Mariënhof Amersfoort

Kleine Haag 2 3811 HE Amersfoort

Reviewscore
9,0
Reviews: 511



Stadsklooster Mariënhof, een buitengewone evenementenlocatie in hartje Amersfoort.

Voor alle soorten ontmoetingen en bijeenkomsten brengen wij mensen samen in een inspirerende en buitengewone setting. Met haar rijke historie is dit prachtige, meer dan 500 jaar oude klooster dé locatie voor elk evenement! Oud en nieuw komen hier op bijzondere wijze samen. Ervaar bij binnenkomst de sfeer van vroeger en ontdek de knipogen naar het heden door de hedendaagse kunst, moderne technieken en sfeervolle ledverlichting in de Kloostergangen.

De Mariënhof is het stadsklooster van Amersfoort en biedt vele praktische, inspirerende en karakteristieke ruimtes. Onze ruimtes zijn geschikt voor gezelschappen tot 200 personen. Ongeacht de omvang van uw evenement, de Mariënhof voldoet aan alle verwachtingen. Van workshops, presentaties en vergaderingen tot intieme diners, bruiloften en bedrijfsfeesten. In totaal kunt u maar liefst 700 gasten verwelkomen!

Met oog voor detail
Ons team van gedreven, jonge en enthousiaste mensen weet met hun ruime ervaring precies waar een goede evenementenlocatie aan moet voldoen. Met de uitgangspunten verrassen, verzorgen en verbinden staan wij klaar om u een unieke beleving te geven! In samenwerking met onze vaste partners kunnen we werkelijk alles voor u regelen: eten en drinken, licht en geluid, workshops, entertainment en meer.

Met passie willen wij iedereen van onze locatie laten genieten. Dit doen wij door onze gasten te verrassen, te verzorgen en te verbinden. Dit vertalen wij in bijzondere gastvrijheidsconcepten, uitmuntende service en oprechte en langdurige samenwerkingen.

Bereikbaarheid
De Mariënhof is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Op steenworp afstand ligt parkeergarage de Koestraat met meer dan 400 parkeerplaatsen. Vanaf Amersfoort CS stoppen meerdere buslijnen (5 minuten reistijd) voor de deur. De achterzijde van het klooster ligt aan de Singel, waardoor vervoer per boot ook mogelijk is!

Wilt u meer informatie over de Mariënhof? Neem dan gerust contact met ons op, wij bespreken alle mogelijkheden graag met u.

$alt
Aantal zalen 10
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 700
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

Op 50 meter van Mariënhof bevindt zich de openbare parkeergarage 'Koestraat'. De parkeergarage heeft meer dan 400 parkeerplaatsen en is 24 uur per dag geopend.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,8 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
87%
Score 9
9%
Score 8
2%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 22:26:52
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 22:22:13
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 22:22:09
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 21:54:12
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 21:46:21
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 21:31:27
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 21:23:33
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 21:23:28
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 21:21:01
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 21:20:59
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 20:56:36
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 19:51:43
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 5 15 12 40
Aantal Quick Reviews 0 0 404 404
Totaal aantal reviews 5 15 12 444
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,8 9,4 9,3 9,2
Gemiddelde score zaal 8,6 8,7 9,1 8,9
Gemiddelde score eten en drinken 8,8 8,7 8,7 8,8
Gemiddelde score boeking 9,0 9,2 9,0 9,1
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,8 9,0 9,0 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - 9,8 9,8
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Amersfoort

Een bruikbare vergaderzaal zoeken in Amersfoort die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Amersfoort aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een beurs of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Amersfoort voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Mariënhof Amersfoort in Amersfoort

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Amersfoort.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amersfoort of in de regio Amersfoort of exclusief sturen naar Mariënhof Amersfoort? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende locaties in (de regio) Amersfoort verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Mariënhof Amersfoort de juiste locatie in Amersfoort?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door gastervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!