Schouwburg Venray

Schouwburgplein 1 5801 BV Venray

Reviewscore
9,0
Reviews: 1Schouwburg Venray dé perfecte evenementenlocatie om een bijzonder feest of evenement te organiseren. Daarnaast is het een inspirerende locatie om uw zakelijke relaties te ontmoeten, te onderhouden en beter te leren kennen.

“Business in een andere wereld!”

Bent u op zoek naar een originele locatie centraal in het Zuiden van Nederland? Schouwburg Venray is de perfecte evenementenlocatie voor u! Het Venrayse theater ligt midden in het centrum van Venray en beschikt over flexibele zalen en ruimtes. Of het nu gaat om een groot, klein, intiem of groots evenement… Alle ingrediënten voor uw geslaagde evenement zijn aanwezig bij Schouwburg Venray.

Een evenement bij Schouwburg Venray heeft de volgende voordelen:
- Eén vast, ervaren contactpersoon
- Recent gerenoveerde locatie
- Goede prijs-kwaliteitverhouding
- Modernste faciliteiten m.b.t. verlichting en techniek
- Ondersteuning van ervaren technici
- Centrale ligging in Zuid-Nederland (Limburg, Noord-Brabant en Gelderland)
- Catering op maat door eigen theaterkeuken en –café
- Ruim voldoende parkeergelegenheid rondom de locatie
- Altijd een juist ruimte in een originele en inspirerende theateromgeving

Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 2.000
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Partycentrum, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conferentie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Parkeermogelijkheden

Nabij Schouwburg Venray is er voldoende parkeergelegenheid, o.a. parkeergarage ‘De Gouden Leeuw’. Hier en bij andere parkeerplaatsen met een slagboom betaalt u € 1 per uur, maximaal € 3 per dag (parkeerplaats van Albert Heijn uitgezonderd). In het centrum van Venray parkeert u gratis parkeren met de blauwe kaart (maximaal 2 uur).

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Nee
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,40
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Bij De Artiest komt u dagelijks voor een goede koffie met gebak, een lunch, een diner of een borrel. Voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten of lekker borrelen na de voorstelling? Het is heerlijk vertoeven bij De Artiest met het uitzicht over het schitterende Schouwburgplein. Vanuit het verwarmde terras of ruime vide heeft u goed zicht op de prachtige en herkenbare fonteinen.

De Artiest eten & drinken is een prachtige centrale locatie in Venray voor events en feesten. Uw unieke bijeenkomst vraagt om een inspirerende omgeving en een onvergetelijke indruk. Wij staan voor u klaar om in alle professionaliteit uw event of feest te organiseren. Of om u te laten genieten van een bijzondere (privé)voorstelling.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 1 1
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 1 1
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - 9,0 9,0
Gemiddelde score zaal - - 9,0 9,0
Gemiddelde score eten en drinken - - 9,0 9,0
Gemiddelde score boeking - - 9,0 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 9,0 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,0
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Venray

Een passende meetinglocatie zoeken in Venray die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Venray aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een beurs of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Venray voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Schouwburg Venray in Venray

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Venray.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Venray of in de regio Venray of exclusief sturen naar Schouwburg Venray? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte locaties in (de regio) Venray verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Schouwburg Venray de juiste locatie in Venray?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door ervaringen als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!