Theehuis t Groene Veld

Maanderdijk 6a 6718 NG Ede

Reviewscore
9,0
Reviews: 148



Theehuis 't Groene Veld is een kleinschalige, sfeervolle locatie op een kalverboerderij, gelegen in het buitengebied tussen Ede, Bennekom, Wageningen en Veenendaal. Het is een nieuwe locatie sinds 2018.

De zaal op de eerste verdieping(Hooizolder) is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen, vergaderingen, heisessies etcetera voor groepen tot 25 personen. Voorzien van veel daglicht en mooi uitzicht over de uitgestrekte weilanden. De benedenverdieping(theehuis) is geschikt voor lunch, borrel en diner en/of als subruimte. Bij mooi weer kan je genieten op het terras.

Theehuis 't Groene Veld neemt je alle zorg uit handen en heeft aan alles gedacht voor een geslaagde samenkomst.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar in nog geen 5 minuten vanaf de a12 Ede en er is gratis parkeergelegenheid.

$alt
Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 455,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 30
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Buurthuis, Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 23:00
Dinsdag 08:00 - 23:00
Woensdag 08:00 - 23:00
Donderdag 08:00 - 23:00
Vrijdag 08:00 - 23:00
Zaterdag 08:00 - 23:00
Zondag 08:00 - 23:00

Alle dagen zijn bespreekbaar op afspraak.


Parkeermogelijkheden

Er is een ruime parkeerplaats bij de locatie.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,40
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,9 beoordeeld

Het eten en drinken stellen wij met veel zorg samen. Wij spreken graag jullie wensen door en stellen een invulling op maat voor. Wij kunnen van tussendoortje, lunch tot diner verzorgen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
93%
Score 9
6%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
19-12-2022 17:19:52
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-12-2022 14:04:15
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-12-2022 14:03:23
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-12-2022 14:03:05
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-12-2022 14:02:50
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
18-11-2022 13:11:43
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
18-11-2022 13:11:27
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-11-2022 13:27:35
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-11-2022 13:27:27
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
16-10-2022 20:00:03
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
16-10-2022 19:59:40
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-09-2022 21:21:50
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 22 0 2 42
Aantal Quick Reviews 76 0 0 106
Totaal aantal reviews 98 0 2 148
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,2 - 8,0 8,6
Gemiddelde score zaal 9,3 - 8,5 8,9
Gemiddelde score eten en drinken 9,4 - 8,5 8,9
Gemiddelde score boeking 9,8 - 9,5 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,4 - 8,6 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 10 - - 9,9
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne venue voor je meeting in Ede

Een zeer geschikte vergaderruimte zoeken in Ede die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Ede aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Ede voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Theehuis t Groene Veld in Ede

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Ede.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Ede of in de regio Ede of exclusief sturen naar Theehuis t Groene Veld? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende locaties in (de regio) Ede verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Theehuis t Groene Veld de juiste evenementenlocatie in Ede?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door ervaringen als meetingplanners achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!