Spant!

Dr. A. Kuyperlaan 3 1402 SB Bussum
Wij geloven in de kracht van live ontmoetingen. Elkaar in de ogen kijken. Elkaar de hand schudden. Elkaar een drankje aanbieden en samen proosten. Live ontstaan de ontmoetingen die raken, verbinden, veranderen en groei brengen. Voor jullie als organisaties en voor jou als mens. Daarvoor bieden wij het podium. Het bieden van dat podium gaat bij ons hand in hand met bewuste en duurzame keuzes. Ondernemen met impact, zo wordt dat tegenwoordig genoemd. We koesteren daarbij onze gasten, de maatschappij en de natuur.
Wij zijn trots op de unieke aanpak van Spant, waar cultuur en commercie elkaar ontmoeten en versterken. Ook zijn we trots op ons duurzame beleid. Spant was in 2011 het eerste theater in Nederland dat duurzaamheid serieus op de agenda zette. Inmiddels durven we te stellen dat Spant een van de koplopers is binnen de theater en evenementenbranche als het gaat om duurzaam ondernemen.
Maar boven alles worden wij het meest gelukkig van tevreden gasten, blije medewerkers en bijzondere ontmoetingen!

#Onze gasten – onze gast in de spotlights
Iedere voorstelling, ieder evenement is voor ons pas een succes als de gast – van bezoeker tot artiest – verrast, voldaan, geprikkeld of juist ontspannen ons pand verlaat. Als onze gast een mooie ontmoeting rijker is en zich welkom voelde. Oprecht welkom. Wij doen er alles aan om dat te bereiken.
Hoe ziet dat er dan uit? We nemen je mee:
• Bij binnenkomst word je warm ontvangen met verse koffie of frisse bubbels.
• Vriendelijk personeel neemt je jas aan, wijst je de weg en staat open voor je vragen.
• Er klinkt rustgevende achtergrondmuziek terwijl je verrast wordt door kleurrijke, gezonde hapjes.
• Prachtige, dagverse bloemdecoraties trekken je aandacht.
• Designmeubels nodigen je uit om er even bij te gaan zitten.


#De maatschappij – een podium voor cultuur en regio
Commercie en cultuur zijn bij Spant als Veldhuis & Kemper: ze gaan heel goed samen, versterken elkaar én kunnen niet zonder elkaar. Op zakelijk en emotioneel gebied. We hebben een cultureel en sociaal hart. En dankzij onze mooie commerciële activiteiten klopt het krachtig en het hele jaar door. Zó doen we dat:
• Tien procent van onze omzet gaat naar onze culturele theaterprogrammering. Daarmee hebben we wekelijks grote namen als Sanne Wallis de Vries, Brigitte Kaandorp en Waylon op de planken. En daarmee vinden onze spotlights ook nieuw en onbekender talent.
• Lokale verenigingen, initiatieven en organisaties krijgen bij ons voorrang op ruimtes en een lager tarief. Welkom toneelschool, zangkoor en ondernemersvereniging. We hebben elkaar allemaal nodig. Samen maken we impact.
• We exploiteren cultureel erfgoed. Onze buitenlocatie Fier Bussum is ooit gebouwd als een van de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Huur je Fier Bussum, dan draag je een steentje bij aan het behoud van een Rijksmonument & cultureel werelderfgoed Unesco.

#De natuur – een podium voor de toekomst
We durven het te claimen: ieder bezoek aan Spant is 100% CO₂-neutraal. Daarmee zijn we een van de duurzame koplopers binnen de theater- en evenementenbranche. Iets om trots op te zijn, maar ook iets om altijd scherp op te blijven. Daarom monitoren we onze uitstoot secuur. We draaien waar mogelijk aan de knoppen om het te verminderen. En compenseren het teveel door te investeren in duurzame projecten. We verminderen onze uitstoot met:
• Biologisch eten en drinken
• Zonnepanelen
• Lokale, verantwoorde leveranciers
• Groene energie
• Zuinige apparaten
• Afvalscheiding en -vermindering
• Oplaadpalen
Meer weten over hoe wij je bezoek CO₂-neutraal maken? Hier vind je de details.

Buitenlocatie Spant!
Fier Bussum is een naastgelegeven locatie en onderdeel van Spant! De verschillende ruimtes en tuin hebben weinig nodig om deze om te toveren tot een sfeervolle buitenplaats om samen te komen. Wat dacht je van een plenaire ruimte in Spant en een subsessie ruimte in Fier Bussum? Of heerlijk afsluiten, borrelen en/of barbecueën aan het einde van je bijeenkomst? Gasten zullen blij verrast zijn, wanneer zij de switch maken tussen Spant en Fier Bussum! Lees meer over onze buitenlocatie.

Bereikbaarheid
De centrale ligging zorgt ervoor dat Spant goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Meer vragen aan ons?
Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Wij zijn dol op live! Uiteraard ben je van harte welkom voor een kop koffie in Spant!

Aantal zalen 17
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 50
Maximale capaciteit 3.000
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

Gratis parkeergelegenheid rondom Spant!

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Ze geven energie. Ze vormen een toegankelijk gespreksonderwerp. Ze creëren een moment om even te genieten of de zinnen te verzetten. En ze dragen bij aan jouw verhaal.
Dat is wat goede, passende fooditems en dranken doen voor jouw evenement. Samen met jou zorgen we voor catering die je event ondersteunt, versterkt of wellicht zelfs een statement is.
Omdat food & beverage zo essentieel is, werken we samen met Michelinsterrenchef Dennis Huwaë. Een geweldige match. Onder zijn supervisie bereidt ons gepassioneerde keukenteam heerlijke, sprankelende én duurzame gerechten. Of je nou kiest voor een ‘signature’ walking dinner of een eenvoudige lunch, zijn stempel is onmiskenbaar. Alles even vers en alles in huis én met liefde gemaakt. Vraag ons foodbook aan.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een mooie locatie voor je meeting in Bussum

Een zeer geschikte vergaderzaal zoeken in Bussum die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Bussum aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkevent of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Bussum voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Spant! in Bussum

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Bussum.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Bussum of in de regio Bussum of exclusief sturen naar Spant!? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte meetinglocaties in (de regio) Bussum verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Spant! de juiste meetinglocatie in Bussum?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door recensies als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!