Schouwburg Odeon

Blijmarkt 25 8011 ND Zwolle

Reviewscore
9,3
Reviews: 22Schouwburg Odeon is een prikkelende locatie voor congressen, creatieve sessies, meetings of ander (bedrijfs)evenementen!

Verrassen, inspireren en boeien
Dat is de kracht van live communicatie. Tijdens congressen, een relatie- event of een feestavond brengt u uw relaties, vakgenoten of medewerkers dichter bij elkaar én dichter bij uw organisatie. U inspireert, u werft, u bindt, u activeert en u valt op!

Persoonlijk, puur en passievol
De gastvrije ontvangers, de aandachtige luisteraars, de in-goede-banen-leiders en de oplossers. Dat is wie wij zijn. Wij verrassen u graag met creatieve concepten en slimme oplossingen. Daarbij staan uw doelen, uw wensen en de identiteit van uw organisatie altijd centraal. Dit doen we op persoonlijke wijze en met passie voor ons vak. Door goed te luisteren komen we samen op invullingen waar u zelf niet aan denkt. Van een intieme meeting tot een groots evenement. Van trapeze-act tot spetterende diner-experience op het podium. En van een bijzondere rondleiding tot een voorstelling exclusief voor uw medewerkers. Of nóg meer out of the box: maak een voorstelling mèt uw collega’s in de hoofdrol! Wij gaan graag de uitdaging aan. En zo komt u samen met ons tot een volmaakt evenement.

Karakteristieke locaties
Schouwburg Odeon is een rijksmonument van meer dan 175 jaar oud. Gelegen op een unieke locatie in hartje Zwolle, tegenover Museum De Fundatie. Met een drietal theaterzalen en twee ruime vergaderzalen zijn er tal van mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten tot circa 500 personen.

Kom langs en proef de sfeer
We nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze theaters. Zodra u bij Schouwburg Odeon de bonbonnièrezaal binnenloopt, voelt u de magie van het oude theater. Dat doet iets met u. Niemand verlaat onveranderd ons theater.

De praktische voordelen van Schouwburg Odeon op een rij:
- geen standaard meeting- en vergaderlocatie, maar een sfeervolle, monumentale schouwburg;
- 3 prachtige theaterzalen met roodpluche stoelen en 3 plug&play meetingruimtes;
- 1 ruime foyer voorzien van industrieel meubilair en met registratiebalie en bewaakte garderobe;
- 1 sfeervolle brasserie met eigen keukenteam dat werkt met regionale en duurzame producten;
- 2 grote laad- & losruimtes speicaal voor eventorganisaties, sprekers en leveranciers;
- gelegen in het centrum, aan een cultureel stadsplein met musea en horecagelegenheden;
- 500 nabijgelegen parkeerplaatsen op 5-10 minuten loopafstand;
- 10 minuten lopen van NS Station Zwolle, goed bereikbaar via diverse lijnbussen;
- voorzien van up-to-date techniek als AV-projectie, licht & geluid;
- eigen technici in huis voor een optimale technische begeleiding.

$alt
$alt
Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Nee
Minimale capaciteit 7
Maximale capaciteit 450
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Conferentie en congres, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 00:00 - 00:00
Zondag 00:00 - 00:00

Het kantoor is bereikbaar op de genoemde openingstijden. De openingstijden van onze theaters zijn ruimer en flexibel i.v.m. evenementen, congressen en theatervoorstellingen.


Parkeermogelijkheden

Op 5 minuten loopafstand van schouwburg Odeon liggen 2 grote parkeerterreinen met elk circa 250 parkeerplekken, genaamd parkeerterrein Burgermeester van Roijensingel (Burgemeester van Roijensingel 18) en parkeergarage Emmawijk (adres: Emmawijk 23). Een dagkaart bij beide parkeergelegenheden kost € 9,50 per dag (tarief 2022). Zwolse theaters kan uitrijkaarten verzorgen voor de gasten van uw evenement (25 euro administratiekosten). Met de auto vanaf de A28 neemt u afslag centrum om de nabijgelegen parkeerplaatsen van Schouwburg Odeon te bereiken. Vanaf het NS Station pakt u lijnbus 4 richting Aa-Landen. Na 5 minuten kunt u uitstappen bij halte 'Sassenpoort". Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar Schouwburg Odeon.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Nee
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,90
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,8 beoordeeld

Onze koks werken voornamelijk met regionale en duurzame producten, die met zorg zijn geselecteerd. Wij maken graag een cateringvoorstel voor u op maat, rekening houdende met uw wensen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 5 8 1 15
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 5 8 1 15
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,2 9,6 10 9,5
Gemiddelde score zaal 9,0 9,4 10 9,4
Gemiddelde score eten en drinken 8,4 9,1 9,0 8,8
Gemiddelde score boeking 9,2 9,6 10 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 9,4 9,8 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Zwolle

Een passende vergaderruimte zoeken in Zwolle die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Zwolle aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een event of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Zwolle voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Schouwburg Odeon in Zwolle

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Zwolle.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Zwolle of in de regio Zwolle of exclusief sturen naar Schouwburg Odeon? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare locaties in (de regio) Zwolle verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Schouwburg Odeon de juiste meetinglocatie in Zwolle?

Heb je een prettige locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door recensies als meetingplanners achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!