Sibiz

Kerkstraat 12 1191JB Ouderkerk aan de Amstel

Reviewscore
9,1
Reviews: 4Vlakbij de stad vergaderen, maar toch in een rustige groene omgeving! Sibiz biedt u diverse vergaderruimtes aan in het pand 'Amstelstroom' en verhuurt ook de naastgelegen Amstelkerk voor uw vergaderingen en bijeenkomsten. Zowel de Amstelkerk als het pand 'Amstelstroom' liggen in het centrum van het mooie authentieke dorp Ouderkerk aan de Amstel, onder de rook van Amsterdam.

De lichte ruimtes in 'Amstelstroom' zijn modern en comfortabel ingericht en in 2019 geheel gerenoveerd. Op de begane grond vindt u een grote zaal van 150 m² met een vaste bar. Op de eerste etage zijn drie vergaderruimtes aanwezig met een sfeervolle algemene ruimte voor de ontvangst en/of lunch. De Amstelkerk is een prachtige kerk uit 1775 en zeer geschikt voor congressen en grote bijeenkomsten tot 250 gasten. De kerk is vrij neutraal ingericht, zeer licht en sfeervol. De tuin van de kerk grenst aan de Amstel, hier kunt u met een prachtig uitzicht over het water genieten van de lunch, uw borrel of diner. Het is mogelijk om de locaties exclusief af te huren.

Ouderkerk ligt dichtbij diverse snelwegen (A10, A2 en A9), waardoor het goed bereikbaar is met de auto. Door een goede busverbinding vanaf onder andere Amsterdam Bijlmer Arena is er ook een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer.
Aantal zalen 5
Basisprijs (4 u/10 p) € 310,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 8
Maximale capaciteit 250
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00

Tijdens kantooruren altijd geopend, buiten kantooruren op aanvraag


Parkeermogelijkheden

Direct voor de deur bevinden zich twee parkeerterreinen. Op het ene terrein kunt u vrij parkeren, op het andere terrein kunt u (gratis) parkeren met een blauwe schijf (maximaal anderhalf uur). Indien hier geen ruimte is zijn er meerdere parkeerplaatsen beschikbaar in de nabije omgeving. In geheel Ouderkerk is het gratis parkeren.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,00
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,3 beoordeeld

Graag verzorgen wij uw lunch, borrel of diner. Dit kan een eenvoudige broodjeslunch zijn, maar ook een uitgebreide luxe borrel, een walking of sit-down diner. De mogelijkheden hebben wij samengevat in ons banquetingboek, dit kunt u altijd bij ons opvragen.
Afhankelijk van welke ruimte u geboekt heeft, vindt de lunch, borrel of het diner plaats in een algemene ruimte, de grote zaal of in de tuin van de Amstelkerk. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 3 0 1 0
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 3 0 1 4
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 - 9,0 9,0
Gemiddelde score zaal 9,0 - 9,0 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 9,3 - - 9,3
Gemiddelde score boeking 9,0 - 9,0 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,1 - 9,0 9,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,1
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Ouderkerk aan de Amstel

Een passende meetinglocatie zoeken in Ouderkerk aan de Amstel die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Ouderkerk aan de Amstel aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een beurs of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Ouderkerk aan de Amstel voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Sibiz in Ouderkerk aan de Amstel

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Ouderkerk aan de Amstel.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Ouderkerk aan de Amstel of in de regio Ouderkerk aan de Amstel of exclusief sturen naar Sibiz ? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare venues in (de regio) Ouderkerk aan de Amstel verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Sibiz de juiste meetinglocatie in Ouderkerk aan de Amstel?

Heb je een mooie locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door reviews als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!