Stayokay Noordwijk

Langevelderlaan 45 2204 BC Noordwijk

Reviewscore
7,8
Reviews: 4Stayokay Noordwijk is door haar ligging en faciliteiten uitstekend geschikt voor zakelijke en feestelijke gelegenheden. Het hostel beschikt over drie multifunctionele zalen, terras, restaurant en bar. De ruimtes zijn geschikt voor diverse gelegenheden: van vergadering tot bedrijfsfeest. Stayokay heeft het Europees Ecolabel, hét keurmerk voor milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Wij maken altijd een programma op maat, tegen een vriendelijke prijs!

Bijzonderheden
Stayokay vindt het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen op kamp, ook als ouders het geld niet hebben. Jouw bedrijf steunt Stay4all: € 1,- van elk geboekt vergaderarrangement gaat naar dit project.

In de omgeving
Stayokay grenst aan duinen & bos. Ga de zee op met een raft of maak een hilarische tocht op de step. Stayokay Noordwijk is de perfecte locatie om een vergadering te combineren met een activiteit.

Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € 205,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 80
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 1,50
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,4 beoordeeld

Naast ontbijten, lunchen en dineren kunnen wij een overheerlijk Walking Diner verzorgen met een Grand Dessert toe!

Liever een Aziatisch buffet? Mediterraans? Wij maken het met liefde voor jullie klaar!

Of liever wat lekkers voor bij de borrel na een lange dag vergaderen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 1 1 4
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 2 1 1 4
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 4,0 10 10
Gemiddelde score zaal 6,0 4,0 8,0 6,2
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 6,0 10 10
Gemiddelde score boeking 9,0 6,0 10 10
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,5 5,0 9,5 7,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige venue voor je meeting in Noordwijk

Een geschikte meetingspace zoeken in Noordwijk die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Noordwijk aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Noordwijk voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Stayokay Noordwijk in Noordwijk

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Noordwijk.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Noordwijk of in de regio Noordwijk of exclusief sturen naar Stayokay Noordwijk? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte venues in (de regio) Noordwijk verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Stayokay Noordwijk de juiste evenementenlocatie in Noordwijk?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door ervaringen als meeting professionals achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!