Te Werve Buiten

Van Vredenburchweg 101 2283 TC Rijswijk

Reviewscore
9,0
Reviews: 2In Rijswijk ligt een stukje verborgen groen, een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een buitenlocatie gecreëerd: Te Werve Buiten. Een unieke laid-back-plek voor brainstormsessies, out-of-the box sessies, teambuilding of gezellige netwerk BBQ midden in de natuur.

Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 345,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 20
Maximale capaciteit 200
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Strandpaviljoen, Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Buitenlocatie, Partycentrum, Tent

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest, Conferentie en congres

Openingstijden

Wij zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 23.00 uur, maar maken mocht u op andere tijden bij ons willen verblijven, dan maken wij graag een offerte op maat voor u.


Parkeermogelijkheden

Bij Te Werve Buiten is ruimschoots gratis parkeergelegenheid.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,25
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Wij serveren informele streetfood gerechten van de BBQ zoals Australian grain fed bavette met geroosterde groenten. Een gezonde lunch kan natuurlijk ook, met bijvoorbeeld Zeeuws zuurdesem brood, gegrilde kip en frisse salades. De buitensetting leent zich tevens goed voor een gezellige avond met een BBQ. Tot 23.00 uur is het heerlijk borrelen en genieten op het terras.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 0 2
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 0 2
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - - 9,0
Gemiddelde score zaal - - - 9,0
Gemiddelde score eten en drinken - - - 9,0
Gemiddelde score boeking - - - 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - - 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Rijswijk

Een zeer geschikte vergaderzaal zoeken in Rijswijk die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Rijswijk aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een conferentie of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Rijswijk voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Te Werve Buiten in Rijswijk

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Rijswijk.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Rijswijk of in de regio Rijswijk of exclusief sturen naar Te Werve Buiten? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende venues in (de regio) Rijswijk verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Te Werve Buiten de juiste evenementenlocatie in Rijswijk?

Heb je een prettige locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door recensies als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!