Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Beursplein 37 3011 AA Rotterdam

Reviewscore
7,3
Reviews: 143Ontmoeten met uitzicht
De historie, architectuur, indeling en uitzicht van het gebouw zijn uniek. Al jarenlang wordt Postillion Convention Centre WTC Rotterdam intensief gebruikt ter bevordering van de nationale en internationale handel en kan nu dus ook het fundament van jouw bijeenkomsten zijn.

Het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is dé accommodatie voor beurzen, nationale- en internationale congressen, zakelijke en/of feestelijke evenementen, vergaderingen en cursussen. Het Convention Centre beschikt over een beursvloer van 3.500m² en biedt unieke exposure mogelijkheden. De pas gerenoveerde zalen met manshoge ramen geven jouw bijeenkomst een prachtig uitzicht over de binnenstad.

• Plenaire zaal van 1000m² met een capaciteit van 1100 personen
• Receptie capaciteit tot 3500 personen
• Beursvloer van 3500m²
• 29 unieke – te koppelen- zalen
• Hoogwaardige faciliteiten in elke zaal
• Snelle WiFi
• Brainfood om de productiviteit van jouw gasten te verhogen
• Grote diversiteit dagvers, huisgemaakt en passend bij het seizoen food & beverage
• Rolstoeltoegankelijk
• Gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer
• Eigen inpandige parkeergarage

De Coolsingel aan je voeten? Dat kan vanaf Q2 2021 bij Postillion Hotel Rotterdam
Dat er hard wordt gewerkt in Rotterdam is geen nieuws. Rotterdammers staan erom bekend dat ze graag de handen uit de mouwen steken. Er wordt een prachtig hotel gebouwd. Of beter nog: ons prachtige Postillion Covention Centre WTC Rotterdam wordt uitgebreid met 168 hotelkamers. Ben je op zoek naar een bijzondere locatie die alle gasten nog lang bijblijft? Kom dan eens kijken in Rotterdam.

Full-service
De doelstelling en boodschap van jouw event staat centraal. De full-service diensten van het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam zijn hieraan complementair. Het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam biedt niet alleen 29 unieke ruimtes, maar ook dedicated project management, eigen catering, AV & ICT en een ambiance waarin design en allure centraal staan.

Bereikbaarheid
Het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Zo beschikt het in hartje Rotterdam over eigen parkeergarages waar gasten gemakkelijk hun auto kwijt kunnen. Met het openbaar vervoer stapt men voor de deur uit bij metro- of tramstation Beurs.

Contact
Benieuwd naar de mogelijkheden van Postillion Convention Centre WTC Rotterdam? Ons ervaren team staat jou graag persoonlijk te woord. Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Aantal zalen 28
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 1.200
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Industriële locatie, Kantoor, Restaurant, Studio- & concertlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

Het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam beschikt over een eigen inpandige parkeergarage, hier geldt betaald parkeren. Met het openbaar vervoer stapt men voor de deur uit bij metro- of tramstation Beurs.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Greenkey:
YOIN:
Lidmaatschappen:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 7,7 beoordeeld

Grote diversiteit dagvers, huisgemaakt en passend bij het seizoen food & beverage.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
24%
Score 9
37%
Score 8
30%
Score 7
7%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
28-11-2023 16:45:32
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
04-11-2021 23:27:37
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-12-2019 16:19:24
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
26-11-2019 16:19:24
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
18-11-2019 15:03:08
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
15-03-2019 15:58:45
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
08-03-2019 12:03:19
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-03-2019 16:27:45
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
07-03-2019 14:19:04
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
05-03-2019 12:38:10
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
01-03-2019 12:13:57
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
01-03-2019 12:10:28
  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 3 0 1 4
Aantal Quick Reviews 0 0 1 1
Totaal aantal reviews 3 0 2 5
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,3 - 7,0 7,8
Gemiddelde score zaal - - 6,0 6,0
Gemiddelde score eten en drinken 7,0 - 8,0 7,7
Gemiddelde score boeking 9,0 - 6,0 7,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,4 - 6,8 7,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - 10 10
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne locatie voor je meeting in Rotterdam

Een goed bruikbare vergaderzaal zoeken in Rotterdam die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Rotterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een beurs of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Rotterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam in Rotterdam

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Rotterdam.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Rotterdam of in de regio Rotterdam of exclusief sturen naar Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende meetinglocaties in (de regio) Rotterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam de juiste evenementenlocatie in Rotterdam?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of standbouwer? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door gastervaringen als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!