Safari Meeting Centre midden in Burgers' Zoo

Antoon van Hooffplein 1 6816 SH Arnhem

Reviewscore
9,3
Reviews: 116Midden in het Arnhemse dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo ontdekt u het Safari Meeting Centre.

Met een adembenemend uitzicht op de savanne van de Safari en het tropisch regenwoud van de Bush is het Safari Meeting Centre een unieke locatie voor vergaderingen, congressen, teambuildingactiviteiten, netwerkbijeenkomsten en nog veel meer!

Het Safari Meeting Centre bestaat uit een Auditorium met aangrenzende Foyer, meerdere sfeervolle lodges, het Safari Restaurant en het Bush Restaurant.

Naast het Safari Meeting Centre beschikt Burgers' Zoo over een unieke buitenlocatie welke kan worden ingezet voor personeelsverenigingen en organisaties die een parkbezoek willen combineren met een eigen (food)festivalterrein.

De missie en visie van Burgers' Zoo hebben geleid tot een onderscheidend concept, waarmee we
bio-inspiratie aan zakelijke bezoekers bieden.
Wij inspireren onze gasten dan ook graag door het geven van lezingen, workshops en rondleidingen.

Onze zakelijke gasten genieten dus niet alleen van de natuurlijke omgeving waarin zij zich bevinden, maar gebruiken deze omgeving ook ter inspiratie of om zichzelf een spiegel voor te houden voor thema’s als leiderschap, samenwerking en communicatie.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij ons centraal. Daarnaast is een heel belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering gericht op natuurbescherming. Al meer dan 30 jaar beschermen we een natuurgebied van 400 km2 in Belize.

$alt
$alt
$alt
Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € 572,50
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 20
Maximale capaciteit 1.000
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant, Dierentuin

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 00:00
Dinsdag 07:00 - 00:00
Woensdag 07:00 - 00:00
Donderdag 07:00 - 00:00
Vrijdag 07:00 - 00:00
Zaterdag 07:00 - 00:00
Zondag 07:00 - 00:00

Parkeermogelijkheden

Parkeren is betaald maar is inbegrepen in de arrangementsprijs.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,85
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Onze keukenbrigade laat zich graag inspireren door de internationale keuken en het aanbod van het seizoen. Onze gerechten worden samengesteld met dagverse, duurzame ingrediënten, waar mogelijk van lokale leveranciers.

De Lunchbuffetten bieden voor ieder wat wils, zo kunt u zelf een Gado Gado salade of een Poké bowl samenstellen.

Dineren?
In het Bush Restaurant inspireren wij u met diverse Aziatische gerechten. In het Safari Restaurant kunt u genieten van een Culinaire reis langs diverse continenten of het Braai en BBQ buffet.

Liever een 3- of 4 gangendiner? Ook dat kan!
Wilt u uw evenement of bijeenkomst een thematische invulling geven? Laat het ons weten en we denken graag met u mee!

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 47 18 65
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 47 18 65
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,6 9,6 9,6
Gemiddelde score zaal - 9,2 9,3 9,2
Gemiddelde score eten en drinken - 8,8 9,1 9,0
Gemiddelde score boeking - 9,6 9,4 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,3 9,3 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige venue voor je meeting in Arnhem

Een zeer geschikte vergaderlocatie zoeken in Arnhem die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Arnhem aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een event of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Arnhem voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Safari Meeting Centre midden in Burgers' Zoo in Arnhem

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Arnhem.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Arnhem of in de regio Arnhem of exclusief sturen naar Safari Meeting Centre midden in Burgers' Zoo? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte venues in (de regio) Arnhem verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Safari Meeting Centre midden in Burgers' Zoo de juiste venue in Arnhem?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door reviews als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!