Stayokay Soest

Bosstraat 16 3766 AG Soest

Reviewscore
9,3
Reviews: 161Stayokay Soest

* Winnaar Publieksprijs Meetinglocaties 2021, 2e plaats
* Winnaar Provincie Award Meetinglocaties 2020, provincie Utrecht, categorie M (tot 100 personen).
* Winnaar Publieksprijs Meetinglocaties 2020, 3e plaats
* Winnaar Nationale Meeting Award 2019 in de categorie M (tot 100 personen).

3 hectare rust en ruimte, op 10 wandelminuten vanaf NS-station Soest-Zuid en gelegen op steenworp afstand vanaf natuurgebied de Soester Duinen.

Stayokay Soest is dankzij haar prachtige ligging en professionele faciliteiten uitstekend geschikt voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Het hostel beschikt over 6 multifunctionele zalen, een bar, grote terrassen, een gezellig restaurant een kampvuurplaats en verschillende sportveldjes. Ook is het de perfecte locatie voor een combinatie van vergaderen en teambuilding.
Kom je met eigen vervoer, dan is parkeren altijd gratis.

Stayokay heeft het Europees Ecolabel, hét keurmerk voor milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Wij maken altijd een programma op maat, tegen een vriendelijke prijs!

Duurzaamheid zit in ons DNA; in de keuken wordt gewerkt met duurzame en biologische producten, we zijn actief bezig met afvalrecycling en energiebesparing en ondersteunen verschillende landelijke en lokale goede doelen.

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen op schoolkamp. Jouw bedrijf steunt het Stay4all-fonds: van elk geboekt vergaderarrangement gaat 1 euro naar dit project. Hiervan worden schoolreisjes betaald voor kinderen wiens ouders op dat moment zelf niet de financiële mogelijkheden hebben.

Vraag een offerte aan of kom langs voor een kennismaking met één van de beste meeting-locaties van Nederland.

Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € 225,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 100
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,25
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,9 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 46 29 0 123
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 46 29 0 123
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,8 9,7 - 9,7
Gemiddelde score zaal 8,9 9,2 - 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 8,9 8,9 - 8,9
Gemiddelde score boeking 9,4 9,5 - 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,2 9,3 - 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Soest

Een goed bruikbare meetinglocatie zoeken in Soest die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Soest aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkborrel of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Soest voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Stayokay Soest in Soest

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkevent straks plaats kan vinden in Soest.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Soest of in de regio Soest of exclusief sturen naar Stayokay Soest? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte venues in (de regio) Soest verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Stayokay Soest de juiste venue in Soest?

Heb je een prettige venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door reviews als meetingplanners achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!