Theater de Spiegel

Spinhuisplein 14 8011 ZZ Zwolle

Reviewscore
9,3
Reviews: 16Theater de Spiegel is een prikkelende locatie voor congressen, creatieve sessies, meetings of ander (bedrijfs)evenementen!

Verrassen, inspireren en boeien
Dat is de kracht van live communicatie. Tijdens congressen, een relatie- event of een feestavond brengt u uw relaties, vakgenoten of medewerkers dichter bij elkaar én dichter bij uw organisatie. U inspireert, u werft, u bindt, u activeert en u valt op!

Persoonlijk, puur en passievol
De gastvrije ontvangers, de aandachtige luisteraars, de in-goede-banen-leiders en de oplossers. Dat is wie wij zijn. Wij verrassen u graag met creatieve concepten en slimme oplossingen. Daarbij staan uw doelen, uw wensen en de identiteit van uw organisatie altijd centraal. Dit doen we op persoonlijke wijze en met passie voor ons vak. Door goed te luisteren komen we samen op invullingen waar u zelf niet aan denkt. Van een intieme meeting tot een groots evenement. Van trapeze-act tot spetterende diner-experience op het podium. En van een bijzondere rondleiding tot een voorstelling exclusief voor uw medewerkers. Of nóg meer out of the box: maak een voorstelling mèt uw collega’s in de hoofdrol! Wij gaan graag de uitdaging aan. En zo komt u samen met ons tot een volmaakt evenement.

Karakteristieke locaties
Theater de Spiegel: een eyecatcher met allure. Dit architectonische theater met de modernste faciliteiten biedt u onbegrensde mogelijkheden voor het organiseren van congressen, beurzen en bedrijfsevenementen voor circa 1000 gasten.

Kom langs en proef de sfeer
We nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze theaters. Bij Theater de Spiegel ervaart u juist de grootsheid en allure van het gebouw met prachtige hoge ramen en sfeervolle verlichting. Dat doet iets met u. Niemand verlaat onveranderd ons theater.

De praktische voordelen van Theater de Spiegel op een rij:
- geen standaard meeting- en vergaderlocatie, maar een modern, architectonisch theater;
- 1 grootse theaterzaal met bijna 1000 roodpluche stoelen;
- 4 ruime foyers voorzien van LED-verlichting in uw bedrijfskleuren;
- groot eigen vlonder aan de stadsgracht voorzien van steiger voor het aanleggen van rondvaartboten;
- diverse afsluitbare foyers/ruimtes die ingezet worden als subsessie-ruimtes;
- grote laad- & losruimte speciaal voor organisaties, sprekers en leveranciers;
- eigentijds restaurant met eigen keukenteam dat werkt met regionale en duurzame producten;
- gelegen aan de stadsgracht, op loopafstand van het centrum;
- voorzien van up-to-date techniek als AV-projectie, licht & geluid;
- eigen technici in huis voor een optimale technische begeleiding;
- 1300 naastgelegen parkeerplaatsen;
- 20 minuten lopen van NS Station Zwolle;
- goed bereikbaar met diverse lijnbussen met een bushalte naast het theater.

$alt
$alt
Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 25
Maximale capaciteit 1.000
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Restaurant, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

Het kantoor is bereikbaar op de genoemde openingstijden. De openingstijden van onze theaters zijn ruimer en flexibel i.v.m. evenementen, congressen en theatervoorstellingen.


Parkeermogelijkheden

Direct naast Theater de Spiegel liggen 2 parkeergarages met elk 650 parkeerplekken, genaamd parkeergarage Noordereiland (adres: Assiestraat 2) & parkeergarage Diezerpoort (adres: Van Welvelinckhovenstraat 8). Een dagkaart bij parkeergarage Diezerpoort kost € 6,50 per kaart (tarief 2023). Een dagkaart voor parkeergarage Noordereiland kost € 18,50 (tarief 2023). Zwolse theaters kan uitrijkaarten verzorgen voor de gasten van uw evenement. Met de auto vanaf de A28 neemt u afslag centrum om De Spiegel te bereiken. Vanaf het NS Station pakt u lijnbus 4 richting Aa-Landen. Na 15 minuten kunt u uitstappen naast het theater bij halte 'WKC Diezerpoort'.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,90
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,2 beoordeeld

Onze koks werken voornamelijk met regionale en duurzame producten, die met zorg zijn geselecteerd. Wij maken graag een cateringvoorstel voor u op maat, rekening houdende met uw wensen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Karin Visscher
 senior adviseur cultuureducatie - primair onderwijs projectleider Cultuureducatie met Kwaliteit
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  08-03-2021

Hoi Mirjam en Sanne,

Via deze weg wil ik jullie heel erg bedanken voor al jullie inzet om ons evenement afgelopen vrijdag te laten slagen. En dat is gelukt. We hebben veel positieve reacties ontvangen. Dat is mede dankzij jullie.
Heel fijn hoe jullie hebben meegedacht in de voorbereiding, de mogelijkheden (ondanks corona) en op de dag zelf. Dit is door de hele ploeg erg gewaardeerd!

Mocht je interesse hebben: we hebben een live uitzending gemaakt die is terug te zien via deze link: https://vimeo.com/506150680/97eb5fc786
Hartelijke groet,

Karin Visscher

senior adviseur cultuureducatie - primair onderwijs
projectleider Cultuureducatie met Kwaliteit

 Ingeborg Evenblij
 senior onderzoeker bij de Gemeente Zwolle
 Zakenpartner
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  26-02-2021

Gisteren mocht ik gespreksleider zijn bij de 4e online SMARkT-sessie, ditmaal uitgezonden vanuit het mooie theater De Spiegel van Zwolse theaters Wat fijn om aan tafel met de gasten te kunnen spreken, in plaats van via een beeldscherm. De samenwerking met het theater was top, nogmaals grote dank aan Sanne Veltman en collega’s.

Benieuwd waar de sessie over ging, of wat SMARkT eigenlijk is? De uitzending is terug te kijken: https://lnkd.in/d6H7_Cn

Ik kijk uit naar de volgende sessie op 25 maart, waar we als SMARkT-team (met Marcel Broekhaar, Ryan Hoekman, Bonnie van der Meer, Ian O'Hagan en ik) weer iets moois van gaan maken.

 Sassendonk in je Honk
 Voorzitter HESZ
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  15-02-2021

Sanne en medewerkers,

Namens het HESZ bestuur en in het bijzonder Ilona (de Rijke) en Anja (Louwerse) willen we jullie bedanken voor de bijzondere samenwerking die er is geweest rond bovenstaande stream.
Ilona en Anja zijn onder de indruk geraakt van de professionaliteit in regie en techniek van jou en je mensen!
In deze bijzondere tijd zijn we er toch mede door jullie inbreng in geslaagd carnaval een beetje onder de mensen te brengen en daarvoor onze oprechte dank.
Dit is in ieder geval een mooi bewijs om samenwerking te betrachten en waar mogelijk uit te breiden.
Mede namens Anja en Ilona,
Ton Leensen
Voorzitter HESZ

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 4 11 1 16
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 4 11 1 16
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,8 9,5 9,0 9,3
Gemiddelde score zaal 9,8 9,5 9,0 9,3
Gemiddelde score eten en drinken 9,5 9,2 9,0 9,2
Gemiddelde score boeking 9,8 9,0 9,0 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,7 9,3 9,0 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Zwolle

Een zeer geschikte vergaderlocatie zoeken in Zwolle die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Zwolle aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een event of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Zwolle voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Theater de Spiegel in Zwolle

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Zwolle.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Zwolle of in de regio Zwolle of exclusief sturen naar Theater de Spiegel? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare locaties in (de regio) Zwolle verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Theater de Spiegel de juiste evenementenlocatie in Zwolle?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door reviews als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!