Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden

Warmonderweg 8 2171 AH Sassenheim

Reviewscore
9,5
Reviews: 124Een compleet gerenoveerd hotel met 157 luxe hotelkamers en 6 bijzondere suites. Het in 2015 gebouwde Meeting & Event center bestaat uit 16 multifunctionele zalen welke allemaal voorzien zijn van daglicht. Vanwege de vele mogelijkheden en de uitmuntende faciliteiten en service is Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden in 2018 door MeetingReview.com gekozen tot beste vergaderlocatie van Nederland in de categorie XL!

Het hotel heeft 3 restaurants. Kom naar het sfeervolle restaurant Nest voor een overheerlijke à la carte lunch of diner, geniet in het Live Cooking restaurant van buffetten die live door de koks bereid worden of laat je verwennen met de lekkerste Orientaalse gerechten in OZZO Oriental Restobar.

Door de centrale ligging aan de A44 tussen Den Haag en Amsterdam en met Schiphol op slechts 10 minuten afstand, is het hotel uitstekend bereikbaar voor binnen- en buitenlandse gasten.

Alle vernieuwingen en renovaties zijn uitgevoerd in het licht van duurzaamheid. Mede daardoor hebben we voor het derde jaar op rij het Greenkey certificaat bemachtigd.

$alt
$alt
Aantal zalen 16
Basisprijs (4 u/10 p) € 350,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 650
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Casino, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Partycentrum, Restaurant, Studio- & concertlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Parkeermogelijkheden

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden biedt 400 gratis parkeerplaatsen om het hotel.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
YOIN:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,5 beoordeeld

U kunt onze vergaderzalen reserveren in combinatie met een Comfort vergader arrangement.

* Onbeperkt koffie en thee vanaf onze coffee corner
* Plat en bruisend mineraalwater geserveerd in de zaal
* Onbeperkt frisdrank
* Luxe lekkernijen bij ontvangst en in de koffiepauze
* Uitgebreid lunch-buffet geserveerd in ons restaurant (alleen bij 8-uurs arrangement)
* Schrijfmaterialen
* Gebruik van 1 flip-over met stiften en whiteboard (magneet)
* Wi-Fi
* Beamer en projectie scherm

De arrangementen zijn exclusief zaalhuur. Afhankelijk van de grootte van uw bijeenkomst wordt er een zaal voor u geselecteerd, met de bijbehorende zaalhuur.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
100%
Score 9
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-12-2021 13:00:28
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 7 15 11 34
Aantal Quick Reviews 0 0 0 1
Totaal aantal reviews 7 15 11 35
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,5 9,1 9,7 9,3
Gemiddelde score zaal 9,5 9,2 9,6 9,4
Gemiddelde score eten en drinken 9,6 9,3 9,6 9,5
Gemiddelde score boeking 10 9,7 9,6 9,8
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,6 9,3 9,7 9,5
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - 10
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Sassenheim

Een passende meetinglocatie zoeken in Sassenheim die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Sassenheim aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een event of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Sassenheim voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden in Sassenheim

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Sassenheim.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Sassenheim of in de regio Sassenheim of exclusief sturen naar Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare locaties in (de regio) Sassenheim verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden de juiste meetinglocatie in Sassenheim?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door reviews als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!