Van Rossum Woerden

Meulmansweg 33m 3441 AT Woerden

Reviewscore
9,0
Reviews: 27Van Rossum is een uniek horeca-concept in het centrum van Woerden, de hoofdstad van het Groene Hart van Holland. Het Boutique hotel met 25 suites, het café en restaurant zijn gehuisvest in Rijksmonument Het Arsenaal uit 1762. Dat in 2013 zorgvuldig is gerestaureerd en duurzaam verbouwd.

Van Rossum heeft nergens op bezuinigd bij het inrichten van zijn luxueuze vergaderhuis. Een huiselijke, representatieve studio met grote keuken en dakterras. In de keuken een top koffiemachine met verse bonen, een uitgebreid assortiment gekoelde dranken en een keur aan versnaperingen.

Vergaderhuis compleet:
- maximaal 20 personen
- WIFI
- Plug & play systeem
- Flipover, notitieblokjes, bijhorend schrijfmateriaal
- LCD schermen voor al uw presentatie’s
- Conference call mogelijkheden
- Videocall mogelijkheden
- Airconditioning / Open Haard
- Eigen keuken met rijkelijk gevulde koelkast
- Dakterras
- Naastgelegen Parkeergarage
- 10 minuten lopen van het station

Een goede gastheer levert altijd maatwerk. Het is de kunst om uw wensen vorm te geven. Informeer naar onze vergaderarrangementen op maat met ontbijt, lunch, diner en overnachting.

$alt
Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 325,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 20
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Hotel, Woonhuis, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 00:00
Dinsdag 07:00 - 00:00
Woensdag 07:00 - 00:00
Donderdag 07:00 - 00:00
Vrijdag 07:00 - 00:00
Zaterdag 07:00 - 00:00
Zondag 07:00 - 00:00

Parkeermogelijkheden

12,50 per parkeerkaart. Parkeergarage tegenover het hotel.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Wij bieden diverse arrangementen aan. Het ontbijt, lunch en diner serveren wij in ons restaurant, maar kan ook in ons vergaderhuis.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
100%
Score 9
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
13-10-2020 08:56:31
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 17 6 25
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 2 17 6 25
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,5 9,1 8,8 9,1
Gemiddelde score zaal 9,5 9,7 8,7 9,2
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 9,1 8,8 9,0
Gemiddelde score boeking 9,0 9,1 8,8 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 9,3 8,8 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Woerden

Een geschikte vergaderlocatie zoeken in Woerden die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Woerden aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een conferentie of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Woerden voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Van Rossum Woerden in Woerden

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Woerden.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Woerden of in de regio Woerden of exclusief sturen naar Van Rossum Woerden? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte venues in (de regio) Woerden verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Van Rossum Woerden de juiste evenementenlocatie in Woerden?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door reviews als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!