Stayokay Rotterdam

Overblaak 85-87 3011 MH Rotterdam

Reviewscore
8,4
Reviews: 22Van een medewerkersfeest tot een vergadering met 10 personen; Stayokay Rotterdam biedt ruimte voor verschillende evenementen en meetings. Het hostel is gevestigd in de wereldberoemde kubuswoningen in het centrum van Rotterdam. De unieke locatie geeft het evenement of de meeting een extra beleving.

Stayokay Rotterdam bevindt zich naast Station Blaak waar een trein-, bus-, metro- en tramverbinding is.

Het hostel beschikt over twee zalen en een gezellige brasserie die ook in te zetten is voor evenementen en borrels. In beide zalen komt de speciale architectuur van het gebouw terug. De zogenaamde Piet Blomzaal bevindt zich op de begane grond en beschikt over een eigen pantry, een balkon en is voorzien van een airconditioning. De Erasmuszaal bevindt zich op de eerste etage van het hostel en heeft een rustige ligging.

Je kunt een vergaderarrangement of evenement combineren met maaltijden, vergaderbreaks, activiteiten en natuurlijk ook overnachtingen! Wij helpen graag om het evenement of vergaderarrangement naar wens samen te stellen.

Vergader je bij Stayokay, dan steun je bovendien automatisch ons goede doel de Stay4all Foundation met €1,- p.p. van elk geboekt vergaderarrangement! Hiermee financieren we het schoolkamp voor kinderen waarvan de ouders dit niet kunnen betalen. Ook bieden we gezinnen in armoede een korte vakantie aan bij Stayokay.

Ervaar de inspirerende en energieke omgeving van het hostel! Wij zorgen voor professionele ondersteuning voor, tijdens en na het evenement of de meeting.

$alt
Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 245,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 40
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Museum & galerie, Restaurant

Geschikt voor

Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Het hostel is 24 uur per dag geopend.


Parkeermogelijkheden

Kom je met de auto, dan kun je parkeren in de parkeergarage “Oude Haven.” Voor het navigatiesysteem gebruik je: Burgemeester van Walsumweg 718.

Je kunt de auto ook gratis parkeren op het P+R terrein “Capelse brug". Hier neem je de metro, die je direct naar Station Rotterdam Blaak en het hostel brengt.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,00
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,4 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
Score 9
Score 8
100%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
03-09-2018 10:37:14
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 1 0 7
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 2 1 0 7
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,5 8,0 - 8,3
Gemiddelde score zaal 8,5 8,0 - 8,3
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 8,0 - 8,4
Gemiddelde score boeking 6,5 10 - 8,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,1 8,5 - 8,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Rotterdam

Een goed bruikbare vergaderlocatie zoeken in Rotterdam die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Rotterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een conferentie of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Rotterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Stayokay Rotterdam in Rotterdam

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Rotterdam.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Rotterdam of in de regio Rotterdam of exclusief sturen naar Stayokay Rotterdam? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte evenementenlocaties in (de regio) Rotterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Stayokay Rotterdam de juiste evenementenlocatie in Rotterdam?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door gastervaringen als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!