Sandton Eindhoven City Centre

Stratumsedijk 23d 5611 NA Eindhoven
Vergaderen op een toplocatie in Eindhoven. Midden in het centrum van Eindhoven vindt u hier alle rust voor uw vergadering. Sandton Eindhoven Centre is de ideale locatie voor uw cursussen, trainingen, presentaties en vergaderingen. Wij bieden 6 hypermoderne meetingrooms (6 tot 80 personen).
Alle vergaderruimtes hebben toegang tot daglicht en zijn voorzien van airconditioning en gratis WiFi.
Tevens faciliteert Sandton Eindhoven Centre alle denkbare audiovisuele ondersteuning en assisteren wij u met het organiseren van allerlei activiteiten. Kortom: De locatie voor uw vergadering! Sandton Eindhoven Centre biedt u veel mogelijkheden. Wilt u uw vergadering plannen in het centrum van Eindhoven? Vraag dan nu gratis een offerte aan! Meer informatie over onze vergaderzalen in Eindhoven? Neem dan gerust een kijkje bij de verschillende vergaderzaalopstellingen. Wilt u meer weten over de vergadermogelijkheden bij Sandton Eindhoven Centre?

Neem voor vragen, opmerkingen en suggesties contact met ons op! Ons team adviseert u graag en voorziet u verder van informatie!


Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € 320,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 100
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Kantoor, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Alle dagen geopend, 24 uur per dag kunt u bij ons bijeenkomsten plannen!


Parkeermogelijkheden

Parkeren is mogelijk in onze ondergrondse parkeergarage. Afhankelijk van uw parkeerwensen of behoeftes kunnen wij dit mee nemen in de offerte.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,50
Externe catering Ja

Wij hebben een sfeervolle lounge, waar alle opties mogelijk zijn. Ontbijt, lunch, diner of een break-out programma behoren tot de mogelijkheden. Ook is de lounge exclusief af te huren.

Basisprijzen (vanaf minimaal 6 personen)
4 – uurs arrangement exclusief lunch vanaf € 32 p.p
4 – uurs arrangement inclusief lunch vanaf € 54 p.p
8 – uurs arrangement inclusief lunch vanaf 65 p.p

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Eindhoven

Een goed bruikbare vergaderruimte zoeken in Eindhoven die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Eindhoven aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Eindhoven voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Sandton Eindhoven City Centre in Eindhoven

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Eindhoven.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Eindhoven of in de regio Eindhoven of exclusief sturen naar Sandton Eindhoven City Centre? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte venues in (de regio) Eindhoven verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Sandton Eindhoven City Centre de juiste meetinglocatie in Eindhoven?

Heb je een prettige venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door reviews als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!