Music Meeting Lounge

Badlaan 1 BIS 1182 JJ Amstelveen

Reviewscore
9,4
Reviews: 328



WON’T YOU FORGET ABOUT ME?
Op zoek naar een vergaderruimte waar nog lang over wordt nagepraat? Waar alles klopt, qua sfeer en beleving. En waar een dag vergaderen ook gewoon ontzettend leuk is. Onze inspirerende vergaderlocatie, in het Oude Dorp van Amstelveen, heeft het helemaal! De Music Meeting Lounge staat garant voor een onvergetelijke dag, immers muziek beïnvloedt je stemming én je prestatie. Deze ambiance – exclusief – creatief – informeel – huiselijk – flexibel - en met een knipoog naar vervlogen tijden, verrast!

MUZIEK DOET IETS MET JE!
Muziek stimuleert, inspireert, verbindt en …ontspant. Daarom kom je bij ons al heel anders binnen. De plaat die opstaat zorgt gelijk voor een huiselijk gevoel, een fijne sfeer en creëert direct verbinding met anderen. Onze missie is om jullie boardmeeting, workshop, training, brainstormsessie of kick-off nou nét die extra energie te geven wat nodig is om de bijeenkomst succesvol te maken. Wist je dat mensen meer geneigd zijn tot samenwerken als er een prettige muziek op de achtergrond aanwezig is?

TWEE UNIEKE RUIMTES ONDER 1 DAK
De Music Meeting Lounge biedt plaats aan 20-30 personen en beschikt over een creative space (vide) met maar liefst 28 diverse panelen, een zonnig dakterras en voldoende zitjes waar in alle rust gewerkt kan worden. Deze ambiance, met een muzikale knipoog naar vervlogen tijden, verrast! Verder is er voldoende gratis parkeergelegenheid en is de locatie zeer goed bereikbaar. Kortom, gewoon plezierig overleggen, maar dan net ietsje anders! Niet voor niets heeft de Music Meeting Lounge als slogan: Don’t you forget about me! (naar de klassieker van The Simple Minds). Een bezoek aan de Music Meeting Lounge is namelijk onvergetelijk!

EEN REGELRECHTE HIT
In een oogopslag zien waarom de Music Meeting Lounge een regelrechts hit is? Check de top 10:
10. Flexibele opstelling – alles is mogelijk 9. Inclusief ruime creative space en zonnig dakterras 8. Gratis parkeergelegenheid 7. Goed bereikbaar 6. Catering: home made en…met een dot liefde 5. Gebruik DJ Booth: ouderwets plaatjes draaien 4. Ruime keuze aan restaurants bij onze dorpsgenoten 3. Nog iets anders? Wij regelen het! 2. Blijven slapen? Wij boeken de leukste hotels 1. Met stipnotering: ons geweldige team dat graag meedenkt en verrast!

$alt
$alt
Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 490,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 30
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Kantoor, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant, Studio- & concertlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Online - hybride, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30

De Music Meeting Lounge heeft flexibele openingstijden, echter voor het aanvragen van informatie en offertes hanteren wij bovenstaande openingstijden.


Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren in het Oude Dorp van Amstelveen.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,3 beoordeeld

HOMEMADE & HANDMADE
In de Music Meeting Lounge vind je heerlijke hapjes, homemade & handmade door Fauve, de dochter van Marianne, een onmiskenbaar kooktalent. Of je geniet van producten van de allerbeste lokale ondernemers. Wij bieden zowel speciale vergaderarrangementen als early bird ontbijtjes of een voedzame lunch waar je weer een hele middag op vooruit kan. En wat te denken van onze hemelse borrelplanken? Ze hebben 1 ding met elkaar gemeen: ze smaken altijd naar meer! Enne… proef ik daar nou een flinke dot liefde?

Een bewerking voorstellen

Feedback

 
 
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  09-06-2023

Het was gewoon heel plezierig om bij jullie te zijn, alles klopte. En de collega’s gaan jullie zeker vaker boeken. Dankjewel, we zijn erg enthousiast en we zullen jullie niet vergeten.

 Muzikale middag
 
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  06-06-2023

Workshop:
Wij werden verrast met een originele workshop hoe je op een andere manier kunt rijmen. Deze werd op een leuke, spontane manier gegeven.

Locatie:
Het is een gezellige compacte locatie met een heerlijk dakterras waar je bij mooi weer heel gezellig wat kan eten en drinken of een borrel kan organiseren; wel moet de groep niet al te groot zijn hiervoor, maar voor een wat kleiner gezelschap is het perfect. De zaal was gezellig ingericht met allemaal oude LP's waaraan een mooi verhaal vastzit.

De lunch:
Enorm goed, heerlijk vers fruit, voortreffelijke broodjes en gezonde salades en zoetigheid. Er was veel werk van gemaakt en hebben er erg van genoten.

 Bob IJpelaar
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  19-02-2021

Super gastvrij, top geregeld en prima verzorging. Thanks, team van Vliet.

 Bob IJpelaar
 Van Vliet Retail
 Klant
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  02-02-2021

Vandaag met Jennifer afgehandeld en geboekt! Klasse hoe jullie dit beetpakken en doen! Complimenten aan Jennifer.

Scoreverdeling

Score 10
61%
Score 9
29%
Score 8
6%
Score 7
1%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
19-06-2023 13:05:20
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
15-06-2023 15:35:14
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-06-2023 11:04:23
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-06-2023 10:53:15
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-06-2023 15:00:20
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-06-2023 15:00:03
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
08-06-2023 17:23:03
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
08-06-2023 17:18:14
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-06-2023 13:06:10
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
06-06-2023 14:44:20
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
06-06-2023 13:52:27
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
06-06-2023 13:52:07
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 36 31 20 105
Aantal Quick Reviews 0 24 0 24
Totaal aantal reviews 36 55 20 129
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,3 9,2 9,4 9,3
Gemiddelde score zaal 9,4 9,4 9,6 9,4
Gemiddelde score eten en drinken 9,3 9,1 9,4 9,3
Gemiddelde score boeking 9,6 9,0 9,9 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,4 9,2 9,6 9,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9,5 - 9,5
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Amstelveen

Een goed passende vergaderruimte zoeken in Amstelveen die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Amstelveen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een evenement of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Amstelveen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Music Meeting Lounge in Amstelveen

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Amstelveen.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amstelveen of in de regio Amstelveen of exclusief sturen naar Music Meeting Lounge? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Amstelveen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Music Meeting Lounge de juiste venue in Amstelveen?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door ervaringen als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!