The Green Meeting Center Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 10 6811 KS Arnhem

Reviewscore
9,5
Reviews: 148Vergaderen in het centrum van Arnhem, trainen met de groenste vergezichten. Stad en natuur ontmoeten elkaar in The Green Meeting Center. Omringd door alle gemakken die de stad te bieden heeft en omarmd door het inspirerende groen van de Arnhemse parken. Laat je verrassen door onze locatie, laat je meenemen door onze hartverwarmende hospitality.

The Green Team draagt elke dag bij aan groene én gezonde meetings. Klimaatneutraal, lokaal en zero-waste zijn daarbij onze uitgangspunten. Daarmee maken we elke bijeenkomst even duurzaam als vitaal. Dat merk jij, dat ervaren je gasten.

The Green Meeting Center beschikt over maar liefst 14 multifunctionele zalen. Daarmee kun je bij ons terecht met 2 of wel 200 personen. En alles wat daartussen zit uiteraard. Een besloten, intieme ruimte voor een vergadering met 8 personen? Of maken we van twee zalen één voor een groep van wel 50 mensen. Alles kan. Onze ruimten zijn net zo flexibel als onze mensen. We bewegen mee met jouw wensen.

$alt
$alt
Aantal zalen 14
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 150
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Avonden en weekenden op aanvraag geopend.


Parkeermogelijkheden

Parkeren is mogelijk in Parkeergarage Centraal, met 1.050 parkeerplaatsen. Er zijn oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig. Volg vanuit de parkeergarage de borden richting Kantoren. Uw kaartje betalen is mogelijk in de lobby van onze locatie.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

Het is genieten van het goede én gezonde leven in The Green Meeting Center Arnhem. We heten dan ook niet zomaar The Green. Ook culinair kiezen we voor duurzaam, vitaal en bewust. Daarmee geef je jouw congres, vergadering of training de goede smaak van The Green.

Je vergadering afsluiten met een smaakvol diner, je bijeenkomst afronden met een gezellige bitterbal, je congres compleet maken met gerechten uit de regio. Onze chefs bereiden het met liefde en met gevoel voor goede smaak. Gezonde smaak ook, want ook in onze keuken kiezen we voor duurzame producten en lokale ingrediënten.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
7%
Score 9
16%
Score 8
64%
Score 7
10%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-11-2022 13:40:32
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-11-2022 13:31:32
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
30-11-2018 12:35:00
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-11-2018 11:22:39
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-11-2018 11:22:19
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-11-2018 11:22:11
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-11-2018 11:22:05
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-11-2018 11:21:55
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-11-2018 11:21:47
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
30-11-2018 11:21:39
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
30-11-2018 11:21:33
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
30-11-2018 11:21:27
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 4 1 8
Aantal Quick Reviews 2 0 0 2
Totaal aantal reviews 3 4 1 10
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 9,0 10 9,5
Gemiddelde score zaal 9,0 8,8 10 9,4
Gemiddelde score eten en drinken 8,0 9,3 10 9,4
Gemiddelde score boeking 9,0 9,7 10 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,8 9,2 10,0 9,5
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 10 - - 10
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Arnhem

Een geschikte meetingspace zoeken in Arnhem die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Arnhem aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een evenement of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Arnhem voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

The Green Meeting Center Arnhem in Arnhem

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Arnhem.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Arnhem of in de regio Arnhem of exclusief sturen naar The Green Meeting Center Arnhem? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte venues in (de regio) Arnhem verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is The Green Meeting Center Arnhem de juiste venue in Arnhem?

Heb je een mooie locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door reviews als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!