Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam

Paul van Vlissingenstraat 9-11 1096 BK Amsterdam

Reviewscore
9,0
Reviews: 86



Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam is zeer gunstig gelegen tussen de stad en de uitvalswegen. Het Convention Centre heeft een grote congresruimte met een capaciteit van ruim 1200 personen.

Het Convention Centre beschikt over een grote plenaire zaal, diverse expositieruimten en zeventien unieke zalen van verschillende afmetingen. Postillion Convention Centre Amsterdam heeft alles in huis om jouw (internationale) congres of evenement tot een succes te maken.

• Plenaire zaal van 1000m² met een capaciteit van 1200 personen
• Expositieruimte van 700m² aangrenzend aan de plenaire zaal
• 17 unieke – te koppelen – zalen aangrenzend aan een foyer
• Hoogwaardige faciliteiten in elke zaal
• Snelle WiFi
• Brainfood om de productiviteit van jouw gasten te verhogen
• Grote diversiteit dagvers, huisgemaakt en passend bij het seizoen food & beverage
• Rolstoeltoegankelijk
• Ideale ligging naast uitvalswegen en tevens goed met het openbaar vervoer bereikbaar
• 89 parkeerplaatsen rondom Postillion Convention Centre Amsterdam

De mogelijkheden bij Postillion Convention Centre Amsterdam zijn eindeloos en graag worden deze mogelijkheden aangepast op jouw wensen en doelen. Postillion Convention Centre Amsterdam denkt met jou mee.

Studio
Bij Postillion Hotels staan we bekend om onze zakelijke ontmoetingsplekken. We willen je laten zien dat we ook virtueel ons mannetje staan. Daarom bieden we in Amsterdam onze studio aan: de perfecte plek voor een online event of meeting. Wij zetten alles voor je op: beeld, geluid, achtergrond en interactiemogelijkheden. Stream, vergader, inspireer en overleg: onze studio’s zijn dé plek om jouw event te hosten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Bereikbaarheid
Onze locatie is pal naast de uitvalswegen gelegen en ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Metrostration Overamstel is slechts drie minuten van de locatie verwijderd en vanaf Schiphol is het Convention Centre binnen 15 minuten bereikbaar. In het gebied rondom het Convention Centre is voldoende parkeergelegenheid.

Contact
Benieuwd naar de mogelijkheden van Postillion Convention Centre Amsterdam? Ons ervaren team staat jou graag persoonlijk te woord.
Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

$alt
Aantal zalen 32
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 1.200
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Kantoor, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam is 24 uur per dag geopend.


Parkeermogelijkheden

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam beschikt over 89 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast in het gebied rondom de locatie is voldoende parkeergelegenheid.


Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
YOIN:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,7 beoordeeld

Cooper & Cecile

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam geeft een eerbetoon aan Cooper & Cecile die vroeger al wisten wat de ingrediënten waren voor een avond vol gezelligheid en een goede maaltijd. Het restaurant gevestigd op de locatie van de oude kauwgomballenfabriek, ooit opgericht als eerbetoon aan de Canadese bevrijders, brengt nu de juiste sfeer voor dé perfecte avond.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
52%
Score 9
42%
Score 8
5%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-11-2021 21:58:04
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-11-2021 14:14:49
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-11-2021 14:14:42
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-09-2021 22:11:45
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-09-2021 22:11:42
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-09-2021 22:11:37
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-09-2021 22:11:31
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-09-2021 22:11:27
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-09-2021 22:11:17
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-09-2021 22:11:14
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
17-09-2021 22:11:11
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
17-09-2021 22:11:07
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 16 6 24
Aantal Quick Reviews 0 0 0 17
Totaal aantal reviews 1 16 6 41
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 9,0 9,2 9,4
Gemiddelde score zaal 8,0 9,3 8,0 8,6
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 8,8 8,2 8,7
Gemiddelde score boeking - 9,1 9,8 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 9,0 8,8 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - 9,8
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Amsterdam

Een zeer geschikte vergaderruimte zoeken in Amsterdam die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Amsterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een evenement of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Amsterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam in Amsterdam

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Amsterdam.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amsterdam of in de regio Amsterdam of exclusief sturen naar Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam ? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte venues in (de regio) Amsterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam de juiste meetinglocatie in Amsterdam?

Heb je een prettige locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door beoordelingen als meetingplanners achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!