Sibiz

Kerkstraat 12 1191JB Ouderkerk aan de Amstel

Reviewscore
9,1
Reviews: 8Vlakbij de stad vergaderen, maar toch in een rustige groene omgeving! Sibiz biedt u diverse vergaderruimtes aan in het pand 'Amstelstroom' en verhuurt ook de naastgelegen Amstelkerk voor uw vergaderingen en bijeenkomsten. Zowel de Amstelkerk als het pand 'Amstelstroom' liggen in het centrum van het mooie authentieke dorp Ouderkerk aan de Amstel, onder de rook van Amsterdam.

De lichte ruimtes in 'Amstelstroom' zijn modern en comfortabel ingericht en in 2019 geheel gerenoveerd. Op de begane grond vindt u een grote zaal van 150 m² met een vaste bar. Op de eerste etage zijn drie vergaderruimtes aanwezig met een sfeervolle algemene ruimte voor de ontvangst en/of lunch. De Amstelkerk is een prachtige kerk uit 1775 en zeer geschikt voor congressen en grote bijeenkomsten tot 250 gasten. De kerk is vrij neutraal ingericht, zeer licht en sfeervol. De tuin van de kerk grenst aan de Amstel, hier kunt u met een prachtig uitzicht over het water genieten van de lunch, uw borrel of diner. Het is mogelijk om de locaties exclusief af te huren.

Ouderkerk ligt dichtbij diverse snelwegen (A10, A2 en A9), waardoor het goed bereikbaar is met de auto. Door een goede busverbinding vanaf onder andere Amsterdam Bijlmer Arena is er ook een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer.
Aantal zalen 5
Basisprijs (4 u/10 p) € 310,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 8
Maximale capaciteit 250
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00

Tijdens kantooruren altijd geopend, buiten kantooruren op aanvraag


Parkeermogelijkheden

Direct voor de deur bevinden zich twee parkeerterreinen. Op het ene terrein kunt u vrij parkeren, op het andere terrein kunt u (gratis) parkeren met een blauwe schijf (maximaal anderhalf uur). Indien hier geen ruimte is zijn er meerdere parkeerplaatsen beschikbaar in de nabije omgeving. In geheel Ouderkerk is het gratis parkeren.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,00
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,1 beoordeeld

Graag verzorgen wij uw lunch, borrel of diner. Dit kan een eenvoudige broodjeslunch zijn, maar ook een uitgebreide luxe borrel, een walking of sit-down diner. De mogelijkheden hebben wij samengevat in ons banquetingboek, dit kunt u altijd bij ons opvragen.
Afhankelijk van welke ruimte u geboekt heeft, vindt de lunch, borrel of het diner plaats in een algemene ruimte, de grote zaal of in de tuin van de Amstelkerk. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
100%
Score 9
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-08-2021 12:16:26
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
19-08-2021 10:54:10
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 3 0 3 6
Aantal Quick Reviews 0 0 2 2
Totaal aantal reviews 3 0 5 8
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 - 9,0 9,0
Gemiddelde score zaal 9,0 - 8,6 8,7
Gemiddelde score eten en drinken 9,3 - 9,0 9,1
Gemiddelde score boeking 9,0 - 9,4 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,1 - 9,0 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - 10,0 10,0
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Ouderkerk aan de Amstel

Een goed passende vergaderlocatie zoeken in Ouderkerk aan de Amstel die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Ouderkerk aan de Amstel aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een netwerkborrel of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Ouderkerk aan de Amstel voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Sibiz in Ouderkerk aan de Amstel

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Ouderkerk aan de Amstel.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Ouderkerk aan de Amstel of in de regio Ouderkerk aan de Amstel of exclusief sturen naar Sibiz ? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende meetinglocaties in (de regio) Ouderkerk aan de Amstel verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Sibiz de juiste meetinglocatie in Ouderkerk aan de Amstel?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door reviews als meetingplanners achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!