Tapijn

Tapijnkazerne 20 6211 ME Maastricht

Reviewscore
9,4
Reviews: 12Urban Industrieel:
Midden in het stadspark van Maastricht en met meer dan 300m2 binnenruimte, een industriële uitstraling, een hoog plafond en ruim 100m2 buitenruimte biedt Tapijn ruimte aan maximaal 250 personen. Er is parkeergelegenheid in de omgeving, touringcars en bruidswagens kunnen voor de deur stoppen. Met een 9 meter lange bar en een professionele samenwerking met een cateraar, wordt er goed voor de inwendige mens gezorgd.

Tapijn is bij uitstek een unieke locatie om met een groep af te spreken. Wat voor event je ook in gedachte hebt, aarzel niet en vraag het ons. Wil je trouwen, borrelen, je verjaardag vieren of die van iemand anders? Zakelijk diner? Walking diner? Of ben je gewoon op zoek naar die ene plek waar bijna alles kan?

De Tapijnkazerne is een voormalige militaire kazerne in Maastricht. Het ongeveer 6,3 hectare grote terrein aan de rand van de Maastrichtse binnenstad was als zodanig in gebruik van 1919 tot 2010. In 1927 werd op het voorterrein van de kazerne het uit 1841 daterende monument van generaal Dibbets onthuld, dat vanwege de industriële expansie aan de noordzijde van Maastricht niet langer op zijn oorspronkelijke standplaats kon blijven. In 1934 werd de kazerne vernoemd naar de Lotharingse legeringenieur Sebastiaan Tapijn, die de verdediging van Maastricht leidde tijdens het Beleg van Maastricht (1579).

$alt
Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 50
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Industriële locatie, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 02:00
Dinsdag 08:00 - 02:00
Woensdag 08:00 - 02:00
Donderdag 08:00 - 02:00
Vrijdag 08:00 - 02:00
Zaterdag 08:00 - 02:00
Zondag 08:00 - 02:00

Iedere dag geopend op aanvraag voor uw evenement.


Parkeermogelijkheden

Parkeren in omliggend gebied, aan de sint Hubertuslaan of aan de prins Bisschopssingel te Maastricht. Bussen kunnen het terrein op rijden.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,80
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,2 beoordeeld

Tussen 08.00 en 02.00 kan Tapijn ingezet worden voor een ontbijtsessie, congres/symposium, lunch/diner, feestavond en of bruiloft. We werken samen professionele partijen om uw event ook op culinair gebied goed te verzorgen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 4 8 12
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 4 8 12
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,0 9,9 9,5
Gemiddelde score zaal - 8,8 10 9,5
Gemiddelde score eten en drinken - 8,3 9,9 9,2
Gemiddelde score boeking - 9,0 10 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 8,8 9,9 9,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne locatie voor je meeting in Maastricht

Een goed passende vergaderruimte zoeken in Maastricht die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Maastricht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Maastricht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Tapijn in Maastricht

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Maastricht.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Maastricht of in de regio Maastricht of exclusief sturen naar Tapijn? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende venues in (de regio) Maastricht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Tapijn de juiste evenementenlocatie in Maastricht?

Heb je een prettige venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door gastervaringen als meetingplanners achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!