Van der Valk Hotel Amersfoort A1

Ruimtevaart 22 - 24 3824 MX Amersfoort

Reviewscore
9,1
Reviews: 158



Het hotel is direct gelegen aan de snelweg en is daardoor goed bereikbaar. Het beschikt over 140 kamers, variërend van comfort kamers tot luxe wellness suites op de zesde etage. Vergaderen, flexwerken, congressen, beurzen, bijeenkomsten, feesten of borrels; alles is mogelijk in ons Business Center! Van der Valk Amersfoort A1 beschikt over 26 meeting rooms, kantoren & flexwerkplekken, diverse foyers, 2 restaurants, Chiccio coffeebar en SIXX skybar.

$alt
Aantal zalen 26
Basisprijs (4 u/10 p) € 337,50
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 350
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Kantoor, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

Als hotel zijn wij 24uur per dag geopend. Mocht u speciale wensen hebben m.b.t. de start- of eindtijd van uw vergadering neem dan gerust direct contact met ons op.


Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren voor al uw bezoekers van uw meeting en of congres buiten 350 plekken en 180 plekken in onze parkeergarage.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
YOIN:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,95
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Van de echte van der Valk klassiekers tot Cocktails in onze Sixx Skybar alles is mogelijk om uw meeting te laten slagen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
96%
Score 9
1%
Score 8
1%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-11-2022 22:05:32
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
27-10-2022 11:38:11
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-10-2022 12:14:55
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
20-10-2022 19:19:59
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
20-10-2022 17:14:10
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-10-2022 13:34:36
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
13-10-2022 22:07:05
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
13-10-2022 13:41:24
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-10-2022 15:20:26
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-10-2022 13:44:38
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-10-2022 11:50:48
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-10-2022 09:18:22
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 15 8 16 41
Aantal Quick Reviews 111 0 0 111
Totaal aantal reviews 126 8 16 152
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,3 8,8 9,5 9,2
Gemiddelde score zaal 8,6 8,7 9,4 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 8,8 9,7 9,4 9,0
Gemiddelde score boeking 9,5 9,1 9,1 9,1
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,1 9,1 9,3 9,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,9 - - 9,9
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Amersfoort

Een geschikte vergaderruimte zoeken in Amersfoort die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Amersfoort aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een evenement of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Amersfoort voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Van der Valk Hotel Amersfoort A1 in Amersfoort

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Amersfoort.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amersfoort of in de regio Amersfoort of exclusief sturen naar Van der Valk Hotel Amersfoort A1? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte venues in (de regio) Amersfoort verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Van der Valk Hotel Amersfoort A1 de juiste evenementenlocatie in Amersfoort?

Heb je een mooie evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door recensies als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!