Leukeworkshop.nl

Schrijf review
Reviewscore
8,7
Reviews: 66

Hét buro voor speelszakelijke trainingen

Wil je een leuke workshop of training boeken voor je collega’s, team of projectgroep? Leukeworkshop.nl is hét platform voor ‘speelszakelijke zakelijke’ activiteiten, te boeken in heel Nederland. Workshops om de groepsdynamica positief te vergroten en teams te versterken, waardoor de gezamenlijke creativiteit vergroot wordt en mensen beter samenwerken. Stap uit je comfort-zone met toegepaste opdrachten, zakelijke groepsspellen en plezierige workshop-activiteiten.

Dagelijks houden onze trainers zich bezig met het belang van spelen, teambuilding en lachen binnen bedrijven. Omdat wij denken dat speelsheid veel kan brengen voor de cultuur van elke organisatie. Met verschillende workshops en trainingen gericht op plezier en ‘zakelijk spelen’ zorgt leukeworkshop.nl voor een positievere workflow en verbinding bij collega’s en groepen. Een serieus uitje mag namelijk ook heel leuk zijn!

Onze workshops zijn elke dag te boeken, op elke locatie in heel Nederland (en op verzoek zelfs daarbuiten)!

Bekijk ons workshop aanbod en denk er aan… Lachen en spelen maakt je werk een stuk leuker!

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 21 24 3 61
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 21 24 3 61
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,7 8,8 8,7 8,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een zeer geschikte meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een promotor of cateraar? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van promotor tot cateraar: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer goed bruikbare meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de website MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele locaties en diensten vinden voor een netwerkborrel of een vergadering en direct mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Leukeworkshop.nl in Utrecht. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een geschikte evenementenlocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele meetinglocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de evenementenlocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de registratiesysteem of dagvoorzitter?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Leukeworkshop.nl in Utrecht of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door recensies als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief over een promotor of registratiesysteem? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve ervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest goed passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke eventorganisator of event website je wil? Laat de meetinglocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste eventorganisator of event website voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!