Music Meeting Lounge

Badlaan 1 BIS 1182 JJ Amstelveen

Reviewscore
9,4
Reviews: 216



WON’T YOU FORGET ABOUT ME?
Op zoek naar een vergaderruimte waar nog lang over wordt nagepraat? Waar alles klopt, qua sfeer en beleving. En waar een dag vergaderen ook gewoon ontzettend leuk is. Onze inspirerende vergaderlocatie, in het Oude Dorp van Amstelveen, heeft het helemaal! De Music Meeting Lounge staat garant voor een onvergetelijke dag, immers muziek beïnvloedt je stemming én je prestatie. Deze ambiance – exclusief – creatief – informeel – huiselijk – flexibel - en met een knipoog naar vervlogen tijden, verrast!

MUZIEK DOET IETS MET JE!
Muziek stimuleert, inspireert, verbindt en …ontspant. Daarom kom je bij ons al heel anders binnen. De plaat die opstaat zorgt gelijk voor een huiselijk gevoel, een fijne sfeer en creëert direct verbinding met anderen. Onze missie is om jullie boardmeeting, workshop, training, brainstormsessie of kick-off nou nét die extra energie te geven wat nodig is om de bijeenkomst succesvol te maken. Wist je dat mensen meer geneigd zijn tot samenwerken als er een prettige muziek op de achtergrond aanwezig is?

TWEE UNIEKE RUIMTES ONDER 1 DAK
De Music Meeting Lounge biedt plaats aan 20-30 personen en beschikt over een creative space (vide) met maar liefst 28 diverse panelen, een zonnig dakterras en voldoende zitjes waar in alle rust gewerkt kan worden. Deze ambiance, met een muzikale knipoog naar vervlogen tijden, verrast! Verder is er voldoende gratis parkeergelegenheid en is de locatie zeer goed bereikbaar. Kortom, gewoon plezierig overleggen, maar dan net ietsje anders! Niet voor niets heeft de Music Meeting Lounge als slogan: Don’t you forget about me! (naar de klassieker van The Simple Minds). Een bezoek aan de Music Meeting Lounge is namelijk onvergetelijk!

EEN REGELRECHTE HIT
In een oogopslag zien waarom de Music Meeting Lounge een regelrechts hit is? Check de top 10:
10. Flexibele opstelling – alles is mogelijk 9. Inclusief ruime creative space en zonnig dakterras 8. Gratis parkeergelegenheid 7. Goed bereikbaar 6. Catering: home made en…met een dot liefde 5. Gebruik DJ Booth: ouderwets plaatjes draaien 4. Ruime keuze aan restaurants bij onze dorpsgenoten 3. Nog iets anders? Wij regelen het! 2. Blijven slapen? Wij boeken de leukste hotels 1. Met stipnotering: ons geweldige team dat graag meedenkt en verrast!

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 375,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 30
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Kantoor, Buitenlocatie, Studio- & concertlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30

De Music Meeting Lounge heeft flexibele openingstijden, echter voor het aanvragen van informatie en offertes hanteren wij bovenstaande openingstijden.


Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren in het oude drop van Amstelveen

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

HOMEMADE & HANDMADE
In de Music Meeting Lounge vind je heerlijke hapjes, homemade & handmade door Fauve, de dochter van Marianne, een onmiskenbaar kooktalent. Of je geniet van producten van de allerbeste lokale ondernemers. Wij bieden zowel speciale vergaderarrangementen als early bird ontbijtjes of een voedzame lunch waar je weer een hele middag op vooruit kan. En wat te denken van onze hemelse borrelplanken? Ze hebben 1 ding met elkaar gemeen: ze smaken altijd naar meer! Enne… proef ik daar nou een flinke dot liefde?

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Bob IJpelaar
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  19-02-2021

Super gastvrij, top geregeld en prima verzorging. Thanks, team van Vliet.

 Bob IJpelaar
 Van Vliet Retail
 Klant
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  02-02-2021

Vandaag met Jennifer afgehandeld en geboekt! Klasse hoe jullie dit beetpakken en doen! Complimenten aan Jennifer.

Scoreverdeling

Score 10
61%
Score 9
30%
Score 8
6%
Score 7
1%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
27-11-2019 18:45:00
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
27-11-2019 14:06:28
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
27-11-2019 14:06:16
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-11-2019 16:03:24
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-11-2019 11:19:58
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
05-11-2019 23:20:49
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
05-11-2019 22:28:48
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
05-11-2019 22:28:26
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
01-11-2019 17:31:08
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
31-10-2019 21:30:07
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
31-10-2019 13:31:04
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
31-10-2019 10:33:04
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 57 8 17 106
Aantal Quick Reviews 99 0 0 110
Totaal aantal reviews 156 8 17 216
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 9,3 9,1 9,2
Gemiddelde score zaal 9,5 9,4 9,2 9,3
Gemiddelde score eten en drinken 9,4 9,6 9,4 9,4
Gemiddelde score boeking 9,6 9,8 9,4 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,5 9,5 9,3 9,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,5 - - 9,5
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Amstelveen

Een goed bruikbare meetingspace zoeken in Amstelveen die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Amstelveen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een conferentie of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Amstelveen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Music Meeting Lounge in Amstelveen

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Amstelveen.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amstelveen of in de regio Amstelveen of exclusief sturen naar Music Meeting Lounge? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende venues in (de regio) Amstelveen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Music Meeting Lounge de juiste evenementenlocatie in Amstelveen?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door ervaringen als meeting professionals achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!