Stayokay Dordrecht

Baanhoekweg 25 3313 LA Dordrecht

Reviewscore
8,6
Reviews: 67Een mooie omgeving, prima verzorgd én aantrekkelijk geprijsd. Stayokay Dordrecht is één van de 27 Stayokay hostels, die op verrassend mooie plekjes in heel Nederland zijn te vinden. Aan Nationaal Park De Biesbosch biedt Stayokay Dordrecht een inspirerende plek voor vergaderingen en bijeenkomsten. Het hostel beschikt over vier vergaderzalen voor grote en kleinere groepen (tot 30personen). Naast vier vergaderzalen, biedt het hostel een gezellige bar met uitzicht over de Biesbosch en een terras aan het water.Voor een optimale verzorging van uw vergaderingen biedt Stayokay Dordrecht diverse arrangementen. Zaalhuur, vergaderfaciliteiten, lunch, koffie/thee, 3-gangendiner, overnachting of een ontspannende activiteit: het wordt allemaal prima verzorgd.Op deze pagina vindt u de beschikbare arrangementen inclusief zaalhuur, vergaderfaciliteiten (flip-over, whiteboard, WIFI, Stayokay pennen en notitieblokken), onbeperkt koffie/thee/water, snoepjes en streekspecialiteit. Een 8-uursvergaderarrangement wordt uitgebreid met lunch en 1x frisdrank, een 12-uursvergaderarrangement met lunch, 2x frisdrank en diner. Bij een 24- of 32-uursvergaderarrangement wordt u een overnachting aangeboden op basis van een 4-persoonskamer.

Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 180,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 6
Maximale capaciteit 70
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag 08:00 - 22:00

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,30
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,5 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 18 18 16 59
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 18 18 16 59
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,6 9,9 9,1 9,4
Gemiddelde score zaal 8,4 8,4 7,8 8,0
Gemiddelde score eten en drinken 9,3 8,1 8,5 8,5
Gemiddelde score boeking 8,8 9,1 8,1 8,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 8,9 8,4 8,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Dordrecht

Een zeer geschikte vergaderzaal zoeken in Dordrecht die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Dordrecht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Dordrecht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Stayokay Dordrecht in Dordrecht

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Dordrecht.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Dordrecht of in de regio Dordrecht of exclusief sturen naar Stayokay Dordrecht? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare locaties in (de regio) Dordrecht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Stayokay Dordrecht de juiste evenementenlocatie in Dordrecht?

Heb je een mooie locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door beoordelingen als meeting professionals achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!