Nieuwe Buitensocieteit Zwolle

Stationsplein 1 8011 CW Zwolle

Reviewscore
8,2
Reviews: 1.209



Vergaderen in Zwolle? Op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw evenement?

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is niet zomaar een vergaderlocatie; het is een multifunctioneel en flexibel in te richten toplocatie voor uw congres, evenement, vergadering of training. Van intiem klein tot indrukwekkend groots. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Onze 52 zaaloplossingen zijn geschikt voor 2 tot 1.250 personen.

Vlakbij de snelweg en direct tegenover Zwolle CS gelegen in een markant Zwols gebouw is het voor iedereen gemakkelijk aanreizen en uitstekend te vinden. Niet onbelangrijk voor een soepele start van de dag.

Persoonlijke aandacht en service van het hoogste niveau staan bij ons voorop. Onze Meeting Experts denken niet alleen met u mee, maar nemen u graag alles uit handen. En met een eigen keukenteam en technisch personeel zijn alle ingrediënten in huis om de gehele dag op maat en naar uw wensen in te vullen.

Graag tot ziens binnen de Buitensoos, u bent van harte welkom!

Aantal zalen 28
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

Maandag 08:00 - 02:00
Dinsdag 08:00 - 02:00
Woensdag 08:00 - 02:00
Donderdag 08:00 - 02:00
Vrijdag 08:00 - 02:00
Zaterdag 08:00 - 02:00
Zondag 08:00 - 02:00

Wij staan altijd voor u klaar!
Uiteraard openen wij eerder dan 08.00 uur wanneer dit wenselijk is.


Parkeermogelijkheden

Tegenover Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is een grote parkeergarage gelegen en direct naast het pand een parkeerdek. Voldoende parkeergelegenheid voor iedereen en op nog geen 20 stappen lopen vanaf de ingang.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,25
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,4 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
2%
Score 9
17%
Score 8
67%
Score 7
11%
Score 6
1%
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
04-02-2020 12:48:02
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
04-02-2020 12:47:35
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
04-02-2020 12:47:08
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
04-02-2020 12:46:45
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
04-02-2020 12:46:28
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
04-02-2020 12:46:11
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
04-02-2020 12:45:01
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
04-02-2020 12:44:39
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
04-02-2020 12:44:19
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
04-02-2020 12:43:50
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
04-02-2020 12:43:22
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
04-02-2020 12:42:55
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 8 7 22 60
Aantal Quick Reviews 18 0 0 371
Totaal aantal reviews 26 7 22 431
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,4 8,1 8,5 8,4
Gemiddelde score zaal 8,4 8,1 8,0 8,2
Gemiddelde score eten en drinken 8,2 8,3 8,5 8,4
Gemiddelde score boeking 8,3 6,7 8,9 8,1
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,3 7,8 8,5 8,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 8,1 - - 8,1
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Zwolle

Een passende vergaderruimte zoeken in Zwolle die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Zwolle aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een evenement of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Zwolle voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Nieuwe Buitensocieteit Zwolle in Zwolle

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Zwolle.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Zwolle of in de regio Zwolle of exclusief sturen naar Nieuwe Buitensocieteit Zwolle? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Zwolle verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Nieuwe Buitensocieteit Zwolle de juiste venue in Zwolle?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door reviews als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!