Mitland Meetings

Ariënslaan 1 3573 PT Utrecht

Reviewscore
9,7
Reviews: 692



De ruimtes van Mitland Meetings zijn ideaal voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten. Door de grote diversiteit aan zalen kunt u met gezelschappen tot wel 180 personen bij Mitland Meetings terecht.

Door de uitstekende service, centrale ligging, inspirerende omgeving en uitgebreide mogelijkheden vindt u bij Mitland Meetings alle ingrediënten die uw bijeenkomst tot een ongeëvenaard succes maken! Een rustige plek in een inspirerende omgeving, een locatie die uw gast zal onthouden.

In de zalen zijn diverse opstellingen mogelijk. Bespreek uw wensen met onze medewerkers, zodat wij alles voor uw bijeenkomst tot in de details kunnen voorbereiden. Dit doen wij namelijk graag.

Onze ruimtes zijn voorzien van klimaatcontrole en beschikken over gratis WiFi. Mitland Meetings is gelegen naast de A27 en dichtbij uitvalswegen richting Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Den Haag en Breda. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor u en uw gasten. Verder zijn wij ook met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Mitland Meetings beschikt over alle benodigdheden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kunt u ervoor kiezen om na een intensieve dag helemaal tot rust te komen in een van onze hotelkamers. Wij beschikken over 146 comfortabele kamers die modern ingericht en van alle gemakken voorzien zijn.

Maak tijdens uw verblijf gebruik van onze faciliteiten en geniet optimaal van uw verblijf. Zo is er onder andere een zwembad, Turks stoombad, sauna als een fitnessruimte aanwezig. Natuurlijk leent onze groene locatie zich ideaal voor een heerlijke wandeling door het park naast Fort de Bilt.

Enthousiast geworden? En wilt u uw bijeenkomst laten plaatsvinden op de mooiste locatie van Utrecht? Neem dan contact en kom het zelf ervaren.

$alt
Aantal zalen 13
Basisprijs (4 u/10 p) € 375,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 4
Maximale capaciteit 180
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 00:00
Dinsdag 07:00 - 00:00
Woensdag 07:00 - 00:00
Donderdag 07:00 - 00:00
Vrijdag 07:00 - 00:00
Zaterdag 07:00 - 00:00
Zondag 07:00 - 00:00

Hotel Mitland is 24 uur per dag, alle dagen van de week geopend.


Parkeermogelijkheden

Mitland Meetings beschikt over een eigen parkeerterrein met 140 plaatsen waarvan vier geschikt zijn voor het opladen van elektrische auto's middels een Ecotap oplaadpunt.
Voor het halen en brengen van gasten en goederen is het terrein voor het hotel gratis toegankelijk voor een beperkte periode van 10 minuten.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,3 beoordeeld

Een vergadering bij Mitland Meetings is altijd inclusief een koffie & thee arrangement.

Voor elk tijdstip op de dag bieden wij verschillende mogelijkheden aan.

Informeer vrijblijvend bij onze reserveringsafdeling naar de mogelijkheden!

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
68%
Score 9
20%
Score 8
10%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
16-10-2023 10:26:06
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-10-2023 11:43:03
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-10-2023 10:59:45
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
14-10-2023 10:37:36
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
13-10-2023 15:51:08
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-10-2023 13:18:19
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
11-10-2023 10:58:37
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-10-2023 11:48:55
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-10-2023 08:13:19
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-10-2023 18:05:35
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-10-2023 17:34:44
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-10-2023 13:16:28
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 3 1 8
Aantal Quick Reviews 333 92 0 661
Totaal aantal reviews 335 95 1 669
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 9,3 10 9,7
Gemiddelde score zaal 9,5 9,7 10 9,7
Gemiddelde score eten en drinken 9,5 9,3 - 9,3
Gemiddelde score boeking 9,5 9,3 10 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,6 9,4 10,0 9,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,6 9,5 - 9,5
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Utrecht

Een zeer geschikte vergaderlocatie zoeken in Utrecht die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Utrecht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een event of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Utrecht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Mitland Meetings in Utrecht

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Utrecht.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Utrecht of in de regio Utrecht of exclusief sturen naar Mitland Meetings? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende locaties in (de regio) Utrecht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Mitland Meetings de juiste evenementenlocatie in Utrecht?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door recensies als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!