Stayokay Amsterdam Oost

Timorplein 21 1094 CC Amsterdam

Reviewscore
9,2
Reviews: 87Wat dacht je van eens een totaal andere locatie? Een echt hostel, voorheen wel bekend als jeugdherberg. 's nachts hebben wij 600 logés, die in de ochtend vertrekken voor al het moois wat Amsterdam te bieden heeft! Wat blijft er over? Een prachtig gebouw met een twist en een hele grote glimlach! Geen conferentiecentrum, maar een echte mengelmoes van functies! Dat is nou Stayokay Amsterdam Oost!

Een studiedag voor vierhonderd onderwijzers, een vergadering voor achttien personen, een conferentie van een week voor zestig medici, een beurs, een medewerkersfeest of een VvE-bijeenkomst: dit kan allemaal bij Stayokay Amsterdam Oost!

Vijf zalen, allemaal voorzien van daglicht, bieden ons de mogelijkheid om kleine en grote evenementen te realiseren!

Daarnaast verzorgen wij met plezier diverse maaltijden, snacks, activiteiten en natuurlijk ook overnachtingen!
Naast de locatie en de juiste faciliteiten delen wij graag onze ervaring en kennis om ook uw evenement tot een succes te maken!

In de prachtige en 'booming' Indische Buurt in Amsterdam Oost staat er sinds 1912 een magistraal gebouw op het Timorplein, waar in 2007 Stayokay Amsterdam Oost haar deuren opende!

Net buiten het centrum, perfect te bereiken met het openbaar vervoer of met de fiets en genoeg mogelijkheden om even naar buiten te gaan en je ogen de kost te geven aan de schoonheid van de buurt.

Het hostel bevindt zich vijf minuten vanaf het NS-station Amsterdam Muiderpoort en heeft een uitstekende verbinding met het Centraal Station, Amstel Station en met alle delen van Amsterdam door de vele bussen en trams!

Parkeren kan rondom het hostel of voordeliger bij de Park & Ride.

Aantal zalen 5
Basisprijs (4 u/10 p) € 225,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 200
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Buurthuis, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Conferentie en congres

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

Parkeermogelijkheden

Het hostel bevindt zich vijf minuten vanaf het NS-station Amsterdam Muiderpoort en heeft een uitstekende verbinding met het Centraal Station, Amstel Station en met alle delen van Amsterdam door de vele bussen en trams!

Parkeren kan rondom het hostel voor 37,- per dag of voordeliger bij de Park & Ride.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,8 beoordeeld

Naast ontbijten, lunchen en dineren kunnen wij een overheerlijk Walking Diner verzorgen met een Grand Dessert toe!

Liever wat lekkers voor bij de borrel na een lange dag vergaderen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 7 0 0 23
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 7 0 0 23
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 - - 9,7
Gemiddelde score zaal 9,7 - - 9,5
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 - - 8,8
Gemiddelde score boeking 8,9 - - 8,9
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,4 - - 9,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Amsterdam

Een geschikte meetingspace zoeken in Amsterdam die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Amsterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een evenement of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Amsterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Stayokay Amsterdam Oost in Amsterdam

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Amsterdam.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amsterdam of in de regio Amsterdam of exclusief sturen naar Stayokay Amsterdam Oost? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende evenementenlocaties in (de regio) Amsterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Stayokay Amsterdam Oost de juiste meetinglocatie in Amsterdam?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of standbouwer? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door gastervaringen als meeting professionals achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!