Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel

Joan Muyskenweg 20 1096 CJ Amsterdam

Reviewscore
9,8
Reviews: 35Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel is het allereerste Van der Valk hotel binnen de ring van Amsterdam. Het hotel heeft 206 kamers, een uitgebreide wellness De Tropen, 12 vergaderzalen en diverse restaurants.

Alle vergaderzalen van Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel zijn voorzien van:
- Veel daglicht
- Geluidsinstallatie
- LCD prestentatieschermen
- Verduistering en verlichtingsscenario's
- Airconditioning
- Geluidswerende wanden en akoestische plafonds
- Gratis wifi
- ClickShare draadloos presentatiesysteem

U kunt ook kiezen voor het houden van uw brainstorm, vergadering of evenement in onze exclusieve lounge 'Club Pampus' met o.a. open haard, bar en toegang tot het zwembad.

Zo kunt u in Restaurant Amstelle terecht voor een ontbijt, lunch of diner uit de internationale keuken met een Amsterdamse touch. In Buffet 't IJ kunt u terecht voor ons uitgebreide ontbijtbuffet, daarnaast bieden wij ook een lunch- en dinerbuffet aan. Ons Live Cooking dinerbuffet heeft o.a. een grandioze pizzaoven. In Bar Moqum kunt u 's avonds terecht voor koffie met gebak, een cocktail of een burger, curry of salade!

U bereikt Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer. De A10 en A2 zijn dichtbij en metrostation Overamstel ligt op slechts 5 minuten lopen.

Tot ziens bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel!

Aantal zalen 12
Basisprijs (4 u/10 p) € 530,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 600
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras -
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Partycentrum, Restaurant, Studio- & concertlocatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest, Conferentie en congres

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

Parkeermogelijkheden

Parkeergarage met 130 plekken onder het hotel. €3 per uur en €20 per 24 uur.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,8 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
100%
Score 9
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
04-11-2019 11:55:03
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
04-11-2019 11:54:44
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
01-10-2019 11:30:07
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
01-10-2019 11:16:31
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 13 1 5 31
Aantal Quick Reviews 0 0 0 4
Totaal aantal reviews 13 1 5 35
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,5 10 9,8 9,8
Gemiddelde score zaal 9,5 10 9,8 9,8
Gemiddelde score eten en drinken 9,6 10 9,8 9,8
Gemiddelde score boeking 9,6 10 9,8 9,8
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,6 10,0 9,8 9,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - 10
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Amsterdam

Een goed bruikbare vergaderruimte zoeken in Amsterdam die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Amsterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een beurs of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Amsterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel in Amsterdam

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Amsterdam.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amsterdam of in de regio Amsterdam of exclusief sturen naar Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare locaties in (de regio) Amsterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel de juiste venue in Amsterdam?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door gastervaringen als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!