Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk

Borchsingel 53 9766 PP Eelderwolde

Reviewscore
8,6
Reviews: 168Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk is gesitueerd op een zichtlocatie aan de A7 direct aan het P&R station Hoogkerk (afrit 35). Met 11 multifunctionele zalen die allen voorzien zijn van daglicht, klimaatbeheersing, gratis Wi-Fi, de meest moderne faciliteiten en audiovisuele middelen, biedt Hotel Groningen-Hoogkerk u volop mogelijkheden. Voor bijeenkomsten van 2 tot 275 personen is het de ideale locatie voor uw vergadering, één of meerdaagse training, conferentie, congres, feest, receptie of ander evenement.

De gehele 1e verdieping bestaat uit multifunctionele zalen en boardrooms.

Op de 6e verdieping bevindt zich een Executive boardroom met een panoramisch uitzicht. Ideaal als vergaderlocatie.

$alt
$alt
Aantal zalen 11
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 275
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk is 365 dagen per jaar geopend.

De afdeling Sales is van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur.


Parkeermogelijkheden

Het hotel beschikt over een ruime parkeerplaats met 8 elektrische oplaadpunten, 4 ultrafast chargers en 2 fast chargers.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,75
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,4 beoordeeld

Onze keuken is dagelijks tot 23:00 uur geopend. Naast het uitgebreide ontbijtbuffet serveren wij op maandag t/m zaterdag een heerlijk Live-cooking lunchbuffet in het restaurant. Daarnaast kunt u genieten van één van de vele gerechten van onze à la carte kaart.

Naast de mogelijkheid om te lunchen of te dineren in het restaurant of de brasserie, kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheid om een buffet op zaal te reserveren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Als laatste bieden wij catering op locatie aan.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 56 53 20 162
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 56 53 20 162
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,8 8,7 9,1 8,9
Gemiddelde score zaal 8,8 8,0 8,5 8,3
Gemiddelde score eten en drinken 8,3 8,2 8,7 8,4
Gemiddelde score boeking 8,7 8,6 9,3 8,9
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,6 8,4 8,9 8,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Eelderwolde

Een goed bruikbare vergaderlocatie zoeken in Eelderwolde die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Eelderwolde aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Eelderwolde voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk in Eelderwolde

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Eelderwolde.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Eelderwolde of in de regio Eelderwolde of exclusief sturen naar Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Eelderwolde verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk de juiste venue in Eelderwolde?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door ervaringen als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!