Stayokay Rotterdam

Overblaak 85-87 3011 MH Rotterdam

Reviewscore
8,4
Reviews: 21Van een medewerkersfeest voor 200 gasten tot een vergadering met 10 personen, Stayokay Rotterdam biedt ruimte voor verschillende evenementen en meetings. Het hostel is gevestigd in de wereldberoemde kubuswoningen in het centrum van Rotterdam. De unieke locatie geeft het evenement of de meeting een extra beleving.

Stayokay Rotterdam bevindt zich naast Station Blaak waar een trein-, bus-, metro- en tramverbinding is.

Het hostel beschikt over twee zalen en een gezellige brasserie die ook in te zetten is voor evenementen en borrels. In beide zalen komt de speciale architectuur van het gebouw terug. De zogenaamde Piet Blomzaal bevindt zich op de begane grond en beschikt over een eigen pantry, een balkon en is voorzien van een airconditioning. De Erasmuszaal bevindt zich op de eerste etage van het hostel en heeft een rustige ligging.

U kunt een vergaderarrangement of evenement combineren met maaltijden, vergaderbreaks, activiteiten en natuurlijk ook overnachtingen! Wij helpen u graag om het evenement of vergaderarrangement naar uw wensen samen te stellen.

Stayokay heeft het project Stay4all opgericht. Het gebeurt steeds vaker dat leerlingen moeten thuisblijven. Hun ouders kunnen de kosten voor een schoolkamp niet dragen. Stay4all wil daar een stokje voor steken en betaalt voor deze leerlingen het verblijf. Het doel van dit project: de hele klas gaat op reis, niemand blijft achter! Door te vergaderen bij Stayokay, steun je het Stay4all initiatief. Van het vergadertarief gaat € 1,00 per persoon naar Stay4all.

Ervaar de inspirerende en energieke omgeving van het hostel! Wij zorgen voor professionele ondersteuning voor, na en tijdens het evenement of de meeting.

$alt
Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 230,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 40
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Nee
Presentatiemiddelen -

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Het hostel is 24 uur per dag geopend.


Parkeermogelijkheden

Komt u met de auto, dan kunt u parkeren in de parkeergarage “Oude Haven.” Voor het navigatiesysteem gebruik je: Burgemeester van Walsumweg 718.

U kunt de auto ook gratis parkeren op het P+R terrein “Capelse brug.” Hier neemt u de metro, die u direct naar Station Rotterdam Blaak en het hostel brengt.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,5 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
Score 9
Score 8
100%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
03-09-2018 10:37:14
  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 4 2 1 10
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 4 2 1 10
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 8,5 8,0 8,5
Gemiddelde score zaal 9,0 8,5 8,0 8,4
Gemiddelde score eten en drinken 8,5 9,0 8,0 8,5
Gemiddelde score boeking 7,5 6,5 10 8,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,5 8,1 8,5 8,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Rotterdam

Een goed passende meetingspace zoeken in Rotterdam die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Rotterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een conferentie of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Rotterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Stayokay Rotterdam in Rotterdam

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkevent straks plaats kan vinden in Rotterdam.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Rotterdam of in de regio Rotterdam of exclusief sturen naar Stayokay Rotterdam? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare meetinglocaties in (de regio) Rotterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Stayokay Rotterdam de juiste meetinglocatie in Rotterdam?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door beoordelingen als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!