LOODS10 Oudewater

Oudeweg 10 A 3421 GX Oudewater

Reviewscore
9,7
Reviews: 221



Buitengewoon vergaderen & meer...
Een vergaderlocatie in het Groene Hart van Nederland; binnen maar toch buiten, waarbij kwaliteit vanzelfsprekend is en gastvrijheid heel gewoon. Echter de combinatie van faciliteiten en persoonlijk benadering maakt LOODS10 Oudewater buitengewoon.

Een vergadering, teambuilding sessie of andere zakelijke bijeenkomst? En ben je op zoek naar een sfeervolle locatie met aandacht voor kwaliteit en persoonlijke benadering? LOODS10 biedt je een inspirerende vergaderlocatie midden in het Groene Hart. Wij zorgen ervoor dat alles klopt, in de sfeer die bij je past, zodat je onbezorgd kan vergaderen. Overnachten? Helaas niet op onze locatie, maar wel via onze goede contacten in de directe omgeving.

Vergaderen in een ontspannen en ongedwongen sfeer, weg van de drukte van het dagelijkse werk, luxe gecombineerd met huiselijkheid. Dat gevoel brengen we over.

George Terberg, Mirjam Dionisius en Helene Verhoef

“Buitengewoon vergaderen, waarbij we voor ogen hebben zoveel mogelijk mensen te laten genieten van het unieke uitzicht, het prachtige monumentale pand en onze gastvrijheid.”

$alt
$alt
$alt
Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 690,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 4
Maximale capaciteit 40
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Industriële locatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Vergadering, Online - hybride, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 23:00
Dinsdag 07:00 - 23:00
Woensdag 07:00 - 23:00
Donderdag 07:00 - 23:00
Vrijdag 07:00 - 23:00
Zaterdag 07:00 - 23:00
Zondag 07:00 - 23:00

Wil je eerst onze locatie komen bekijken? Je bent van harte welkom! Dit plannen wij graag op dagen dat onze locatie niet verhuurd is of aan het einde van de dag vlak na een reservering. Bel of mail ons om een afspraak te maken. Wij zorgen voor een heerlijke kop koffie!


Parkeermogelijkheden

Parkeren kan bij ons voor de deur. Een leuke bijkomstigheid, je kunt gratis parkeren.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,7 beoordeeld

Onze keuken is van alle gemakken voorzien, van eenvoudige maaltijden tot exclusieve diners bereid door onze Chef-kok.
Heb je speciale wensen? Wij denken heel graag met je mee.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
94%
Score 9
5%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
29-03-2023 18:36:29
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
29-03-2023 18:36:21
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
08-12-2022 17:54:21
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
08-12-2022 17:54:14
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
18-11-2022 12:26:09
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
20-10-2022 15:34:07
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
04-10-2022 10:55:55
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
03-10-2022 16:49:33
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
27-09-2022 16:39:31
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
27-09-2022 16:39:15
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-07-2022 17:03:03
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-07-2022 17:02:58
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 79 62 17 170
Aantal Quick Reviews 19 2 0 37
Totaal aantal reviews 98 64 17 207
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,7 9,7 9,7 9,7
Gemiddelde score zaal 9,7 9,6 9,6 9,6
Gemiddelde score eten en drinken 9,8 9,7 9,6 9,7
Gemiddelde score boeking 9,7 9,9 9,7 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,7 9,7 9,6 9,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,9 10 - 10
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Oudewater

Een zeer geschikte vergaderzaal zoeken in Oudewater die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Oudewater aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Oudewater voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

LOODS10 Oudewater in Oudewater

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Oudewater.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Oudewater of in de regio Oudewater of exclusief sturen naar LOODS10 Oudewater? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte evenementenlocaties in (de regio) Oudewater verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is LOODS10 Oudewater de juiste meetinglocatie in Oudewater?

Heb je een mooie locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door ervaringen als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!