geWoonboot

NDSM plein 104 1033 WB Amsterdam

Schrijf review
Reviewscore
9,0
Reviews: 218



De geWoonboot een unieke en zelfvoorzienende locatie bij de NDSM-werf in Amsterdam Noord.
Bedrijven kunnen ruimte op de boot boeken als workshop-, brainstorm-, kennis-, vergader- en trainingslocatie.

De geWoonboot voorziet zelf in haar energiebehoefte en zuivert haar eigen afvalwater. De bedrijfsvoering aan boord is zoveel mogelijk gericht op duurzaamheid. Joan Kramer en Jan Huisman zijn de eigenaren van de boot die verankerd ligt aan de innovatieve en creatieve NDSM-werf in Amsterdam

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 350,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 35
Airconditioning -
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Woonhuis, Industriële locatie, Buitenlocatie, Partyschip & rederij

Geschikt voor

Vergadering, Training, Coaching, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm

Openingstijden

Maandag 08:00 - 23:00
Dinsdag 08:00 - 23:00
Woensdag 08:00 - 23:00
Donderdag 08:00 - 23:00
Vrijdag 08:00 - 23:00
Zaterdag 08:00 - 23:00
Zondag 08:00 - 23:00

De boot kan worden gereserveerd tussen 8.00u-23.00u en is alleen geopend op afspraak.


Parkeermogelijkheden

Voor de deur is het betaald parkeren €1,30 per uur. Op 5 minuten loopafstand is het gratis parkeren. Check onze site voor de parkeerinformatie en navigatie en routebeschrijving.

Sociale media




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,9 beoordeeld

Wij betrekken onze catering van externe partijen in Amsterdam Noord en van onze buren restaurants op de NDSM-werf

Onze lunch komt voornamelijk van leveranciers die ook bezig zijn met (sociale) duurzaamheid. Alles wat we serveren is voornamelijk erg smaakvol, ziet er mooi en lekker uit, is voedzaam, gevarieerd en gezond met respect voor natuur en mens.

Bijvoorbeeld:
" Restaurant Freud" biedt heerlijke lunch en geeft ook werk aan mensen met een psychiatrische achtergrond om ze aan passend werkt te helpen.

" Iambe" levert ons overheerlijke koekjes van de biologische bakkerij waar mensen werken met een verstandelijke beperking.

Kom gerust proeven!

Een bewerking voorstellen

Feedback

 BCD Travel namens Nuon
 Gwen Robers - Senior Project Leader
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  19-01-2015

Het was echt super!! Geweldige service, zeer goede kwaliteit van alles. Ze willen er zeker nog een keer terug

Gwen Robers – Senior Project Leader
BCD Travel namens Nuon

  Stichting NDSM-werf
 Anne Marie Hoogland, Directeur
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  22-01-2014

“De geWoonboot is fantastisch voor onGewone ontmoetingen.”

 Amsterdam Airport Schiphol
 Patricia Louridtz – de Boer, Manager Aviation Marketing Communicatie
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  13-12-2013

“Wij hebben op de GeWoonboot een hele bijzondere teamdag gehad. De locatie geeft een vrij gevoel wat maakt dat je echt weg bent van kantoor. Dit geeft ruimte om samen na te denken over de dingen waar je in je dagelijkse werk niet aan toe komt. Joan & Jan hebben de hele dag gezorgd voor heerlijke koffie, smoothies, salades en soep. Alles zelf en met heel veel aandacht bereid en dat maakt een verschil. We hebben de dag afgesloten door met bijbehorende sloep en schipper Jan door de grachten te varen met verse happen en lekkere wijn. Kortom, een absolute aanrader.”

 Amsterdams Steunpunt Wonen
 Aleida Verheus, Adviseur energie & duurzaamheid
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  08-07-2014

Wij waren naar de GeWoonboot gekomen om een middag lang te werken aan “green deals voor huurdersorganisaties”. De locatie was op 2 manieren zeer inspirerend: enerzijds waren we helemaal los van de stad, omgeven door licht, lucht en water. En anderzijds was het interieur, de sfeer, de catering en de ontvangst heel aangenaam. Wat een plezierige plek! Het was een vruchtbare middag, mede dankzij dit fijne verblijf.

 Sonos Europe
 Rick Hulford
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  13-06-2014

The boat was great. Nice meeting area, relaxed feel. Easy to step outside for fresh air. Food fresh and delightful.

 Gemeente Amsterdam, ProjectManagement Bureau
 Henk van Veldhuizen en Monique Soe-Agnie
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  25-04-2014

Wij waren in april te gast op de geWoonboot voor een bijeenkomst over Amsterdamse projecten en voelden ons meteen thuis. De plaats van de boot en het fantastische uitzicht zorgden haast vanzelf voor creatieve ideeën en we waren onder de indruk van het concept van de boot. Zo laat je in de praktijk zien dat dat duurzaamheid geen sprookje is. Overbodig te zeggen dat verder alles aanwezig was om een bijeenkomst met 20 mensen tot een succes te maken. We komen dus zeker terug.

 DutchSpirit, Directeur/eigenaar
 Erik Toenhake
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  03-06-2014

Hartelijk dank voor de warme ontvangst en de geweldige verzorging op de geWoonboot van afgelopen maandag. Een heerlijke avond op een bijzondere locatie onder perfecte omstandigheden. Heerlijk!

 Kempen & Co. Responsible Investment KCM
 Marieke de Leede
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  25-05-2014

We hebben een geweldige middag gehad op de geWoonboot! Met een team van Kempen Capital Management hebben we gebrainstormd over de toekomst van verantwoord beleggen. Bij zo’n onderwerp past een duurzame locatie. Fantastisch dus om deze middag op een inspirerende locatie als de geWoonboot te houden. Het heerlijke, verse, en biologische eten maakte de middag compleet. Of je van duurzaam houdt of niet, sowieso een top locatie!

 Apenkooi. Events, Marketing & Brand Activation
 Kiki Calis
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  23-03-2014

Heel leuk om eens op de geWoonboot te zijn. We vonden het een hele relaxte plek en voelden ons erg welkom. Erg hing een goeie sfeer! Leuk om te horen waar de geWoonboot voor staat en mooie vooruitstrevende systemen waarmee gewerkt wordt. + onwijs lekkere koffie, een super uitzicht en af en toe een kabbelend golfje, ik wil er wonen!

  2016 2017 2018 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 24 71 52 218
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 24 71 52 218
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 9,1 9,0 9,0
Gemiddelde score zaal 8,7 8,9 8,8 8,8
Gemiddelde score eten en drinken 9,1 9,0 8,9 8,9
Gemiddelde score boeking 9,0 9,1 9,2 9,1
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 9,0 9,0 9.0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,0
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie