Vergadercentrum IJsselstaete Utrecht-IJsselstein

Industrieweg 31 3401 MA IJsselstein

Reviewscore
9,1
Reviews: 61



IJsselstaete, drie minuten van de A2 gelegen, staat voor huiselijke sfeer, flexibele en authentieke persoonlijke dienstverlening. Wij werken met een klein vast team. De communicatielijnen zijn hierdoor kort.

Onze homemade catering bereiden wij in onze open keuken. Door de geuren ontstaat vaak een soort "voorpret en nieuwsgierigheid" bij ons gasten "Wat gaan we vandaag eten?"

Wij zijn trots op onze veelal jarenlange relaties, met onze gasten. Ons motto is dan ook: IJsselstaete voelt als “thuiskomen Wij zijn gevestigd op slechts 3 minuten van de A2 bij Utrecht.

Onze gasten zitten daarnaast binnen 5-10 minuten op de belangrijkste knooppunten bij Utrecht, zoals de A12, A27 enz. In 20 minuten zijn onze gasten met de snelbus op het centraal station van Utrecht.

Wij beschikken over ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 135,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 70
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conferentie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm

Openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag Gesloten

Zaterdag is de locatie in overleg ook beschikbaar.


Parkeermogelijkheden

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar,

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

Onze catering is geheel homemade en bereiden wij in onze keuken in de centrale ontvangstruimte. Hierdoor ontstaat er vaak een soort "voorpret en nieuwsgierigheid" bij ons gasten "Wat gaan we vandaag eten?"

U eet dan aan een gezellige gedekte lange tafel. Wilt u liever op zaal eten of privé, ook dat kan.

Zijn er vooraf (dieet) wensen, zoals vegetarisch, glutenvrij of wellicht halal? Of heeft u andere lunch wensen ? Geen probleem, dan horen wij dit graag van u.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
34%
Score 9
24%
Score 8
37%
Score 7
3%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-03-2020 19:30:47
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
10-03-2020 19:30:43
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-03-2020 19:30:36
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
10-03-2020 19:30:34
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-03-2020 19:30:31
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-03-2020 19:30:27
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-02-2020 13:37:18
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-02-2020 13:29:11
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
07-02-2020 13:29:02
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
07-02-2020 13:28:53
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
12-11-2019 10:28:39
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-11-2019 10:28:30
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 8 6 0 32
Aantal Quick Reviews 19 10 0 29
Totaal aantal reviews 27 16 0 61
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,8 9,1 - 8,9
Gemiddelde score zaal 8,5 9,1 - 8,8
Gemiddelde score eten en drinken 9,3 9,4 - 9,4
Gemiddelde score boeking 9,2 9,4 - 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 9,3 - 9,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 8,6 9,5 - 8,9
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,1
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in IJsselstein

Een passende vergaderruimte zoeken in IJsselstein die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie IJsselstein aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een beurs of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in IJsselstein voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Vergadercentrum IJsselstaete Utrecht-IJsselstein in IJsselstein

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in IJsselstein .

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in IJsselstein of in de regio IJsselstein of exclusief sturen naar Vergadercentrum IJsselstaete Utrecht-IJsselstein? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte venues in (de regio) IJsselstein verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Vergadercentrum IJsselstaete Utrecht-IJsselstein de juiste locatie in IJsselstein ?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door gastervaringen als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!