Van der Valk Hotel Stein-Urmond

Mauritslaan 65 6129 EL Urmond

Reviewscore
8,7
Reviews: 227



VAN HARTE WELKOM BIJ VAN DER VALK HOTEL STEIN-URMOND

UW LOCATIE VOOR ZAKELIJKE & FEESTELIJKE ONTMOETINGEN

Van der Valk Hotel Stein-Urmond is gespecialiseerd in zakelijke en feestelijke ontmoetingen. Nabij de Belgische en Duitse grens en direct gelegen aan de A2 biedt ons hotel u 12 moderne en inspirerende vergaderzalen voorzien van uitgebreide faciliteiten.

De voordelen van Van der Valk Stein-Urmond op een rij:
- 12 moderne zalen
- Diverse vergaderarrangementen, ook op maat
- Flexibele ruimtes variërend van 50 m2 tot 690 m2
- Zalen bieden plaats aan 2 tot 750 personen
- 2 restaurants en een gezellige bar voor ontbijt, lunch, diner en borrel onder één dak
- 166 moderne hotelkamers en suites
- Van der Valk Sport Center
- Toplocatie gelegen aan de A2, nabij de Belgische en Duitse grens en Maastricht-Aachen Airport
- Gratis parkeergelegenheid met oplaadpunten voor elektrische auto's
- Gratis WIFI

Aantal zalen 12
Basisprijs (4 u/10 p) € 335,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 550
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Industriële locatie, Kantoor, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant, Sportaccommodatie, Tent

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

24 uur per dag geopend


Parkeermogelijkheden

Hotel Stein-Urmond heeft een eigen parkeerterrein met ruim 800 verharde onoverdekte parkeerplaatsen. Gasten van Hotel Stein-Urmond parkeren altijd gratis. Parkeren is op eigen risico.

Rondom ons hotel vindt u oplaadpunten voor zowel elektrische auto's als fietsen. Daarmee kunt u stukken sneller opladen dan met normale opladers. Met snelladers door heel Nederland maken onze Van der Valk Hotels elektrisch rijden steeds meer mogelijk. Dat is handig voor u. En het past in ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) beleid. Wij zijn dan ook gecertificeerd voor Green Key en doen er alles aan om energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Sinds kort zijn we ook in het bezit van 12 Tesla Superchargers. Met deze superladers kun je de Tesla Model S opladen in een aantal minuten in plaats van uren terwijl u aan het genieten bent van een kop koffie, lunch of diner.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,50
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,6 beoordeeld

Om de inwendige mens te verzorgen, biedt Hotel Stein-Urmond diverse mogelijkheden. Van een culinair diner tot één van onze uitgebreide (Live-Cooking) buffetten, onze keukenbrigade bereidt een variëteit aan heerlijke gerechten. Naast internationale gerechten wordt er ook gewerkt met streekproducten en houden we rekening met de diverse seizoenen.

Ons restaurant krijgt een volledige metamorfose met een eigentijdse uitstraling. De stijl van Van der Valk blijft vanzelfsprekend behouden, met een verrassende, moderne twist.

'HOOM, Thuis bij Van der Valk'
HOOM is een knipoog naar de visie op gastvrijheid van oprichters Martin en Rie van der Valk in 1939. Met hard werken en een gastvrije, huiselijke aanpak streven naar een thuisgevoel voor hun gasten. Precies dit is het gevoel dat HOOM ook wilt creëren voor u als gast, een eigen thuis bij Van der Valk. Om dit kracht bij te zetten komt er ook een nieuwe huisstijl en vernieuwde menukaart in het restaurant.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
13%
Score 9
45%
Score 8
38%
Score 7
2%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
10-09-2021 15:56:43
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
10-09-2021 08:07:33
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-09-2021 17:13:21
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-09-2021 17:13:07
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
16-07-2021 10:14:30
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-07-2021 07:54:12
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
14-07-2021 08:08:26
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
13-07-2021 12:51:45
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
13-07-2021 09:19:26
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
09-07-2021 08:25:56
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
09-07-2021 08:25:42
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
08-07-2021 08:53:05
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 56 37 29 166
Aantal Quick Reviews 113 83 88 284
Totaal aantal reviews 169 120 117 450
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,7 8,9 8,8 -
Gemiddelde score zaal 8,7 8,7 8,7 -
Gemiddelde score eten en drinken 8,9 8,7 8,5 -
Gemiddelde score boeking 9,3 9,3 9,1 -
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 8,9 8,8 -
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 8,8 8,7 8,6 -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Urmond

Een passende vergaderlocatie zoeken in Urmond die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Urmond aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een conferentie of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Urmond voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Van der Valk Hotel Stein-Urmond in Urmond

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Urmond.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Urmond of in de regio Urmond of exclusief sturen naar Van der Valk Hotel Stein-Urmond? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte locaties in (de regio) Urmond verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Van der Valk Hotel Stein-Urmond de juiste meetinglocatie in Urmond?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door recensies als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!