Schouwburg Venray

Schouwburgplein 1 5801 BV Venray

Reviewscore
9,3
Reviews: 63



Schouwburg Venray dé perfecte evenementenlocatie om een bijzonder feest of evenement te organiseren. Daarnaast is het een inspirerende locatie om uw zakelijke relaties te ontmoeten, te onderhouden en beter te leren kennen.

“Business in een andere wereld!”

Bent u op zoek naar een originele locatie centraal in het Zuiden van Nederland? Schouwburg Venray is de perfecte evenementenlocatie voor u! Het Venrayse theater ligt midden in het centrum van Venray en beschikt over flexibele zalen en ruimtes. Of het nu gaat om een groot, klein, intiem of groots evenement… Alle ingrediënten voor uw geslaagde evenement zijn aanwezig bij Schouwburg Venray.

Een evenement bij Schouwburg Venray heeft de volgende voordelen:
- Eén vaste, ervaren contactpersoon
- Recent gerenoveerde locatie
- Goede prijs-kwaliteitverhouding
- Modernste faciliteiten m.b.t. verlichting en techniek
- Ondersteuning van ervaren technici
- Centrale ligging in Zuid-Nederland (Limburg, Noord-Brabant en Gelderland)
- Catering op maat door eigen theaterkeuken en –café
- Ruim voldoende parkeergelegenheid rondom de locatie
- Altijd een juist ruimte in een originele en inspirerende theateromgeving

$alt
Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 2.000
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Partycentrum, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

Nabij Schouwburg Venray is er voldoende parkeergelegenheid, o.a. parkeergarage ‘De Gouden Leeuw’. Hier en bij andere parkeerplaatsen met een slagboom betaalt u € 1 per uur, maximaal € 3 per dag (parkeerplaats van Albert Heijn uitgezonderd).

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Nee
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,40
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,3 beoordeeld

Schouwburg Venray beschikt over een eigen theatercafé 'De Artiest'. Hierdoor is het mogelijk door voor ieder evenement een passende invulling te garanderen voor food & beverage.

Het team van De Artiest bestaat uit professionals met liefde voor hun vak. Zij dragen er zorg voor dat uw gasten genieten van smaakvolle drankjes, hapjes of uitgebreid diner. Of u evenement voor een groot of een kleiner gezelschap is, wij denken altijd mee over de culinaire mogelijkheden binnen uw budget.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
78%
Score 9
15%
Score 8
5%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-09-2021 00:28:44
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-09-2021 00:28:13
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-09-2021 00:28:08
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-09-2021 00:28:00
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-09-2021 00:24:48
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
24-09-2021 00:14:36
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
24-09-2021 00:14:31
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-09-2021 00:14:27
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-09-2021 00:14:20
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-09-2021 23:28:44
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-09-2021 23:28:34
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-09-2021 22:58:48
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 2 1 11
Aantal Quick Reviews 0 0 0 52
Totaal aantal reviews 0 2 1 63
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 10 9,0 9,4
Gemiddelde score zaal - 9,0 - 9,0
Gemiddelde score eten en drinken - 9,5 9,0 9,3
Gemiddelde score boeking - 10 9,0 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,6 9,0 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - 9,7
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Venray

Een bruikbare vergaderlocatie zoeken in Venray die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Venray aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een event of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Venray voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Schouwburg Venray in Venray

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Venray.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Venray of in de regio Venray of exclusief sturen naar Schouwburg Venray? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte meetinglocaties in (de regio) Venray verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Schouwburg Venray de juiste venue in Venray?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door recensies als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!