U Parkhotel

De Veldmaat 8 7522 NM Enschede

Reviewscore
8,7
Reviews: 56

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Kees Venner, Shotokan
 Shotokan
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  12-03-2018

Beste Odette, beste allemaal

Dank jullie wel voor de uitstekende verzorging van onze club dit weekend. Ook dit jaar was het weer geweldig. Wij hebben ons kunnen focussen op de trainingen omdat jullie alle andere zaken voor ons zo uitstekend hebben geregeld met warme oprechte aandacht en zorg ! Namens alle deelnemers en uiteraard van mij heel heel hartelijk bedankt , volgend jaar 2e weekend van maart zijn we weer van de partij !

Warme groet
Kees

Verstuurd vanaf mijn iPad
prof. dr. ir. C.H. Venner
University of Twente

 Kees Venner
 Shotokan
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  14-03-2017

Beste Allemaal,

Namens alle deelnemers van het Shototkan Karate Special Training weekend wil ik jullie van harte bedanken voor jullie geweldige inzet.
We hebben ontzettend hard getraind en ons maximaal in kunnen zetten op de trainingen dankzij jullie uitstekende gastvriijheid en verzorging.
Alles was tot in de puntjes geregeld, en iedereen heeft zich helemaal welkom gevoeld. Aangezien we mensen echt heel hard laten trainen zijn de stukken van de goede verzorging van het eten en de overnachting echt belangrijke redenen waarom mensen terug blijven komen en die ons evenement tot iets bijzonders maken. Ik ben er ongelofelijk trots op dat wij op “onze universiteit” deze gastvrijheid kunnen bieden, en ik vind het geweldig hoe jullie dat ieder jaar weer met een vriendelijke lach en een warm hart voor ons doen !
Dank je wel !!!! Wij hebben volgend jaar alweer in de agenda gezet !!! Heel heel erg veel dank !!!!

warme groet !
Kees Venner

  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 1 0 10
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 2 1 0 10
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 9,0 - 9,0
Gemiddelde score zaal 8,0 8,0 - 8,1
Gemiddelde score eten en drinken 8,5 8,0 - 8,2
Gemiddelde score boeking 9,0 10 - 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,6 8,8 - 8,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Enschede

Een bruikbare meetingspace zoeken in Enschede die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Enschede aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een netwerkevent of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Enschede voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

U Parkhotel in Enschede

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Enschede.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Enschede of in de regio Enschede of exclusief sturen naar U Parkhotel? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte meetinglocaties in (de regio) Enschede verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is U Parkhotel de juiste meetinglocatie in Enschede?

Heb je een mooie evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door recensies als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!