Maaspoort

Oude markt 30 5911 HH Venlo

Reviewscore
9,0
Reviews: 222



Een succesvol en sprankelend evenement organiseren in een inspirerende omgeving; dat is onze missie!

Maaspoort is de grootste event- en congreslocatie in Noord- en Midden-Limburg. Het gebouw in het hart van de binnenstad van Venlo met een prachtig uitzicht over de Maas bevat drie theaterzalen, vier vergaderzalen, vier foyers, twee restaurants, een hotel en een fantastisch dakterras.

Professionele begeleiding
Onze eventmanagers zorgen ervoor dat uw evenement voldoet aan úw ideeën en doelstellingen en overtreffen graag uw verwachtingen. Ze bieden professionele begeleiding, korte lijnen en een vast aanspreekpunt binnen een veelzijdig team.

Culinaire veelzijdigheid
Met een breed assortiment aan smaakvolle streekproducten hebben onze eigen restaurants een verrassend veelzijdig aanbod met oneindig veel culinaire mogelijkheden voor elk budget.

Ruimte en flexibiliteit
Maaspoort is ruim en veelzijdig, maar tegelijkertijd functioneel en intiem. Met de allure van een theater, eigen techniek en team van ervaren professionals, is uw evenement verzekerd van een bijzondere uitstraling en het WAUW-effect dat van begin tot einde klopt.

Vragen, een locatiebezoek of meer info? Neem contact op met onze eventmanagers Veronique Schmitz of Michelle Jaspers.

$alt
$alt
Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € 181,50
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 3.500
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Parkeermogelijkheden

Maaspoort heeft een samenwerking met Q-park Parkeergarage Maasboulevard (560 parkeerplaatsen). Zo profiteren bezoekers van een interessante korting tot 50%.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
YOIN:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,00
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,6 beoordeeld

Culinaire veelzijdigheid
Een belangrijk onderdeel van een geslaagd congres of evenement is de catering. Vol passie en creativiteit zorgen we ervoor dat uw evenement ook culinair een hoogtepunt wordt. Met een breed assortiment aan smaakvolle streekproducten heeft onze keuken een verrassend veelzijdig aanbod met oneindig veel culinaire mogelijkheden voor elk budget. Speciaal voor evenementen bieden wij diverse bijzondere mogelijkheden. Wat dacht u van een walking dinner, live cooking of een smoothie bar?

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
65%
Score 9
20%
Score 8
13%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-01-2023 10:17:15
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-01-2023 10:12:57
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-01-2023 10:04:31
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-01-2023 09:59:47
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-01-2023 09:52:40
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-01-2023 09:47:14
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
16-01-2020 10:45:18
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
16-01-2020 09:35:23
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 22:53:00
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 21:31:20
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 21:17:33
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
15-01-2020 21:04:22
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 21 28 10 78
Aantal Quick Reviews 0 6 0 6
Totaal aantal reviews 21 34 10 84
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,1 9,4 8,9 9,1
Gemiddelde score zaal 8,9 9,3 8,9 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 8,7 8,9 8,3 8,6
Gemiddelde score boeking 9,4 9,4 9,3 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 9,2 8,8 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 10 - 10
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Venlo

Een goed passende meetingspace zoeken in Venlo die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Venlo aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een netwerkevent of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Venlo voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Maaspoort in Venlo

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Venlo.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Venlo of in de regio Venlo of exclusief sturen naar Maaspoort? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare meetinglocaties in (de regio) Venlo verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Maaspoort de juiste evenementenlocatie in Venlo?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door recensies als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!