Vergadercentrum IJsselstaete Utrecht-IJsselstein

Industrieweg 31 3401 MA IJsselstein

Reviewscore
9,1
Reviews: 61



IJsselstaete, drie minuten van de A2 gelegen, staat voor huiselijke sfeer, flexibele en authentieke persoonlijke dienstverlening. Wij werken met een klein vast team. De communicatielijnen zijn hierdoor kort.

Onze homemade catering bereiden wij in onze open keuken. Door de geuren ontstaat vaak een soort "voorpret en nieuwsgierigheid" bij ons gasten "Wat gaan we vandaag eten?"

Wij zijn trots op onze veelal jarenlange relaties, met onze gasten. Ons motto is dan ook: IJsselstaete voelt als “thuiskomen Wij zijn gevestigd op slechts 3 minuten van de A2 bij Utrecht.

Onze gasten zitten daarnaast binnen 5-10 minuten op de belangrijkste knooppunten bij Utrecht, zoals de A12, A27 enz. In 20 minuten zijn onze gasten met de snelbus op het centraal station van Utrecht.

Wij beschikken over ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 135,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 70
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conferentie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm

Openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag Gesloten

Zaterdag is de locatie in overleg ook beschikbaar.


Parkeermogelijkheden

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar,

Sociale media




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

Onze catering is geheel homemade en bereiden wij in onze keuken in de centrale ontvangstruimte. Hierdoor ontstaat er vaak een soort "voorpret en nieuwsgierigheid" bij ons gasten "Wat gaan we vandaag eten?"

U eet dan aan een gezellige gedekte lange tafel. Wilt u liever op zaal eten of privé, ook dat kan.

Zijn er vooraf (dieet) wensen, zoals vegetarisch, glutenvrij of wellicht halal? Of heeft u andere lunch wensen ? Geen probleem, dan horen wij dit graag van u.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
34%
Score 9
24%
Score 8
37%
Score 7
3%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-03-2020 19:30:47
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
10-03-2020 19:30:43
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-03-2020 19:30:36
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
10-03-2020 19:30:34
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-03-2020 19:30:31
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-03-2020 19:30:27
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-02-2020 13:37:18
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-02-2020 13:29:11
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
07-02-2020 13:29:02
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
07-02-2020 13:28:53
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
12-11-2019 10:28:39
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-11-2019 10:28:30
  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 17 8 6 32
Aantal Quick Reviews 0 19 10 29
Totaal aantal reviews 17 27 16 61
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,9 8,8 9,1 8,9
Gemiddelde score zaal 8,8 8,5 9,1 8,8
Gemiddelde score eten en drinken 9,4 9,3 9,4 9,4
Gemiddelde score boeking 9,2 9,2 9,4 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,1 8,9 9,3 9,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 8,6 9,5 8,9
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,1
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in IJsselstein

Een goed passende vergaderruimte zoeken in IJsselstein die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue IJsselstein aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een beurs of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in IJsselstein voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Vergadercentrum IJsselstaete Utrecht-IJsselstein in IJsselstein

Je bent op de pagina gekomen van Vergadercentrum IJsselstaete Utrecht-IJsselstein. We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in IJsselstein .

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in IJsselstein of in de regio IJsselstein . Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte evenementenlocaties in (de regio) IJsselstein verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Vergadercentrum IJsselstaete Utrecht-IJsselstein de juiste meetinglocatie in IJsselstein ?

Heb je een mooie locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door reviews als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!