Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag

Waldorpstraat 15 2521 CA Den Haag

Reviewscore
9,4
Reviews: 426



Den Haag heeft er een inspirerende conferentie- en meetinglocatie bij. Direct naast station Den Haag HS is Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag gevestigd. Met meer dan 4000 vierkante meter congres- & expositieruimte, een plenaire capaciteit van 1400 personen en 30 break out rooms ... zijn wij klaar om uw volgende congres of evenement te hosten." Bijzonder aan deze locatie is dat het Europa's eerste Event Design Lab is. Hier ontwerp je je evenement via de Event Canvas™️ methodiek om meer grip te krijgen op de waarde van je evenement en kun je succes meten aan de hand van gedragsverandering.

Dit is wat Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag te bieden heeft:
• Zestien vergaderzalen, waarvan een deel flexibel. Welke zaal je ook boekt: ze werken allemaal volgens het plug & play concept: alle apparatuur is zo ingeregeld dat je alleen maar je laptop hoeft in te pluggen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de vergaderzalen in de door jouw gewenste opstelling zijn ingericht.
• In de grootste zaal is er ruimte voor 1400 personen
• Een spiksplinternieuwe locatie in die prachtige stad achter de duinen. Een plek die verrast en inspireert. Een ideale locatie voor wie op zoek is naar een nieuwe, makkelijk te bereiken meetingplek.
• Bevlogen medewerkers die experts zijn als het om het faciliteren van zakelijke meetings gaat. Postillion Hotels is gespecialiseerd in gastvrijheid voor zakelijk reizigers. Dat betekent dat we precies weten wat wenselijk is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw meeting vlekkeloos verloopt.
• Een goed te bereiken locatie voor nationale en internationale gasten. Postillion Hotel & Convention Centre ligt niet alleen direct naast het station Den Haag HS, maar ook vlakbij Rotterdam The Hague Airport en Schiphol Airport.

Jouw meeting tot in de puntjes geregeld
Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag is onze achtste vestiging. Door deze uitbreiding vind je Postillion Hotels nu in de vier grote Nederlandse steden ( Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht (Bunnik). Op al onze locaties zijn onze medewerkers ervaren in en getraind op het verlenen van de best mogelijke full-service voor zakelijk reizigers. Jouw meeting moet tot in de kleinste puntjes perfect geregeld zijn. Bij Postillion Hotels kun je daar op vertrouwen. Bij ons ben je van harte welkom voor een beurs, congres, meeting of zakelijk evenement.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag? Ons ervaren team staat jou graag persoonlijk te woord. Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

$alt
$alt
$alt
Aantal zalen 21
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 1.400
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Studio- & concertlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 00:00
Dinsdag 00:00 - 00:00
Woensdag 00:00 - 00:00
Donderdag 00:00 - 00:00
Vrijdag 00:00 - 00:00
Zaterdag 00:00 - 00:00
Zondag 00:00 - 00:00

Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag is op aanvraag geopend.


Parkeermogelijkheden

Bereikbaarheid
Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag ligt naast station Den Haag HS en is dus uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Ook met de auto is deze locatie uitstekend te bereiken. Parkeergarage Laakhaven ligt vlakbij de locatie. Met deze routebeschrijving heb je ons razendsnel gevonden.

Tip: voer voor de parkeergarage het volgende adres in op je navigatie Rijswijkseweg 27, Den Haag. Klik hier voor een duidelijke beschrijving van de parkeergarage.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Greenkey:
YOIN:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Ons Brainfood staat de hele dag voor je klaar. Voel je een dip? Pak iets van het buffet. In de ochtend kun je bijvoorbeeld kiezen uit dadelvijgenballen, vers fruit, en blauwe bessen muffins. In de middag presenteren we onder andere een pompoenpittenkoekje, rauwkost, noten en speltcrackers. En natuurlijk hebben we ook iets voor de avonddip verzonnen. Vanaf 18.00 uur staan er onder andere oerchips van Linzen en rauwkost met dip op het menu. En heb je geen dip maar gewoon trek? Ga je gang. Maar houd nog wel een plekje over in je buik voor onze heerlijke lunch of het diner.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
67%
Score 9
24%
Score 8
7%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-04-2024 15:57:16
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
30-04-2024 15:56:33
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-04-2024 15:56:26
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-04-2024 15:56:17
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-03-2024 09:49:40
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
22-03-2024 09:49:31
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-03-2024 09:49:25
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-03-2024 09:49:19
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-03-2024 09:49:13
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-03-2024 09:49:05
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
22-03-2024 09:48:59
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
22-03-2024 09:48:53
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 9 23 8 40
Aantal Quick Reviews 0 374 12 386
Totaal aantal reviews 9 397 8 426
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,2 9,6 9,5 9,5
Gemiddelde score zaal 9,2 9,5 9,3 9,3
Gemiddelde score eten en drinken 9,2 9,4 8,7 9,0
Gemiddelde score boeking 9,4 9,8 9,6 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,2 9,6 9,3 9,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9,6 9,4 9,5
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Den Haag

Een goed passende vergaderlocatie zoeken in Den Haag die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Den Haag aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Den Haag voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag in Den Haag

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Den Haag.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Den Haag of in de regio Den Haag of exclusief sturen naar Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag ? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Den Haag verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag de juiste venue in Den Haag?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door ervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!