Strandrestaurant Atlantis

Strand Noord 52 2586 ZZ Scheveningen

Reviewscore
9,5
Reviews: 1Bij Strandrestaurant Atlantis houden we van een feestje en bieden we volop mogelijkheden voor bijzondere mijlpalen en evenementen. Onze locatie aan het strand is perfect voor een geslaagd bedrijfsfeest, met adembenemend uitzicht op het water en heerlijke hapjes en drankjes. Wij zorgen voor alles, van begin tot eind, zodat jij en je team volledig ontzorgd worden. Het wordt een dag (en nacht) om nooit te vergeten, met verrassende arrangementen, licht & geluid en vijf aparte ruimtes (binnen en buiten) met een totale capaciteit van 1000 personen (zittend).
Naast feesten bieden wij ook inspirerende ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten, met drie uitstekende afsluitbare ruimtes voor kleine en grote groepen. Onze locatie aan het strand zorgt voor extra inspiratie tijdens je vergadering. Wij bieden alles wat je nodig hebt voor een succesvolle vergadering, inclusief flipovers, TV en supersnelle WiFi. Je kunt je vergadering zelfs combineren met een gezellige afsluiter of teambuilding activiteit. Of kies voor een van onze 50 activiteiten voor een leuke break tijdens het vergaderen. Wij regelen de hapjes en drankjes, zodat jij je kunt concentreren op de vergadering.

Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € 375,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 1.000
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Strandpaviljoen, Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 22:00
Dinsdag 09:00 - 22:00
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 00:00
Zaterdag 09:00 - 00:00
Zondag 09:00 - 00:00

Parkeermogelijkheden

Er zijn verschillende parkeergelegenheden in de buurt van Strandrestaurant Atlantis in Scheveningen. Zo is er op ongeveer 2 minuten loopafstand een grote parkeergarage genaamd "Boulevard" waar je je auto veilig kunt parkeren. Daarnaast zijn er diverse andere parkeeropties in de omgeving, zoals parkeerterreinen en -garages in de buurt van de boulevard en het Kurhaus hotel.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,50
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 10,0 beoordeeld

Wij bieden een scala aan arrangementen aan, waaronder barbecues, buffetten en 3- of 4-gangenmenu's

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 1 1
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 1 1
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - 9,0 9,0
Gemiddelde score zaal - - 10 10
Gemiddelde score eten en drinken - - 10 10
Gemiddelde score boeking - - 9,0 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 9,5 9,5
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Scheveningen

Een geschikte meetinglocatie zoeken in Scheveningen die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Scheveningen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een congres of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Scheveningen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Strandrestaurant Atlantis in Scheveningen

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Scheveningen.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Scheveningen of in de regio Scheveningen of exclusief sturen naar Strandrestaurant Atlantis? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende locaties in (de regio) Scheveningen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Strandrestaurant Atlantis de juiste meetinglocatie in Scheveningen?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door recensies als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!