The Green Meeting Center Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 10 6811 KS Arnhem

Reviewscore
9,4
Reviews: 141



Vergaderen in het centrum van Arnhem, trainen met de groenste vergezichten. Stad en natuur ontmoeten elkaar in The Green Meeting Center. Omringd door alle gemakken die de stad te bieden heeft en omarmd door het inspirerende groen van de Arnhemse parken. Laat je verrassen door onze locatie, laat je meenemen door onze hartverwarmende hospitality.

The Green Team draagt elke dag bij aan groene én gezonde meetings. Klimaatneutraal, lokaal en zero-waste zijn daarbij onze uitgangspunten. Daarmee maken we elke bijeenkomst even duurzaam als vitaal. Dat merk jij, dat ervaren je gasten.

The Green Meeting Center beschikt over maar liefst 14 multifunctionele zalen. Daarmee kun je bij ons terecht met 2 of wel 200 personen. En alles wat daartussen zit uiteraard. Een besloten, intieme ruimte voor een vergadering met 8 personen? Of maken we van twee zalen één voor een groep van wel 50 mensen. Alles kan. Onze ruimten zijn net zo flexibel als onze mensen. We bewegen mee met jouw wensen.

Aantal zalen 14
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 150
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten -
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Avonden en weekenden op aanvraag geopend.


Parkeermogelijkheden

Parkeren is mogelijk in Parkeergarage Centraal, met 1.050 parkeerplaatsen. Er zijn oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig. Volg vanuit de parkeergarage de borden richting Kantoren. Uw kaartje betalen is mogelijk in de lobby van onze locatie.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,1 beoordeeld

Het is genieten van het goede én gezonde leven in The Green Meeting Center Arnhem. We heten dan ook niet zomaar The Green. Ook culinair kiezen we voor duurzaam, vitaal en bewust. Daarmee geef je jouw congres, vergadering of training de goede smaak van The Green.

Je vergadering afsluiten met een smaakvol diner, je bijeenkomst afronden met een gezellige bitterbal, je congres compleet maken met gerechten uit de regio. Onze chefs bereiden het met liefde en met gevoel voor goede smaak. Gezonde smaak ook, want ook in onze keuken kiezen we voor duurzame producten en lokale ingrediënten.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
5%
Score 9
17%
Score 8
65%
Score 7
10%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
30-11-2018 12:35:00
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-11-2018 11:22:39
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-11-2018 11:22:19
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-11-2018 11:22:11
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-11-2018 11:22:05
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-11-2018 11:21:55
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-11-2018 11:21:47
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
30-11-2018 11:21:39
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
30-11-2018 11:21:33
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
30-11-2018 11:21:27
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
30-11-2018 11:21:20
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
30-11-2018 11:21:15
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 2 1 4
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 1 2 1 4
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 10 9,0 9,6
Gemiddelde score zaal 10 10 9,0 9,6
Gemiddelde score eten en drinken 10 10 8,0 9,1
Gemiddelde score boeking 10 10 9,0 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 10,0 10,0 8,8 9,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Arnhem

Een goed passende vergaderzaal zoeken in Arnhem die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Arnhem aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een beurs of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Arnhem voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

The Green Meeting Center Arnhem in Arnhem

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Arnhem.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Arnhem of in de regio Arnhem of exclusief sturen naar The Green Meeting Center Arnhem? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare locaties in (de regio) Arnhem verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is The Green Meeting Center Arnhem de juiste locatie in Arnhem?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door recensies als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!