The Hague Conference Centre

Anna van Buerenplein 29 2595 DA Den Haag
The Hague Conference Centre
The Hague Conference Centre staat voor internationale gastvrijheid, luxe catering en eigentijdse voorzieningen op het hoogste niveau. Met professionele en persoonlijke service verwelkomen we zowel kleinere vergaderingen als meerdaagse congressen tot 650 personen. De voordelen van de locatie zijn, naast de best mogelijke ligging en geweldige bereikbaarheid, de grote verscheidenheid van zalen en de unieke branding mogelijkheden om uw evenement volledig in lijn met uw huisstijl te krijgen. De diversiteit en de break-out mogelijkheden van de in totaal 20 zalen zijn buitengewoon; ruime lichte zalen waaronder boardrooms, een zaal met lagerhuis opstelling, hoorzitting zalen en stijlvol ingerichte foyers. Bij The Hague Conference Centre is het genieten van verse Italiaanse bonenkoffie uit professionele espressomachines. Hiernaast zijn fairtrade theesoorten en verse munt- of gemberthee beschikbaar gedurende uw bijeenkomst.

Perfecte locatie voor congressen, bijeenkomsten, evenementen en vergaderingen
The Hague Conference Centre is gevestigd in het landmarkgebouw New Babylon en ligt direct naast Den Haag Centraal Station. Den Haag is bereikbaar via twee internationale luchthavens: Schiphol Amsterdam Airport en Den Haag Rotterdam Airport. Beide luchtaven zijn binnen 30 minuten bereikbaar. Met de auto parkeer je direct vanaf de A12 in Q-Park CS New Babylon. Deze garage heeft 1246 plaatsen beschikbaar en biedt direct toegang met een lift naar de entree van het conferentiecentrum.

The Hague Conference Centre is sterk gespecialiseerd in audiovisuele ondersteuning van hoogwaardige congressen en evenementen. Deze ondersteuning wordt bij The Hague Conference Centre verzorgd door één van de top audiovisuele leveranciers om geluid, beeld en belichting te optimaliseren. Zij zijn gespecialiseerd in congressen met vele sprekers, live broadcasting, camera opnames en vertaalcabines.

Bijeenkomsten op 1,5 meter bij The Hague Conference Centre en online events
The Hague Conference Centre is volledig aangepast aan de huidige 1,5 meter samenleving. Dat betekent dat congressen, vergaderingen, bijeenkomsten en evenementen ook in coronatijd door kunnen gaan, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast biedt The Hague Conference Centre alle
Mogelijkheden om een online event te organiseren in de professionele studio.

HIGHLIGHTS
• Maximale capaciteit voor een theateropstelling is 650 personen
• Grote verscheidenheid aan zalen en break-out mogelijkheden (20 zalen in totaal)
• Unieke branding mogelijkheden
• Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto
• Direct gelegen naast Den Haag Centraal station
• Parkeergarage onder het gebouw met 1246 parkeerplekken

Aantal zalen 20
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 650
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

Q-Park New Babylon - CS direct onder het pand

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Lidmaatschappen:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Puur genieten van de meest verse, lekkere en vaak biologische ingrediënten. Broodjes en koekjes worden vers afgebakken zodat alles nog lekker knapperig is. Alle salades worden huisgemaakt waardoor het net wat specialer en vooral smakelijker wordt gemaakt.

Onze gasten kunnen gebruik maken van de meest geavanceerde koffiemachines, zodat koffie, espresso en cappuccino direct vers bereid wordt. Verder is verse munt of gemberthee beschikbaar naast diverse fair trade theesoorten.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Den Haag

Een goed bruikbare vergaderruimte zoeken in Den Haag die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Den Haag aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkevent of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Den Haag voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

The Hague Conference Centre in Den Haag

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Den Haag.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Den Haag of in de regio Den Haag of exclusief sturen naar The Hague Conference Centre ? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Den Haag verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is The Hague Conference Centre de juiste locatie in Den Haag?

Heb je een prettige locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door reviews als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!