Stayokay Dordrecht

Baanhoekweg 25 3313 LA Dordrecht

Reviewscore
8,6
Reviews: 119Een mooie omgeving, goed verzorgd én aantrekkelijk geprijsd! Stayokay Dordrecht ligt aan Nationaal Park De Biesbosch en biedt een inspirerende plek voor vergaderingen en bijeenkomsten. Het hostel beschikt over vier vergaderzalen voor grote en kleinere groepen (tot 30 personen). Naast vier vergaderzalen is er een gezellige bar met uitzicht over de Biesbosch en een terras aan het water. Voor een optimale verzorging van de vergaderingen zijn er diverse arrangementen. Zaalhuur, vergaderfaciliteiten, lunch, koffie/thee, 3-gangendiner, overnachting of een ontspannende activiteit: het kan allemaal!

De arrangementen zijn inclusief zaalhuur, vergaderfaciliteiten (flip-over, whiteboard, WiFi, Stayokay pennen en notitieblokken), onbeperkt koffie/thee/water, snoepjes en streekspecialiteit. Een 8-uursvergaderarrangement wordt uitgebreid met lunch en 1x frisdrank, een 12-uursvergaderarrangement met lunch, 2x frisdrank en diner. Bij een 24- of 32-uursvergaderarrangement wordt ook een overnachting aangeboden.

Vergader je bij Stayokay, dan steun je bovendien automatisch ons goede doel de Stay4all Foundation met €1,- p.p. van elk geboekt vergaderarrangement! Hiermee financieren we het schoolkamp voor kinderen waarvan de ouders dit niet kunnen betalen. Ook bieden we gezinnen in armoede een korte vakantie aan bij Stayokay.

$alt
$alt
Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 265,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 6
Maximale capaciteit 70
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag 08:00 - 22:00

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,00
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,6 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 30 12 2 68
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 30 12 2 68
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,5 8,8 10 9,5
Gemiddelde score zaal 8,5 7,3 9,0 8,3
Gemiddelde score eten en drinken 8,7 7,8 9,0 8,6
Gemiddelde score boeking 8,4 8,4 8,0 8,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,8 8,1 9,0 8,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Dordrecht

Een geschikte vergaderruimte zoeken in Dordrecht die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Dordrecht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een congres of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Dordrecht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Stayokay Dordrecht in Dordrecht

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Dordrecht.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Dordrecht of in de regio Dordrecht of exclusief sturen naar Stayokay Dordrecht? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare meetinglocaties in (de regio) Dordrecht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Stayokay Dordrecht de juiste evenementenlocatie in Dordrecht?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door beoordelingen als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!