlijks ruim 100 congressen en evenementen plaats in De Meervaart. We hebben 12 zalen voor 12-800 personen en voor bedrijfsfeesten ruimte voor 2000 personen.

UW GASTEN ZIJN ER ZO
Het theater is zeer goed bereikbaar. Tram- en bushaltes bevinden zich voor de deur en NS stations zijn nabij. Ringweg A10 ligt op 5 minuten afstand, zowel Schiphol als Amsterdam Centrum zijn binnen 15 minuten te bereiken. Er is ruim voldoende en zeer voordelige parkeergelegenheid in de naastgelegen parkeergarage (kosten dagkaart: 8 euro). Uniek in Amsterdam!

SUBZALEN IN OVERVLOED
Het pand heeft een eigentijds karakter en is zeer ruim van opzet. Met twaalf zalen en meerdere studio’s is de Meervaart de ideale locatie om uw vergadering, congres, beurs of feest te organiseren. Meer dan voldoende break-out ruimtes met tien vergaderzalen en 3 studio’s welke ruimte bieden aan 2-120 personen. Beide theaterzalen bieden een podium voor ieder evenement. De Blauwe Zaal biedt plaats aan 265 personen en de Rode Zaal beschikt over 800 zitplaatsen.

De foyers vormen de ideale ontmoetingsplek tijdens ontvangst, pauzes, lunches en borrels. In de horeca gebruiken we zo veel mogelijk biologische en/of Fairtrade producten. De sfeervolle ruimte is ook zeer geschikt voor diners of bijvoorbeeld het plaatsen van stands.

MVO
Naast theater en evenementenlocatie, zijn wij ook een Studio voor talentontwikkeling. Alle opbrengsten van de zakelijke verhuur gaan rechtstreeks naar ons kunsteducatie en talentontwikkelingsprogramma Meervaart Studio, een belangrijke pijler van onze veelzijdige organisatie met officiële ANBI status.

DUURZAAM
Er is hard gewerkt aan de verduurzaming van ons gebouw. De 40 jaar oude verwarmingsketels zijn vervangen en via een zogenaamd twincoil systeem wordt warmte teruggewonnen. De verlichting is vervangen door LED en we wekken zelf stroom op middels een groot aantal zonnepanelen op ons dak (298 stuks - 80kW). Al deze ingrepen zorgen er voor dat De Meervaart 40% minder energie verbruikt en minder CO2 uitstoot.

Aantal zalen 12
Basisprijs (4 u/10 p) € 360,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin -
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 12
Maximale capaciteit 800
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten -
Terras -
Presentatiemiddelen Ja

Type

Schouwburg & theater

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Parkeermogelijkheden

Er is ruim voldoende, goedkope parkeergelegenheid in de buurt van onze event- en congreslocatie. Een zeldzaamheid in Amsterdam!

Sociale media
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 7,7 beoordeeld

Ontbijt en lunch:
Om de dag energiek te starten bieden wij een overheerlijk en gezond (vegan) ontbijt aan met o.a.: diverse soorten yogurt, muesli, granola en toppings met noten of fruit. Uiteraard kunnen we dit uitbreiden met naar wens.

Wij zorgen voor een gezonde en uitgebreide lunch tijdens uw congres of evenement. Een met zorg samengesteld buffet met aandacht voor o.a. vegetarische, vegan en glutenvrije wensen.
Sandwiches, saladebar en warme items. Wilt u de catering uitbreiden met een energiek ontbijt, borrel, of diner? Wij denken graag met u mee!

Borrel en diner:
In onze gezellige foyer kunt u blijven hangen voor een borrel. Uiteraard serveren wij bi de borrel een snack.

Dineren is uiteraard ook mogelijk. Wij maken graag een voorstel op maat!

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 3 3
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 3 3
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - 8,3 8,3
Gemiddelde score zaal - - 7,7 7,7
Gemiddelde score eten en drinken - - 7,7 7,7
Gemiddelde score boeking - - 8,0 8,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 7,9 7,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 7,9
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie