Te Werve Buiten

Van Vredenburchweg 101 2283 TC Rijswijk

Reviewscore
9,0
Reviews: 2In Rijswijk ligt een stukje verborgen groen, een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een buitenlocatie gecreëerd: Te Werve Buiten. Een unieke laid-back-plek voor brainstormsessies, out-of-the box sessies, teambuilding of gezellige netwerk BBQ midden in de natuur.

Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 345,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 20
Maximale capaciteit 200
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Strandpaviljoen, Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Buitenlocatie, Partycentrum, Tent

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest, Conferentie en congres

Openingstijden

Wij zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 23.00 uur, maar maken mocht u op andere tijden bij ons willen verblijven, dan maken wij graag een offerte op maat voor u.


Parkeermogelijkheden

Bij Te Werve Buiten is ruimschoots gratis parkeergelegenheid.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,25
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Wij serveren informele streetfood gerechten van de BBQ zoals Australian grain fed bavette met geroosterde groenten. Een gezonde lunch kan natuurlijk ook, met bijvoorbeeld Zeeuws zuurdesem brood, gegrilde kip en frisse salades. De buitensetting leent zich tevens goed voor een gezellige avond met een BBQ. Tot 23.00 uur is het heerlijk borrelen en genieten op het terras.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 0 2
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 0 2
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - - 9,0
Gemiddelde score zaal - - - 9,0
Gemiddelde score eten en drinken - - - 9,0
Gemiddelde score boeking - - - 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - - 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Rijswijk

Een zeer geschikte meetingspace zoeken in Rijswijk die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Rijswijk aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een beurs of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Rijswijk voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Te Werve Buiten in Rijswijk

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Rijswijk.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Rijswijk of in de regio Rijswijk of exclusief sturen naar Te Werve Buiten? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende locaties in (de regio) Rijswijk verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Te Werve Buiten de juiste locatie in Rijswijk?

Heb je een prettige locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of standbouwer? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door recensies als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!