Het Lokaal

Oliemolenhof 90 3812 PB Amersfoort

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Reserveer nu!
Neem direct contact op met onze aanbevolen partners:

Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € 250,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 250
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Industriële locatie, Restaurant, Winkel

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag 09:00 - 22:00

Op maandag zijn alleen onze vergaderruimtes beschikbaar en kunnen we voor groepen lunch en/of diner verzorgen. De winkel en het restaurant zijn regulier gesloten.


Parkeermogelijkheden

Op het terrein van Het Lokaal is beperkt plaats voor (kort) parkeren. U bereikt ons via de steeg vanaf de Kleine Koppel. Zet uw navigatie op Oude Fabrieksstraat 7. Rij langs de Prodentfabriek & parkeerplaatsen aan het water door tot u rechts de steeg in kunt (er staat een bord of banner met ons logo). Rij voorzichtig door de steeg over de drempel. Pas op voor voetgangers of fietsers als u aan het einde van de steeg ons terrein op rijdt.

U kunt ook parkeren op het open terrein aan de Eemlaan. Dit is betaald parkeren. Overdekt parkeren kan ook, in parkeergarage Eemplein. Vanaf het Eemplein loop je richting het water en dan links naar Het Lokaal.


Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,50
Externe catering Nee

In het Proeflokaal kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner.
Uiteraard werken we alleen met onze eigen producten. We hebben een uitgebreide kaart vol dranken en happen, voor ieder wat wils. Kom je eten, maar heb je speciale dieetwensen? Geef dit bij ons aan, dan houden we daar rekening mee!

Naast de lunchbroodjes serveren we ook een salade of soep van de dag. Kun je niet kiezen? Stel dan zelf een lunchplank samen: soep, salade en een (half) lunchbroodje naar keuze. Op de kaart staat aangegeven uit welke broodjes je kunt kiezen voor de lunchplank.

Diner op donderdag, vrijdag, zaterdag én zondagavond
Op donderdag- tot en met zondagavond serveren we ook diner! Op deze dagen zorgen chefs Tobias en Yustin voor diverse (streek)gerechten. Op onze avondkaart staan 14 gerechten (waarvan 3 desserts).

Lekker samen eten & gerechten delen, dat is de ‘avondkaart’ van Het Lokaal. We wisselen de gerechten regelmatig, dus altijd weer een verrassing wat er op tafel komt!

Wij adviseren Menu Het Lokaal: kies samen 4 gerechten. Daarnaast krijg je twee bijgerechten (geroosterde groenten en aardappel met kimchimayonaise). Dit menu kost 21,95 euro per persoon (excl. dessert).

Zo stel je zelf het diner samen, wij dekken de tafel. De gerechten komen niet allemaal tegelijk op tafel. Soms één, soms twee of meer tegelijk. Je schept zelf op en eet wat je lekker vindt! Achteraf meer gerechten bijbestellen mag natuurlijk altijd!

Vrijdagavond, naast de avondkaart ook pizza!
Speciaal op vrijdagavond bakt Paolo van Elsenburg & Sebastiani Broodmakers zijn befaamde pizza’s! Wil je de pizza combineren met de avondkaart? Dan kun je de losse gerechtjes bijbestellen. Deze gerechtjes bestel je dan wel ‘per tafel’, dus ook dit deel je samen. Op de kaart staan de prijzen per persoon, zodat je kunt gemakkelijk berekent wat de kosten voor jouw tafel zijn.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie