Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7

Burgemeester Omtaweg 4 9636 EM Zuidbroek

Reviewscore
Geen
score
Reviews: 6Met bijna 20 jaar ervaring staan kwaliteit, service en onze Groningse gastvrijheid hoog bij ons in het vaandel.

Door onze centrale liggen aan de A7, nabij de N33, zijn wij de ideale locatie voor zowel zakelijke als feestelijke ontmoetingen. Met onze multifunctionele zalen bieden wij u accommodatie op maat. Naast ons prachtige restaurant en hotel beschikken wij over een evenementenhal. Met een oppervlakte van 6400m² is dit dé perfecte locatie voor indoor evenementen en beurzen. Kortom, alle faciliteiten onder één dak

Aantal zalen 10
Basisprijs (4 u/10 p) € 225,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 2.000
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek A7 beschikt over een 24-uurs receptie.

Openingstijden afdeling Sales;
Ma 09:00 - 17:00 uur
Di 09:00 - 17:00 uur
Wo 09:00 - 17:00 uur
Do 09:00 - 17:00 uur
Vrij 09:00 - 17:00 uur


Parkeermogelijkheden

Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7 beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen. Ook hebben wij enkele parkeerplaatsen speciaal ingericht voor elektrische auto's, bussen en minder validen.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,20
Externe catering Ja

Onze keuken is iedere dag van de week tot 23:00 uur geopend. Naast het uitgebreide ontbijtbuffet serveren wij ook op maandag t/m vrijdag tijdens de lunch een heerlijk buffet. Daarnaast kunt u genieten van één van de vele gerechten van onze a la carte kaart.
Bovendien bieden wij ook buffetten op maat & catering op locatie aan.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
Score 9
100%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
06-02-2020 13:44:49
Advertentie

Zoeken van een fijne venue voor je meeting in Zuidbroek

Een goed bruikbare vergaderlocatie zoeken in Zuidbroek die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Zuidbroek aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een event of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Zuidbroek voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7 in Zuidbroek

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Zuidbroek.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Zuidbroek of in de regio Zuidbroek of exclusief sturen naar Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare locaties in (de regio) Zuidbroek verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7 de juiste venue in Zuidbroek?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door ervaringen als meeting professionals achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!