Rebelle

Kesselskade 43 6211 EN Maastricht

Reviewscore
9,6
Reviews: 74Oktober 2015 is Rebelle geopend! Gevestigd in de Augustijnenkerk, een Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling door haar hoge plafond, fantastische raampartij en meer dan indrukwekkende interieur. Rebelle, meer dan 500 m2, een maximum van 800 personen, parkeergelegenheid in de buurt en touringcars kunnen stoppen voor de deur. De catering wordt verzorgd door onze professionele partners.

Wat er allemaal kan: zo veel en zo divers mogelijk! Van bruiloften, feesten, diners & borrels tot pop up restaurant, koffietafels, expositieruimte, beurzen en product presentatie. De charme van de grote hoge ruimte zal bij elk event voelbaar blijven!

Rebelle, uniek, veelzijdig, creatief, professioneel en een tikkeltje rebels.

Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 500,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 700
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kerk en klooster, Club & discotheek, Congres- & vergaderlocatie, Partycentrum

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Conferentie en congres, Workshop, Presentatie, Feest

Openingstijden

Maandag 08:00 - 02:00
Dinsdag 08:00 - 02:00
Woensdag 08:00 - 02:00
Donderdag 08:00 - 02:00
Vrijdag 08:00 - 03:00
Zaterdag 08:00 - 03:00
Zondag 08:00 - 02:00

Uiteraard zijn de tijden in overleg aan te passen.


Parkeermogelijkheden

Deze unieke locatie bevindt zich in hartje Maastricht. In de nabijheid zijn diverse parkeergarages met verschillende tarieven. Wel is er de mogelijkheid om met touringcar tot aan de locatie te komen. We informeren graag over de mogelijkheden van parkeren incl. de bijbehorende tarieven.

Sociale media
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,40
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,6 beoordeeld

We werken samen met onze vaste partner Erik Stevens Catering. We hebben samen een foodboek samengesteld waarin de nieuwste trends en seizoenen een rol spelen. Uiteraard kan er ook voor maatwerk gekozen worden in overleg met de locatie en de cateraar.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 36 32 6 74
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 36 32 6 74
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,5 9,7 10,0 9,7
Gemiddelde score zaal 9,4 9,7 9,6 9,6
Gemiddelde score eten en drinken 9,4 9,7 9,4 9,6
Gemiddelde score boeking 9,5 9,6 10,0 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,4 9,7 9,8 9,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,6
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Maastricht

Een goed bruikbare meetingspace zoeken in Maastricht die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Maastricht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een beurs of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Maastricht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Rebelle in Maastricht

Je bent op de pagina gekomen van Rebelle. We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Maastricht.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Maastricht of in de regio Maastricht. Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Maastricht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Rebelle de juiste venue in Maastricht?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door reviews als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!