Theehuis t Groene Veld

Maanderdijk 6a 6718NG Ede

Reviewscore
9,6
Reviews: 121



Theehuis 't Groene Veld is een kleinschalige, sfeervolle locatie op een kalverboerderij, gelegen in het buitengebied tussen Ede, Bennekom, Wageningen en Veenendaal. Het is een nieuwe locatie sinds 2018.

De zaal op de eerste verdieping(Hooizolder) is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen, vergaderingen, heisessies etcetera voor groepen tot 25 personen. Voorzien van veel daglicht en mooi uitzicht over de uitgestrekte weilanden. De benedenverdieping(theehuis) is geschikt voor lunch, borrel en diner en/of als subruimte. Bij mooi weer kan je genieten op het terras.

Theehuis 't Groene Veld neemt je alle zorg uit handen en heeft aan alles gedacht voor een geslaagde samenkomst.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar in nog geen 5 minuten vanaf de a12 Ede en er is gratis parkeergelegenheid.

Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 195,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 4
Maximale capaciteit 30
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Buurthuis, Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 23:00
Dinsdag 08:00 - 23:00
Woensdag 08:00 - 23:00
Donderdag 08:00 - 23:00
Vrijdag 08:00 - 23:00
Zaterdag 08:00 - 23:00
Zondag 08:00 - 23:00

Alle dagen zijn bespreekbaar op afspraak.


Parkeermogelijkheden

Er is een ruime parkeerplaats bij de locatie.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,40
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,5 beoordeeld

Het eten en drinken stellen wij met veel zorg samen. Wij spreken graag jullie wensen door en stellen een invulling op maat voor. Wij kunnen van tussendoortje, lunch tot diner verzorgen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
92%
Score 9
7%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
04-07-2022 11:14:32
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
04-07-2022 11:14:29
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
27-06-2022 20:41:51
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
27-06-2022 20:41:47
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
27-06-2022 20:41:42
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
25-06-2022 16:25:15
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
25-06-2022 16:25:12
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
25-06-2022 16:25:08
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
25-06-2022 16:25:05
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-06-2022 11:44:10
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
31-05-2022 17:13:54
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
25-05-2022 10:27:07
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 18 13 31
Aantal Quick Reviews 0 30 60 90
Totaal aantal reviews 0 48 73 121
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,7 9,2 9,4
Gemiddelde score zaal - 9,8 9,3 9,5
Gemiddelde score eten en drinken - 9,7 9,4 9,5
Gemiddelde score boeking - 9,9 9,8 9,8
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,8 9,4 9,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9,8 10 9,9
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Ede

Een passende vergaderzaal zoeken in Ede die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Ede aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een evenement of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Ede voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Theehuis t Groene Veld in Ede

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Ede.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Ede of in de regio Ede of exclusief sturen naar Theehuis t Groene Veld? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare meetinglocaties in (de regio) Ede verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Theehuis t Groene Veld de juiste evenementenlocatie in Ede?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of standbouwer? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door gastervaringen als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!