Sandton Eindhoven City Centre

Stratumsedijk 23d 5611 NA Eindhoven
Vergaderen op een toplocatie in Eindhoven. Midden in het centrum van Eindhoven vindt u hier alle rust voor uw vergadering. Sandton Eindhoven City Centre is de ideale locatie voor uw cursussen, trainingen, presentaties en vergaderingen. Wij bieden: •hypermoderne meetingrooms (2 tot 100 personen) •2 Boardrooms voor maximaal 12 personen •Business Corner Alle vergaderruimtes hebben toegang tot daglicht en zijn voorzien van airconditioning en gratis WiFi. Tevens faciliteert Sandton Hotels alle denkbare audiovisuele ondersteuning en assisteren wij u met het organiseren van allerlei activiteiten. Kortom: De locatie voor uw vergadering! Vergaderen in Eindhoven: maar dan met iets extra's! Sandton Eindhoven City Centre biedt u veel mogelijkheden. Wilt u uw vergadering afwisselen met een activiteit? Geen probleem! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw vergadering te onderbreken voor een potje golf, of leer uw collega’s of klanten op een andere manier kennen en ga samen koken! Ook trek in zo'n smaakvolle vergadering? Vraag dan nu gratis een offerte aan! Hotel Your Self Run dit hotel samen met uw collega's, met uw relaties als gast. U reserveert het complete hotel. Echter een hotel zonder personeel. Dat levert u zelf. Uw collega's bemannen de receptie, runnen de keuken, zorgen voor de bediening. De gasten? Dat zijn uw relaties. Perfect voor teambuilding en verduurzamen van belangrijke relaties. Voor meer informatie zie Hotel Your Self of vraag hier direct uw offerte aan. Meer informatie over onze vergaderzalen in Eindhoven? Neem dan gerust een kijkje bij de verschillende vergaderzaalopstellingen. Wilt u meer weten over de vergadermogelijkheden bij Sandton Eindhoven City Centre? Neem voor vragen, opmerkingen en suggesties contact met ons op! Ons team adviseert u graag en voorziet u verder van informatie!

Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € 200,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 100
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Kantoor, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Alle dagen geopend, 24 uur per dag kunt u bij ons bijeenkomsten plannen!


Parkeermogelijkheden

Parkeren is mogelijk in onze ondergrondse parkeergarage. Afhankelijk van uw parkeer wensen of behoeftes kunnen wij dit mee nemen in de offerte.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,75
Externe catering Ja

Wij hebben een sfeervolle lounge, waar alle opties mogelijk zijn. Ontbijt, lunch, diner of een break-out programma behoren tot de mogelijkheden. Ook is de lounge exclusief af te huren.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Eindhoven

Een goed passende vergaderzaal zoeken in Eindhoven die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Eindhoven aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een event of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Eindhoven voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Sandton Eindhoven City Centre in Eindhoven

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Eindhoven.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Eindhoven of in de regio Eindhoven of exclusief sturen naar Sandton Eindhoven City Centre? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Eindhoven verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Sandton Eindhoven City Centre de juiste venue in Eindhoven?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door ervaringen als meeting professionals achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!