Maashof

Maashoflaan 1 5927 PV Venlo

Reviewscore
8,9
Reviews: 9Met onze zes verschillende vergaderruimtes, variërend in grootte, is er altijd wel een geschikte ruimte voor jullie vergadering, training of bijeenkomst. Daarnaast hebben wij diverse aantrekkelijke arrangementen voor een dagdeel samengesteld, om bijvoorbeeld de vergadering te combineren met een lunch, diner of zelfs leuke activiteiten.

Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € 275,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 06:30 - 22:00
Dinsdag 06:30 - 22:00
Woensdag 06:30 - 22:00
Donderdag 06:30 - 22:00
Vrijdag 06:30 - 22:00
Zaterdag 07:30 - 22:00
Zondag 07:30 - 22:00

Neem contact met ons op om de mogelijke tijden te bespreken.


Parkeermogelijkheden

Er is ruime parkeermogelijkheid bij Maashof. Ook zijn er elektrische laadpalen beschikbaar om tijdens de vergadering je auto op te laden.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,8 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Hay Janssen
 Fractievoorzitter PVDA Venlo
 Zakenpartner
Bron  :  Gastenboek
Datum  : 

Wij als gemeenteraad zijn altijd op zoek naar een rustige en inspirerende locatie voor onze vergaderingen. De locatie en het aanbod van Maashof sluiten daar naadloos op aan.

 Yvonne van de Venn
 Personal Assistant DSM Nutritional Products Nederland B.V.
 Gast
Bron  :  Email
Datum  : 

Goed hotel, goed restaurant, goede meetingroom en bovenal goede service.

 Angelique Joosten
 Manager Marketing & Sales bij Recreatiepark de Leistert
 Gast
Bron  :  Email
Datum  : 

Maashof is al jarenlang onze nummer één locatie voor alle personeelstrainingen vanwege de inspirerende omgeving en uitstekende gastvrijheid.

 Klaas van Arensbergen
 Marketeer
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  17-08-2022

Het verblijf van onze medewerkers van de afdeling marketing bij Maashof was werkelijk fantastisch te noemen. Alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben het verblijf en de gastvrijheid dan ook als geweldig ervaren. Complimenten.

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 9 9
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 9 9
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - 9,1 9,1
Gemiddelde score zaal - - 8,6 8,6
Gemiddelde score eten en drinken - - 8,8 8,8
Gemiddelde score boeking - - 9,3 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 8,9 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Venlo

Een bruikbare meetingspace zoeken in Venlo die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Venlo aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een beurs of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Venlo voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Maashof in Venlo

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Venlo.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Venlo of in de regio Venlo of exclusief sturen naar Maashof? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte meetinglocaties in (de regio) Venlo verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Maashof de juiste evenementenlocatie in Venlo?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door ervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!