De Nieuwe Liefde

Da Costakade 102 1053 WP Amsterdam

Schrijf review
Reviewscore
9,0
Reviews: 21Zoekt u een inspirerende, stijlvolle locatie met een bijzondere ambiance en persoonlijke gastvrijheid? De Nieuwe Liefde aan de Da Costakade in Amsterdam heet u warm welkom!

De Nieuwe Liefde is een stijlvolle congres- & evenementenlocatie geopend door Prinses Beatrix in februari 2011, toen nog Koningin. De monumentale locatie aan de Da Costakade te Amsterdam heeft een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk is het begin 20e eeuw gebouwd als wijnpakhuis, maar het pand heeft ook dienst gedaan als onder meer theater ('Theater de Liefde').

Het pand is in 2010 ingrijpend verbouwd door Wiel Arets Architects en heeft een moderne, inspirerende uitstraling met behoud van originele aspecten. Deze bijzondere verbouwing is in 2011 bekroond met de Geurt Brinkgreve Bokaal, een architectuurprijs van de Gemeente Amsterdam voor beste herbestemming van een monumentale locatie.

De locatie biedt ruimte aan zes zalen (geschikt voor 8 - 375 personen), origineel glas-in-loodwerk en een monumentaal trappenhuis. De verschillende verdiepingen worden middels een vide visueel aan elkaar verbonden. Het resultaat is een ruimtelijke, lichte, stijlvolle en zakelijke uitstraling: ideaal voor uw congres, symposium, vergadering, theatervoorstelling, concert en/of presentatie. Technische apparatuur is aanwezig, o.a. geavanceerde akoestische plafonds voor optimale geluidskwaliteit. Ons eigen technisch team assisteert u graag daar waar nodig.

Al onze zalen hebben daglicht en zijn toegankelijk voor minder validen. Er is een lift aanwezig en er zijn twee trappenhuizen. De Nieuwe Liefde heeft een breed scala aan design meubilair in huis (o.a. Vitra) en alle zalen zijn multifunctioneel in te richten. In de hal is een garderobe aanwezig en bij de receptie een balie voor ontvangst van uw gasten.

De Nieuwe Liefde werkt graag mee aan een betere wereld en wij zijn trots op onze eerlijke catering. Wij werken uitsluitend met vers en waar mogelijk biologische producten en bereiden mét liefde praktisch alles zelf in onze professioneel geoutilleerde keuken.

Wij bieden standaard arrangementen voor lunch, borrel en diner. Maar ook met uw bijzondere wensen kunt u uiteraard bij ons terecht, onze horecamanager en chef-kok denken graag met u mee.

De Nieuwe Liefde ligt in het centrum van Amsterdam (Oud-West) en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. De bereikbaarheid met de auto is goed, parkeergelegenheid voor kleine groepen is er in de straat (openbaar parkeren). Met grote groepen kunt u terecht in de Q-park aan de Marnixstraato of bij de Parkeergarage op het Bellamyplein, beide op loopafstand vanaf onze locatie.

Opdrachtgevers oa UPC Business - AMC - TEDxYouth - Arkin - Procter & Gamble - Universiteit van Amsterdam - De Persgroep.

Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 8
Maximale capaciteit 375
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten -
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Uiteraard voor evenementen wel buiten genoemde tijden te boeken.


Parkeermogelijkheden

De Nieuwe Liefde ligt in het centrum van Amsterdam (Oud-West) en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. De bereikbaarheid met de auto is goed, parkeergelegenheid voor kleine groepen is er in de straat (openbaar parkeren). Met grote groepen kunt u terecht in de Q-park aan de Marnixstraat, 8 minuten lopen of in de Parkeergarage op het Bellamyplein, 5 minuten lopen vanaf onze locatie.

Sociale media
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,8 beoordeeld

De Nieuwe Liefde werkt graag mee aan een betere wereld en wij zijn trots op onze eerlijke catering. Wij werken uitsluitend met vers een waar mogelijk biologische producten en bereiden mét liefde praktisch alles zelf in onze professioneel geoutilleerde keuken.

Wij bieden arrangementen voor lunch, borrel en diner. Maar ook met uw bijzondere wensen kunt u uiteraard bij ons terecht, onze horecamanager en chef-kok denken graag met u mee.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 
 Quintiles Kerstfeest 2014
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  25-12-2014

Zowel vóór, tijdens als gedurende ons jaarlijks Kerst feest kreeg ik altijd een snelle reactie op mijn vragen en /of op- aanmerkingen. De aankleding van DNL was erg mooi. De aanbevolen cateraar heeft een goed buffet verzorgd. Mede door jullie samenwerking, ook met de leden van Deliverence, werd de opening door het koor een fantastisch begin van de avond waar iedereen blij van werd.

  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 10 4 0 21
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 10 4 0 21
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,2 8,5 - 9,0
Gemiddelde score zaal 8,5 8,8 - 8,7
Gemiddelde score eten en drinken 8,7 8,8 - 8,8
Gemiddelde score boeking 9,2 9,5 - 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 8,9 - 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,0
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie