Pullman Eindhoven Cocagne

Vestdijk 47 5611 CA Eindhoven

Reviewscore
9,1
Reviews: 167Het unieke 4 sterren Superior hotel Pullman Eindhoven Cocagne is gesitueerd in het hart van de bruisende stad Eindhoven, op slechts 5 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Pullman Eindhoven Cocagne beschikt over 320 moderne hotelkamers en over conferentiecentrum met 18 moderne en geheel gerenoveerde multifunctionele conferentiezalen.
De 2 grootste zalen hebben een capaciteit van 400 personen en zijn naast congressen en meetings ook uitermate geschikt voor bruiloften en (exclusieve) feesten.

Daarnaast beschikt Pullman Eindhoven Cocagne ook over twee executive boardrooms met diverse high tech voorzieningen voor een videoconferentie.
De interne Event en IT Managers van Pullman Eindhoven Cocagne zorgen ervoor dat al uw meetings en events vlekkeloos verlopen zodat ook u, als eventplanner, optimaal kunt genieten van de meeting of het event.

De conferentiezalen zijn allen voorzien van daglicht, de nieuwste audiovisuele apparatuur, Nespresso koffie, airconditioning en gratis draadloos internet (Wi-Fi).

Innovatieve ideeën ontstaan niet alleen in onze 18 vergaderruimtes maar ook tijdens de innovatieve pauzeactiviteiten die Pullman Eindhoven Cocagne aanbiedt. De gasten kunnen tijdens de pauzes weer helemaal tot rust komen in de twee chill out area’s en culinair genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner in Vestdijk47. Als je wilt afsluiten met een borrel, is Bar47 the place to be!

Wij ontvangen u graag bij Pullman Eindhoven Cocagne.
Our world is Your playground!

$alt
Aantal zalen 18
Basisprijs (4 u/10 p) € 550,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 400
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant, Studio- & concertlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Parkeermogelijkheden

Pullman Eindhoven Cocagne beschikt over 150 privé parkeerplaatsen. U kunt parkeren in de parkeergarage P1 of aan de achterkant van het hotel bij P2.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
YOIN:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,40
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,5 beoordeeld

In hartje centrum van Eindhoven, aan de bekende Vestdijk, vindt u Vestdijk47. Een eigentijds restaurant-lounge-bar concept waar u kunt genieten van de ontspannen ‘brasserie’-sfeer. Onze chefs verrassen je graag met hun internationale gerechten, die bereid worden met voornamelijk lokale en seizoensproducten.

(H)eerlijke gastvrijheid met een internationale twist.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
46%
Score 9
36%
Score 8
13%
Score 7
3%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
18-01-2024 16:09:29
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
18-01-2024 16:09:15
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
18-01-2024 16:09:02
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
18-01-2024 16:08:52
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
18-01-2024 16:08:42
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
18-01-2024 16:08:29
Quick reviewscore
7
Beoordeeld op
18-01-2024 16:08:20
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
18-01-2024 15:04:15
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
18-01-2024 14:28:44
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-11-2023 11:04:52
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
21-11-2023 10:38:56
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
04-11-2021 11:20:41
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 2 2
Aantal Quick Reviews 0 0 9 9
Totaal aantal reviews 0 0 2 11
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - 9,0 9,0
Gemiddelde score zaal - - 9,0 9,0
Gemiddelde score eten en drinken - - 9,5 9,5
Gemiddelde score boeking - - 9,0 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 9,1 9,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - 8,8 8,8
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne venue voor je meeting in Eindhoven

Een goed bruikbare vergaderruimte zoeken in Eindhoven die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Eindhoven aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een evenement of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Eindhoven voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Pullman Eindhoven Cocagne in Eindhoven

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Eindhoven.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Eindhoven of in de regio Eindhoven of exclusief sturen naar Pullman Eindhoven Cocagne? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare locaties in (de regio) Eindhoven verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Pullman Eindhoven Cocagne de juiste evenementenlocatie in Eindhoven?

Heb je een mooie locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door recensies als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!