Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam

Paul van Vlissingenstraat 8 1096 BK Amsterdam

Reviewscore
9,2
Reviews: 46



De nieuwste locatie van Postillion Hotels is zeer gunstig gelegen tussen de stad en de uitvalswegen. Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam heeft een grote congresruimte met een capaciteit tot 1200 personen.

Het Convention Centre beschikt over een grote plenaire zaal, diverse expositieruimten en zeventien unieke zalen van verschillende afmetingen. Het gloednieuwe viersterren hotel, geopend op 5 november 2018, voegt nog eens 800m² zaaloppervlakte toe. Deze opening zorgt voor 14 extra vergaderzalen, 252 hotelkamers en 89 eigen parkeerplaatsen. Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam heeft alles in huis om jouw (internationale) congres of evenement tot een succes te maken.

• Plenaire zaal van 1000m² met een capaciteit van 1200 personen
• Expositieruimte van 700m² aangrenzend aan de plenaire zaal
• 32 unieke – te koppelen – zalen aangrenzend aan een foyer
• Hoogwaardige faciliteiten in elke zaal
• Snelle WiFi
• Brainfood om de productiviteit van jouw gasten te verhogen
• Grote diversiteit dagvers, huisgemaakt en passend bij het seizoen food & beverage
• Rolstoeltoegankelijk
• Ideale ligging naast uitvalswegen en tevens goed met het openbaar vervoer bereikbaar
• Voldoende parkeergelegenheid rondom Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam

De mogelijkheden bij Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam zijn eindeloos en graag worden deze mogelijkheden aangepast op jouw wensen en doelen. Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam denkt met jou mee.

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam maakt op de locatie gebruik van een cashless betaalsysteem. Op de locatie kan alleen per betaalpas worden afgerekend.

Bereikbaarheid
De nieuwste locatie van Postillion heeft een ideale ligging in Amsterdam. Pal naast de uitvalswegen gelegen en ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Metrostration Overamstel is slechts drie minuten van de locatie verwijderd en vanaf Schiphol is de locatie binnen 15 minuten bereikbaar. Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam beschikt over 89 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast in het gebied rondom de locatie is voldoende parkeergelegenheid.

Contact
Benieuwd naar de mogelijkheden van Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam? Ons ervaren team staat jou graag persoonlijk te woord.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Aantal zalen 32
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 1.200
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Kantoor, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam is 24 uur per dag geopend.


Parkeermogelijkheden

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam beschikt over 89 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast in het gebied rondom de locatie is voldoende parkeergelegenheid.


Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
YOIN:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,2 beoordeeld

Met de opening van Postillion Hotel Amsterdam, heeft het hotel ook twee gloednieuwe eetgelegenheden geopend.

Amsterdam Deli inspired by Sal Meyer
Al sinds 1957 is de sandwich shop Sal Meyer niet weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld. Nu in 2018, is Sal Meyer ook te vinden bij Postillion Hotel Amsterdam. Kom proeven of wij kunnen tippen aan Sal.

Cooper & Cecile
Postillion Hotel Amsterdam introduceert het nieuwste bbq restaurant van Amsterdam, Cooper & Cecile. Het restaurant gevestigd op de locatie van de oude kauwgomballenfabriek, ooit opgericht als eerbetoon aan de Canadese bevrijders, brengt nu de juiste sfeer voor dé perfecte avond.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
33%
Score 9
57%
Score 8
9%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
18-12-2018 10:18:44
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
17-12-2018 09:39:27
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
29-11-2018 09:06:55
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
28-11-2018 16:54:31
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
20-04-2018 13:57:51
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
05-02-2018 10:52:27
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
24-01-2018 11:01:33
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-01-2018 13:14:50
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
04-01-2018 12:00:59
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
19-12-2017 13:05:12
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
08-12-2017 18:08:28
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
08-12-2017 16:20:20
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 5 0 1 16
Aantal Quick Reviews 0 0 0 9
Totaal aantal reviews 5 0 1 25
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 - 10,0 9,7
Gemiddelde score zaal 9,4 - 10,0 9,7
Gemiddelde score eten en drinken 9,2 - 10,0 9,7
Gemiddelde score boeking 9,4 - 10,0 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 - 10,0 9,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - 9,2
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Amsterdam

Een goed bruikbare vergaderruimte zoeken in Amsterdam die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Amsterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Amsterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam in Amsterdam

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Amsterdam.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amsterdam of in de regio Amsterdam of exclusief sturen naar Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam ? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende meetinglocaties in (de regio) Amsterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam de juiste evenementenlocatie in Amsterdam?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of standbouwer? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door beoordelingen als meetingplanners achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!