Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel

Joan Muyskenweg 20 1096 CJ Amsterdam

Reviewscore
9,6
Reviews: 42Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel is het allereerste Van der Valk hotel binnen de ring van Amsterdam. Het hotel heeft 206 kamers, een uitgebreide wellness De Tropen, 12 vergaderzalen en diverse restaurants.

Alle vergaderzalen van Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel zijn voorzien van:
- Veel daglicht
- Geluidsinstallatie
- LCD prestentatieschermen
- Verduistering en verlichtingsscenario's
- Airconditioning
- Geluidswerende wanden en akoestische plafonds
- Gratis wifi
- ClickShare draadloos presentatiesysteem

U kunt ook kiezen voor het houden van uw brainstorm, vergadering of evenement in onze exclusieve lounge 'Club Pampus' met o.a. open haard, bar en toegang tot het zwembad.

Zo kunt u in Restaurant Amstelle terecht voor een ontbijt, lunch of diner uit de internationale keuken met een Amsterdamse touch. In Buffet 't IJ kunt u terecht voor ons uitgebreide ontbijtbuffet, daarnaast bieden wij ook een lunch- en dinerbuffet aan. Ons Live Cooking dinerbuffet heeft o.a. een grandioze pizzaoven. In Bar Moqum kunt u 's avonds terecht voor koffie met gebak, een cocktail of een burger, curry of salade!

U bereikt Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer. De A10 en A2 zijn dichtbij en metrostation Overamstel ligt op slechts 5 minuten lopen.

Tot ziens bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel!

$alt
$alt
Aantal zalen 12
Basisprijs (4 u/10 p) € 530,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 600
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras -
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Partycentrum, Restaurant, Studio- & concertlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

Parkeermogelijkheden

Parkeergarage met 130 plekken onder het hotel. €3 per uur en €20 per 24 uur.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,8 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
100%
Score 9
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
04-11-2019 11:55:03
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
04-11-2019 11:54:44
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
01-10-2019 11:30:07
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
01-10-2019 11:16:31
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 5 3 0 9
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 5 3 0 9
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,8 9,3 - 9,6
Gemiddelde score zaal 9,8 9,3 - 9,6
Gemiddelde score eten en drinken 9,8 9,7 - 9,8
Gemiddelde score boeking 9,8 9,3 - 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,8 9,4 - 9,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Amsterdam

Een goed passende vergaderruimte zoeken in Amsterdam die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Amsterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een beurs of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Amsterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel in Amsterdam

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Amsterdam.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amsterdam of in de regio Amsterdam of exclusief sturen naar Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende locaties in (de regio) Amsterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel de juiste locatie in Amsterdam?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door reviews als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!