Linda op Locatie

Schrijf review
Reviewscore
9,0
Reviews: 19

Linda Kerkhoven is eigenaar van adviesbureau Linda op Locatie. Met haar creatieve en commerciële inslag helpt en inspireert Linda (vergader)locaties om hun product beter in de markt te zetten waarbij de onderscheidende factor leidend is.

Door haar praktische achtergrond - zij runde zelf een vergaderlocatie, werkte bij een online portal voor bedrijfsuitjes en boekte als managementassistente locaties - is zij een waardevolle sparringspartner voor (nieuwe) locatiehouders.

Haar kennis deelte ze via blogs, presentaties en workshops. Haar opdrachtgevers zijn eigenaren van (toekomstige) vergaderlocaties en locatie projectontwikkelaars.

Linda op Locatie, afgekort LOL, haar dagelijkse motto en drive. "Heb jij al LOL gehad vandaag?"


VERGADERLOCATIESCAN
In de vergaderlocatiescan worden alle facetten die van belang zijn bij het runnen van een succesvolle locatie belicht. Wat moet er praktisch aanwezig zijn bijvoorbeeld en wat besteed je uit aan partners en wat doe je zelf en hoe maak je promotie? Dit zijn slechts drie van de 11 P’s die worden belicht. Rode draad in het plan is 'wat maakt jouw locatie uniek en onderscheidend'. De vergaderlocatiescan is een product op maat en daardoor 'uniek en passend bij de situatie'.

Met pakkende teksten en ‘mood boards’ neemt Linda je mee in de totaalbeleving van jouw toekomstige of vernieuwde locatie. Het plan wordt digitaal maar ook gedrukt in een ‘boekje’ opgeleverd.

QUICKSCAN
Een bezoek op locatie, een ‘quickscan’ is onderdeel van de uitgebreide vergaderlocatiescan maar kan ook als losstaand product afgenomen worden. Een ‘quickscan’ kan voor bestaande vergaderlocaties heel verfrissend werken en dient veelal als uitgangspunt voor verbetering en vernieuwing op verschillende punten.

INSPIRATIEWORKSHOPS
De workshops van Linda op Locatie zijn speciaal ontwikkeld voor (vergader) locaties. Praktische branchegerichte vragen worden direct beantwoord en ook voorbeelden zijn van toepassing op de branche. Leuke bijkomstigheid is dat je met andere locatiehouders/-medewerkers aan tafel zit en we hierdoor van elkaar kunnen leren en er tevens leuke contacten ontstaan.

LOCATIECONGRES
Het Locatiecongres is het tweejaarlijkse event voor medewerkers van locaties die zich met name richten op de zakelijke markt. Heb je of werk je bij een vergaderlocatie, congreslocatie, evenlocatie, hotel of groepsaccommodatie dan wil je dit niet missen. Een dag die in het teken staat van kennis vergaren en inspiratie opdoen. En vooral een moment waarbij we echt contact maken en op ongedwongen wijze ervaringen met elkaar delen. Een congres voor en door locaties en daarom exclusief voor deze doelgroep toegankelijk. Het eerste Locatiecongres vond plaats op maandag 3 september 2018 bij Fort de Batterijen in Nieuwegein.

LOCATIETOUR
Linda bedacht dit concept als marketingproduct voor locaties. De Locatietour neemt meetingplanners en eventmanagers mee op tour door een stad of regio langs verschillende vergader- en eventlocaties. In januari 2020 vond de tiende editie plaats. Er worden maximaal vier Locatietours per jaar georganiseerd om exclusiviteit en kwaliteit te waarborgen.

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op 1 dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda. De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst. Het event Locatietour brengt leven in de brouwerij van jouw stad of regio, zorgt voor een prachtig podium voor locatiepartners en creëert nieuwswaarde.

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

 Clara van Ravenhorst
 De Boerenstee
 Zakenpartner
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  01-09-2014

"Een vergaderlocatiescan door Linda is een echter aanrader. Met een frisse blik kijkt ze naar jouw accommodatie en weet de beste kanten naar voren te brengen. Prettig is daarbij ook de praktische inslag van Linda. Zij weet tot in de details hoe je met hele kleine veranderingen en attenties kunt zorgen voor een gastvrij onthaal voor zakelijke klanten.Wat ook fijn is dat de adviezen ook financieel haalbaar zijn. Je kunt wel hele prachtige plannen krijgen voorgelegd maar als ze budgettair niet kunnen, heb je er weinig aan. Bij Linda hoef je daar niet bang voor te zijn, want zij weet ook dat je als kleine ondernemer ook op de portemonnaie moet letten.

 Samantha van Londen
 Maliebaan45
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  01-07-2014

"Na de eerste workshop die ik volgde bij Linda was ik gelijk enthousiast. Het is niet alleen de personaliteit van Linda, warm, gastvrij en enthousiast . Maar vooral de manier waarop zij haar kennis in haar workshops verwerkt. Niet uren lang luisteren maar eigenlijk gelijk aan de slag met jouw bedrijf. Niet alleen in de workshops maar ook in de gesprekken die ik met Linda heb denk ik vaak, "zie je wel, het hoeft niet zoveel tijd te kosten". Daarna ga ik gelijk vol positieve energie en nieuwe ideeën aan de slag."

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 1 2
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 1 2
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 9,0 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een geschikte meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een congresorganisator of crowd controller? Op MeetingReview vind je meer dan fijne locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van congresorganisator tot crowd controller: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer passende meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de website MeetingReview.com filteren op basis van jouw eisen en wensen. In de grootste database van Nederland kan je vele venues en diensten vinden voor een congres of een bijeenkomst en één-op-één mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Linda op Locatie in IJsselstein. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een geschikte meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele venues hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de crowd controller of videorapportage?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Linda op Locatie in IJsselstein of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het het online platform MeetingReview.com. Door beoordelingen als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht over een eventplanner of event website? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve beoordeling is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke eventplanner of entertainment je wil? Laat de venue die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste eventplanner of entertainment voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!